Grand Theft Auto on-line

Grand Theft Auto on-line

Pentru cei care au cumparat primul Grand Theft Auto V pe PC. Xbox One. Xbox 360. PlayStation 4 și PlayStation 3. vor exista întotdeauna unele dintre problemele care privesc multiplayer GTA online. Mai jos puteti vedea întrebările frecvente și răspunsuri detaliate la acestea.GTA 5 și GTA online în acest moment există doar pe Xbox 360 și PlayStation 3 la sfârșitul anului în care apar pe PC, Xbox One și PlayStation 4.

Cum de a începe să joci GTA online?

Cum de a crea trei sau mai multe caractere?

În acest moment, puteți crea doar două. Cel mai probabil, în viitor, jucătorii vor putea să cumpere sloturi suplimentare pentru a crea caractere pentru bani reali.

Vor GTA jucători online pe Xbox 360 și PlayStation 3 pentru a juca împreună?

Nu, acest lucru nu este posibil în nu apare în viitorul apropiat pe aceste platforme (acest lucru este valabil și pentru PlayStation 4 și Xbox 360).

Cum de a deschide un meniu de interacțiune?

Țineți apăsat pe butonul de selectare / înapoi geimpade dumneavoastră.

Ce este un mod pasiv în GTA online?

Când modul pasiv, ceilalți jucători nu vor fi capabili de a trage sau arunca in aer, dar se va deplasa liber pe masina, poate ucide un cap la cap sau împușcat imediat ce ajunge în mașină.

În cazul în care pentru a cumpăra o mașină în GTA online?

Cum de a asigura o mașină?

Dacă aveți deja un garaj, trebuie doar de a conduce vehicule pentru a obține deturnat o mașină, acolo se va instala automat tracker (este important ca masinile nu erau premium) în cazul în garaj încă, du-te la cel mai apropiat magazin în cazul în care instalarea unui tracker pentru o anumită sumă. Acolo puteți seta o acoperire completă pentru recuperare automată în explozie.

Mașina mea a explodat, cum să-l?

Pentru a face acest lucru, mașina trebuie să fie asigurat în lista de contacte va indica Mors Mutual Insurance - apel de asigurare și restabilește mașini pentru o anumită sumă de bani. Auto apare sau în garaj sau în parcarea în apropierea Mors reciprocă Seminte salon.

Cum de a arunca o armă sau muniție?

Ce-ar arunca o armă, trebuie să țineți apăsată tasta Y (Xbox) sau triunghiul (PlayStation) de pe ecranul de alegere a armelor.

Nu poți vinde o mașină scumpă $ 50.000.

Dacă vedeți acest semn atunci când încearcă să vândă o mașină, este probabil ca supercar dintr-un catalog site-ul Motorsports legendar, care a fost achiziționat înainte de actualizare 1.07, după actualizare, puteți acum mașini sunt vândute.

Cum de a bloca accesul jucătorilor alte la mașina mea?

Meniu de interacțiune este cauzată de a selecta / spate a geimpada - accesul la vehicul.

Cum de a schimba numerele de pe mașină?IFruit instala software-ul de pe dispozitivul mobil este disponibil pentru iOS, Android și Windows Phone.
IMPORTANT: Numărul pe care îl puteți schimba doar o singură dată!

Cât de des puteți vinde mașini în LS vamale?

O dată pe zi de joc, sau 48 de minute în timp real.

Unde pot vedea o listă de case pe care le puteți cumpăra?

Cum de a merge în jos coarda din elicopter Merriweather?

Dacă comandați evacuarea elicopterului Merriweather, a ajuns la destinație, puteți merge în jos cablurile care dețin pătrat (PlayStation) sau X (Xbox).

De ce nu pot cumpăra o casa / garaj chiar au suficienți bani?

Suma ar trebui să fie transferată la banca, atunci puteți cumpăra proprietăți.

Poti cumpara 2 sau mai multe casa / garaj?

Da, să actualizeze 1.14, oportunitatea a fost, acum poti fi proprietarul de bunuri imobiliare 2. Acest lucru poate fi ca un garaj și un apartament cu el.

Cum de a vinde un apartament / garaj in GTA online?

Atunci când cumpără o nouă proprietate - va vinde în mod automat vechi și valoarea vânzărilor compensa costul unui nou, de obicei 50% din valoarea proprietății vechi.

Cum de a apela striper într-un apartament?

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a vizita un club de striptease și sunt de acord privat dans, și apoi completați scara de stripperi simpatie, ca rezultat se va adăuga un număr la lista de contacte, veți putea acum să o sun și să invite la apartamentul său.

Cum să cheme poliția, ambulanța sau pompierii?

Cum de a invita prietenii la apartament?

Sunt acasă pentru a ciupi select / spate și selectați elementul de meniu dorit.

În cazul în care acesta va fi elicopterul meu / avion după cumpărare?

Cum de a elimina masca, vesta, pălărie în GTA online?

Vezi meniuri interactive prin organizarea timp de câteva secunde, selectați \ din nou butonul de pe geimpade, apoi du-te la elementele de meniu.

Cum pot transfera bani către un alt jucător?

În timp ce această caracteristică este dezactivată. Puteți retrage bani numai de la ultimul caz.

De ce pe hartă nici o mașină plată în numerar?

La atingerea nivelului dorit suna Lester și spune că este acum disponibil pentru a te ataca pe masina colector, după care aparatul va apărea la întâmplare pe hartă.

Cum de a jefui băncile din GTA online?

Astfel de oportunități în joc încă, dezvoltatorii promit pentru a adăuga această capacitate în viitorul apropiat.

Am avut un capac de culoare albă și un mesaj de „jucător de încredere,“ ce este?

Odată cu distrugerea mașinilor altor persoane asigurate veți obține titlul unui jucător și nătâng capac nesigur, pentru prima dată când „blocare“ într-o sesiune cu aceiași actori în a 2 sau mai multe nopți. În acest timp, nu puteți merge la sesiune ordinară și să se joace cu prietenii (cu excepția cazului în care, desigur, au, de asemenea, nici un capac).

Cum pot șterge fotografii de la Snapmatic?

În jocul merge în modul pauză, apoi Galerie - șterge fotografia. Așteptați până când încărcarea fotografiilor să apară pe butonul de ștergere.

Cum de a recupera caracterului șters în GTA online?

Jocul nu este o opțiune și nu vor apărea în viitorul apropiat, nu ezitați să creați unul nou.

Cum se agăța jeep-uri?

Unele jeep-uri, caractere se pot agăța de partea laterală a vehiculului, prin apăsarea butonului de 2 ori Y (Xbox) sau un triunghi (PlayStation)

Ca Snipe reperare?

Fiind în adăpost trimitere la stânga lipi în sus, țineți-l - acela de a urmări, chiar în locul potrivit, astfel încât personajul va rămâne în adăpost și, în același timp, pentru a livra foc.

Cum sa faci o rola?

Modul care vizează, selectați direcția Stick stânga și apăsați butonul de salt, caracterul va face rola, aruncat de pe inamic avtopritselivanie.

Lăsând farurile în GTA online?

Necesitatea de a lăsa mașina care rulează în timp ce apăsați pe butonul de îndată ce ieșiți, întoarce-te și a lovit o mână la mașină, acum trebuie doar să stai în mașină. Porniți-l și ieși, farurile sunt aprinse.

Ca și iese din mașină să părăsească roata avansat?

Adresați-vă prietenul să se așeze pe scaunul șoferului și rotiți volanul, în acest moment, bloca accesul la mașină.