Horoscop vrăjitoare mod Vrăjitoare vrăjitoare magice

Horoscop vrăjitoare mod Vrăjitoare vrăjitoare magice
Bărbații sunt în mare parte axat pe rationalitate si logica, femeile - iraționalitatea și intuiție. Acesta este motivul pentru care de multe ori femeile recurg la practici magice și predictive. Rareori unele fată nu a încercat să ghicească sau nu este interesat de tehnicile de dragoste vraja. Multe femei au un cadou ocultă fără ca măcar să-și dea seama, alții le folosesc în mod conștient. În fiecare femeie trăiește o vrăjitoare, bun sau rău, deoarece puterea magică poate fi folosită pentru orice afacere. Vrăjitoarele Horoscopul spune despre abilitățile magice ale reprezentanților celor 12 semne ale zodiacului și tipurile de magie. că acestea sunt cele mai potrivite.Horoscop vrăjitoare mod Vrăjitoare vrăjitoare magice
Witch foc: Berbec, Leu, Sagetator
Foc - primul element de magie. Fără foc nu face aproape orice ritual de magie clasic. Foc - un simbol al energiei de viață activ poate fi direcționat către creație, ci mai mult pe distrugere. vrajitoarelor de incendiu trebuie să fie utilizat în special abilă de darul său, să nu dăuneze celui nevinovat.

Berbec
Berbec - semn zodiacal vrăjitorie cel mai puternic punct de vedere energetic. energia Berbec permite să influențeze distanța, subordonarea voinței sale să urmeze dorințele lor, intenționează să perturbe adversarii, supune sau pedepsi inamicii.

Berbecul protejează, de asemenea, elementul de metal, astfel încât să treacă cu succes ritualurile, care foloseste un cutit magic - Atam.

Leu
Al doilea cel mai puternic vrăjitoare foc mai adept în magie dragoste. Leoaica îi place să fie iubit, iubire și în mod activ implică alte beneficii pentru ei înșiși și de cei dragi. efectuate masterfully ritualuri magice, în cazul în care există lumânări și au ars plantele. Pe altarul său este întotdeauna pe foc. Și puterea lui de vindecare pentru a elimina cu succes rău ochi, daune, și curățați sediul negativ.

Săgetătorul
Sagetator - simbolul de forță scop, care, ca o săgeată, acționează pe distanțe lungi. Este, de asemenea, un semn al expansiunii și de căutare, astfel Sagetatorul este subiectul magie etnice - ritualuri specifice și accesorii magice împrumutate de la alte culturi, cum ar fi voodoo magie misterios și nemilos și pline de culoare.

Sagetator sintetizeaza cu succes cunoștințele din diferite surse, subliniind cele mai utile și aruncarea înapoi inutile.

Horoscop vrăjitoare mod Vrăjitoare vrăjitoare magice
vrăjitoare Pământ: Taur, Fecioara, Capricorn

Teren - baza si sprijinul Magic, cel mai aproape de elementele naturii. vrăjitoare Pământul se îndreaptă spre natură, desen rezistență din roci, minerale și plante. magia lor este cel mai aproape de lumea reală, scopul principal al ritualurilor - beneficiile practice.

Taurul
Taurul corespunde Magic Aplicată - o sinteză a diferitelor practici, în scopul de a atrage bani și obiecte de valoare, de a crea condiții adecvate pentru succes și prosperitate. Taur femeie - nu numai mândru de bogăția materială, dar, de asemenea, o gazdă mare. De aceea vrăjitoare Pământ Taur recurg adesea la casa de magie poțiune este înrudită cu rețete de gătit, acesta este capabil să vrăjesc mâncăruri delicioase și băutură, iar obiectele sale secrete magice sunt realizate prin intermediul unor fire obișnuite și ace.Fecioară
vrăjitoare pământeană Fecioara, de asemenea, adept în numerar și magie de uz casnic, dar mintea lui iscoditoare și este capabil să înțeleagă meticulozitatea spălat cărți de tarot și mai mici nuanțe lor. În plus, Virgin, cunoscut delicatesă pentru sănătate, cunosc proprietățile benefice ale plante și pietre, se pot practica cu succes metode non-tradiționale de medicină: homeopatie, fitoterapie, lithotherapy.

