Giardia simptomelor de copii și de tratament, astfel cum a raportat giardioza, ce analize să predea o listă de medicamente

Giardia simptomelor de copii și de tratament, astfel cum a raportat giardioza, ce analize să predea o listă de medicamente

În lumea noastră există o mare varietate de boli, de la care este practic imposibil de a recupera. Unele boli sunt mai nocive pentru organism, iar unele nu sunt de fapt periculoase, fiecare boala are un model de curgere specific. Sunt probleme generalizate asociate cu contaminarea organismului de microorganisme patogene, dintre care cele mai frecvente giardiaza. Din acest motiv, ar trebui să ia în considerare mai în detaliu principalele caracteristici ale infecției cu Giardia, precum și modalități de a scăpa de ele.Ce este giardia?

Giardia - o singura celula paraziti care traiesc in mici prisasyvayas ale mucoasei intestinale. Introduceți corpul ei sunt sub formă de chisturi, ouă de helminți care este, ca urmare a renașterii în plin de viermi. În primul rând a deschis și opisalkak uite Giardia lamblia om de știință francez, înapoi în 1859. Cel mai corect să se ia în considerare acest fenomen în complex, care descrie sindromul după ce chisturi în organism, înainte ca celulele imune veni la trântă cu parazit specific.

Conform statisticilor, în nostru lamblia purtător de țară este unul din trei, care este mai preocupat de situația generală de igienă în stat. Faptul că vie multicelulară specific în intestinul subțire și excretat prin fecale, în timp ce un gram de fecale prezent aproximativ o jumătate de milion de chisturi. Aceste chisturi sunt mai apoi cad prin gura in sistemul digestiv, din nou, deoarece acestea pot respira fără dificultate.

Majoritatea sursei Giardia intestinale este fecale de animale infectate cu acesti viermi. Cele mai multe suferă de această boală, copii și adulți, casa în care câinii, pisicile și alte animale vii. Cu toate acestea, fiind un purtător de Giardia poate fi doar iese din casă, ca pe străzi s-ar putea întâlni cu animale de stradă sau doar o plimbare în parc, în cazul în care proprietarii de mers pe jos animalele lor de companie.

Cum Giardia transmise de la persoană la persoană

De asemenea, puteți obține de multe ori o „doză“ de chisturi de Giardia prin contact cu o persoană care trăiește în intestine de care acești paraziți. Potrivit experților, în cazul în care organismul are mai mult de o duzină de ouă, atunci acest lucru ar fi de ajuns pentru a fi „proprietar“ de viermi. Din acest motiv, înainte de a descrie simptomele și cum să se ocupe cu boala, ar trebui să ia în considerare procesul de infecție Giardia, care apare ca rezultat al contactului dintre om și om.

Giardia simptomelor de copii și de tratament, astfel cum a raportat giardioza, ce analize să predea o listă de medicamente

După cum sa menționat deja, acești paraziți sunt prezente în fecale, deci poate fi remarcat faptul că o persoană, după care merg la mâini și de toaletă de spălare realizate în mod corespunzător, ea devine o amenințare pentru toată lumea din jurul tău. Ulterior, oamenii de transport poate transmite Giardia prin contact direct sau indirect cu alte persoane. De exemplu, în cazul în care este vorba de copii, giardia se transmite fie prin atingere sau prin jucăriile pe care copiii sunt la grădiniță.

Este demn de remarcat faptul că Giardia copii bolnavi sub șase ani, deoarece în mare parte această vârstă are propriile sale caracteristici, inclusiv un sistem imunitar slab și eșecul de igienă. Riscuri crește datorită faptului că copilul în vârstă preșcolară explorează adesea lumea prin teste de gust, care în sine este o încălcare a normelor sanitare. Adulții se îmbolnăvesc mai rar, care pot apărea ca urmare a oricăror procese patologice în organism, care suprima sistemul imunitar, în ciuda faptului că căile de transducție de Giardia sunt similare.

Semne si simptome de giardioza la copii

Trebuie înțeles că în prezent există un număr foarte mare de posibile erori asociate cu alfabetizarea medicală a populației, în ceea ce privește cursul și simptome ale unei probleme, cum ar fi Giardia. În cele mai multe cazuri, aceste microorganisme patogene care trăiesc în intestin, nu au practic nici o influență asupra organismului. Cu alte cuvinte, simptomele bolii lubrifiat și, în cele mai multe cazuri, boala nu se manifestă.

Giardia simptomelor de copii și de tratament, astfel cum a raportat giardioza, ce analize să predea o listă de medicamente

Cu toate acestea, medicii diagnosticul ori giardioza acuta, care este cauza infectiei infiltrării plurală bacteriilor în organism. În acest caz, copilul are simptome care pot apărea vor fi semnalizate mai clar că există viermi. Cu toate acestea, în scopul de a face un diagnostic nu este suficient pentru a observa simptome specifice, ca un diagnostic diferențial într-o anumită situație este imposibilă, necesită doar un studiu de laborator, dar acest lucru va fi discutat mai târziu.

În forma acută a bolii la copil există o slăbiciune generală, pierderea poftei de mâncare, somnolență, iritabilitate. Simptomele posibile sunt asociate cu o perturbare a digestiei normale a alimentelor si absorbtia nutrientilor. Într-o astfel de situație, pacientul poate întâlni manifestări pentru copii beriberi, sau lipsa de nutrienti, ca proteinele Giardia mânca grăsimi, carbohidrați, vitamine, și așa mai departe.

Prezența paraziților în stomac

După cum sa menționat deja, Giardia nu locuiesc în stomac și se atașează de părul situat pe mucoasa intestinului subțire, așa cum este acolo pentru ei habitatul cel mai atractiv. Nu trebuie uitat despre fenomenul absorbției paraziților intestinali de reziduuri, care pot da naștere la proces alergic.Alergii copilul poate avea erupții cutanate, greață, vărsături și dureri de localizare spazmiruyutsya, care va fi dificil de definibile. Cu toate acestea, mulți copii pot plânge de dureri abdominale, care pot răspândi sau administrat în stomac, de la care există o confuzie. Mai mult decât atât, acest tip de microorganisme parazitare pot fi însoțite de o creștere a temperaturii corporale, care vine la 39 de grade.

După cum se arată prezența de viermi în ficat

În ceea ce privește Giardia, care trăiesc în ficat, aici, din nou, există o confuzie, pentru că acest tip de parazit nu locuiește nicăieri, cu excepția intestinului subțire, respectiv, iar simptomele vor afecta numai acest domeniu. Într-adevăr, la începutul secolului trecut a existat o teorie care a primit într-adevăr Giardia prin intermediul canalelor biliare la vezica biliara si apoi la ficat. Astăzi este cunoscută informație de necontestat, care se află sub o indicație de laborator prin care Giardia ucis prin reacția cu bilă. Astfel, complexul simptomatic atunci când giardioza este destul de specific și nu se răspândește la ficat.

Cum de a determina prezența Giardia în corpul copilului

În ciuda faptului că giardioza este un fenomen larg răspândit, care este bine cunoscut medicament timp de mai mulți ani, iar astăzi poate fi dificil în timpul procesului de diagnosticare. Până în prezent, există o întreagă baterie de teste de diagnostic au ca scop detectarea Giardia, atât pentru copii cât și adulți. Cele mai comune teste de laborator, inclusiv scaun si test de sange, cu toate acestea, și există o buturugă mică, așa cum vom vorbi mai detaliat.

Testul de sânge pentru giardiaza

Este cunoscut faptul că corpul unei persoane sanatoase pentru a face față acestor paraziți pe cont propriu, care produc anticorpi specifici, care sunt concepute pentru a detecta un test de sânge pentru Giardia. Această metodă de evaluare de diagnostic este atribuită rar, deoarece prin ea însăși nu este eficientă și nu oferă nici o informație clară cu privire la problema existentă. În unele situații, pentru suspectate giardioza sunt rugați să doneze sânge, ca o sursă suplimentară de informații în legătură cu analiza fecale.

Giardia simptomelor de copii și de tratament, astfel cum a raportat giardioza, ce analize să predea o listă de medicamente

Problema unei abordări specifice de diagnosticare constă în faptul că anticorpii care sunt concepute pentru a distruge Giardia, poate fi văzută din extrema dreaptă. În acest agenți descriși asupra similaritate susținută imunitate rămân în organism pentru o lungă perioadă de timp și, prin urmare, rezultatele pozitive pot apărea în absența unei surse de probleme.

Analiza de scaun și cum să ia în mod corespunzător

Pana in prezent, analiza de fecale este principala metoda de diagnostic pentru a detecta cu o probabilitate mare de paraziți. Specificitatea acestei abordări constă în faptul că, în laboratorul microscop ancheteaza cazurile de pacient cal pentru prezența chisturi giardia în ea. În cazul în care au fost găsite în materialul chisturilor, aceasta înseamnă că persoana este bolnav, dar dacă ceva medicul nu a găsit, atunci există opțiuni. În cele mai multe cazuri, un rezultat negativ - un rezultat negativ, dar în unele situații posibile rezultate fals pozitive ale studiului.