Capricornul
Capricorn aproape de magie, folosind cristale naturale de energie. Pe altar sau o masă mingea lor strălucitoare de cristal. Cristale - o sursă de revelație pentru Capricornului. Aceasta mascota. și un mijloc de instrument de comunicare Ouija de vindecare și de expunere și subiect pentru meditație. Witch-Capricorn poate extrage în condiții de siguranță și să redirecționeze energia de pietre, iarbă și copaci, și pentru a obține răspunsuri la întrebări folosind pendul magnetic.

Horoscop vrăjitoare mod Vrăjitoare vrăjitoare magice
Aer Witch: Gemeni, Balanta, Varsator.
Air - element de informație, nu numai în astrologie, dar în magia. Aer - un conductor de imagini mentale și informații planuri subtile, precum și patron al vorbirii și scrisului. Prin urmare, vrăjitoarele Air invata adesea diferite de sistem de predicție, iar semnele lor magice și inscripții, farmece și vrăji - cele mai eficiente.

Gemenii
Cel mai curios Vrajitoarelor Air prefera sa rezolve rune ingenioase combinații, carduri, zaț de cafea curlicue, ceară și alte materiale pentru divinație. Aceasta vrăjitoare citește mult și este în mod constant îmbunătățite. Ea a lăsat întotdeauna următoarea carte pe magie. Vrăjitoarea cea mai inteligentă a mărcii înțelege cu succes astrologie și Cabala.

Balanța
Estetismul vrăjitoare iubitor de culori, arome și parfumuri. El știe cum să bată frumos ritual, respectând în același timp toate regulile de ceremonii magice. Cu spiritele vorbesc ca o femeie adevărată, fără a uita eticheta magic.

Cele mai multe dintre ei lucra în ritualuri pentru a atrage frumusețea și sexualitatea, dragoste vrăji și ritualuri asupra performanței dorințelor pozitive.

Vărsătorul
Cele mai multe vrăjitoare creatoare. In ciuda mai mare conștientizare în magie tradiționale, preferă tehnicile lor personal dezvoltate. Ii place sa experimenteze. Pricepere combină vechi și noi. „Den“ E ca laborator de alchimie, de regulă, ea ține un jurnal sau pentru a crea propria dvs. carte manual - Grimoire care descrie tratamente magice care conțin rețete magice, semne și texte pentru a invoca spiritele și demoni.

Horoscop vrăjitoare mod Vrăjitoare vrăjitoare magice
Witch Apa: Rac, Scorpion, Pesti
Apa - cel mai rapid energiile conductor și elementul cel mai fructuos în magie. Proprietățile sale sunt folosite pentru crearea și distrugerea, aproape ca apa moarta si vie. Fără apă nu se poate face multe din ritualuri, cupă sau bol de apa actioneaza ca un important atribut de manipulare magic.

cancer
Rac - semn de medii și clarvăzători. Witch Apa - informațiile cele mai sensibile și extrage pricepere din lumea subtila, a primit revelație de la spiritele, de vise, de oglinzi și alte suprafețe lucioase, irizate si apa. În practică, magia femeilor, acesta poate fi numit un clasic si conservator, pentru că în ritualurile lor, ea se concentrează pe fazele lunii, o putere specială dă zeiței lunar.

Scorpionul
Cea mai sexy vrăjitoare, astfel încât este capabil să vrăjești o singură privire, fără a recurge la magie. Ea a fost sub puterea celui mai periculos ritual, este mai interesat de lumea de dincolo de mormânt magie, negru și demonologia. Mai ales un fel pentru sufletele morților, care îi conferă o informație importantă, parfum - cauzate de sau care vin într-un vis. Și nu sta pe ceremonia cu demonii, ea preferă să nu se închine, și pentru a atrage la serviciu.

pește
Cel mai romantic Witch Apa, care se numește magia Wicca - magia neo-păgână, care se bazează pe cultul naturii. Acest tip de magie este potrivit pentru stilul de viață urban. ALTAR de pește Witch echipate și orientate în mod tradițional la cele patru puncte cardinale, inclusiv simboluri și atribute ale celor patru elemente magice - apa si focul, aerul și pământul: un bol de apă, lumânări, tămâie, pietre și sare. Și datorită talentele lor creative se produce farmece originale, amulete și talismane. Este un fan al muzicii meditativă, îmbibate cu sunetele naturii.