Preparate speciale pentru colectarea și materiale pentru cercetare nu este, dar există linii directoare generale, ci chiar regulile. În primul rând, aveți nevoie pentru a pune fecale în recipiente de plastic speciale, care pot fi cumpărate de la orice farmacie, deoarece acestea fac posibilă păstrarea datelor importante pentru procedurile de diagnosticare. De asemenea, este important ca materialul pentru studiu a fost colectat nu mai târziu de 12 ore în urmă.

intubarea duodenal

Giardia simptomelor de copii și de tratament, astfel cum a raportat giardioza, ce analize să predea o listă de medicamente

O metode exotice de diagnostic care detecteaza Giardia în intestin este intubare duodenal. Acest studiu este realizat de către aparatul, partea principală, care este sub forma unei sonde pe un furtun lung este introdus prin gura in intestin, unde eșantionarea fluidului se efectuează. Această metodă de cercetare este eficientă, dar este mult mai complexă, costisitoare și necesită un echipament foarte puțin este destul de neplăcută pentru pacienți, și, prin urmare, popularitatea în țara noastră, el nu a găsit.

Cum și ce să trateze giardioza la copii

Cum de a trata Giardia în rândul copiilor - este întrebarea eterna care îngrijorează majoritatea părinților, dar înainte de a cumpăra pastile scumpe și alte chestii copilul lor, trebuie să înțelegem că poate ajuta cu adevarat sa scape de parazit. În cele mai multe cazuri, dacă nu există fenomene patologice în corpul copilului nu este acolo, atunci nu este necesară tratarea acestui sindrom. Numai sistemul imunitar produce substanțe care contribuie la eliminarea giardioza. În ceea ce privește metodele subsidiare de luptă, ele dau cele mai multe ori un rezultat pozitiv, dar nu garantează că parazit din nou, după câteva ore, nu va pătrunde în intestin.

Tratamentul de droguri

Worming droguri - un instrument cu adevărat de înaltă calitate împotriva Giardia, care este capabil să acționeze asupra agentului patogen, prin urmare, el moare. Astăzi fonduri farmaceutice piață de combatere a bolii este extrem de largă, și, prin urmare, există o șansă reală de a alege exact medicamentul care ar avea un efect mai bun și, prin urmare, nu provoca efecte adverse asupra organismului. Atunci când alegeți un medicament, ar trebui să acorde o atenție la ce varsta puteti aplica, și, prin urmare, este mai bine să încredințeze alegerea ajutorul unui medic.

Giardia simptomelor de copii și de tratament, astfel cum a raportat giardioza, ce analize să predea o listă de medicamente

Printre calitatea de medicamente de acest tip helminților pot fi identificate:

Dieta va ajuta pentru a aduce paraziti din organism

La fel de important este dieta specială în lupta împotriva Giardia, care determină cât de repede organismul face față cu mediul patogen. Pentru recuperarea a fost rapidă, expertii recomanda pentru a minimiza consumul de carbohidrati simpli, inclusiv cârnați, paste, pâine, lapte. Este mai bine să mănânce fructe și legume proaspete, mai asezonate cu ulei vegetal. În același timp, ar trebui să fie reduse la minimum și mai bine și să refuze, la toate alimente grase prăjite.

remedii populare pentru a ajuta la vindecarea copilului rapid

Pentru tratamentul giardioza populare tratamente nu va da un rezultat pozitiv, dar mulți continuă să folosească o varietate de infuzii și decocturi, care doresc să scape de viermi.

Giardia simptomelor de copii și de tratament, astfel cum a raportat giardioza, ce analize să predea o listă de medicamente

  • Se crede că pentru a vindeca copilul de la Giardia ajută ovăz bulion, ceea ce este destul de simplu pentru a găti acasă. Pentru a crea mijloace nevoie de ovăz de sticlă limpezite sub jet de apă și apoi se umple cu doi litri de apă și apoi se fierbe timp de o oră. Produsul finit trebuie să se răcească și să ia o jumătate de ceașcă de dimineața și seara.
  • Puteți da, de asemenea, copilul o infuzie de frunze, afine și mesteacăn, pentru prepararea care necesită proporții egale, trei linguri, ia frunzele uscate ale fiecărei plante și se toarnă 4 căni de apă. Această facilitate ar trebui insistat într-un loc întunecos timp de o zi, atunci va trebui să tulpina și să bea un pahar în fiecare zi, până la recuperarea completă.

Victoria: Pentru copilul a avut Giardia, acesta trebuie să fie învățați să se spele pe mâini și totul va fi bine.

Pauline: Când fiul meu a găsit Giardia, ia dat instrucțiuni cu privire la Tinidazole și când a trecut re-analiza, găsit nimic mai mult nu a fost.

Kate: Eu cred că, în loc de a da copilului, în special un mic comprimat, cel mai bine este de a face un decoct de zmeura, spun ei, este de asemenea bun tratează Giardia.