În cazul în care el suna dacă să cheme primul om atunci când el este tăcut și te ceartă

În cazul în care el suna dacă să cheme primul om atunci când el este tăcut și te ceartă

Poate că cineva va fi familiarizat cu această situație, atunci când un tânăr este adevărat și de încredere, iar celălalt - doar o mare în pat și nu se poate renunța la unul, și de la al doilea nu vă puteți imagina viața mea. În acest articol vă va învăța cum ajută să înțeleagă situația și a lua decizia corectă.A se vedea, de asemenea, pe această temă:

sens și logică comună du-te în fundal, ca și cum nu ai vrut, dar inima mea este rupt. Astăzi, vreau să stau cu una, și mâine este tras într-un mod complet diferit. Pot să te sărut pe stradă ca fata vechi de cincisprezece ani, dar pe timp de noapte a hohotea ca un copil, pentru că te simți un sentiment de frică și anxietate din cauza faptului că soțul poate învăța în orice moment. Cum atunci ar trebui să faci? Arunca totul și a alerga la un amant? La urma urmei, este necesar să se ia o decizie și, în același timp, să își asume întreaga responsabilitate pentru acțiunile lor. În acest articol vom încerca să înțelegem - este posibil să iubească doi bărbați și cum să ia decizia corectă.

Sunt de acord, seria poveste destul de popular, literatura, film - iubirea a doi oameni dintr-o dată. Dar, în practică, nu există nici un astfel de exemplu în cultură și în rândul prietenilor tăi acest exemplu, că o astfel de relație ca un „triunghi amoros“ a făcut pe cineva fericit. Și numai unul din acest triunghi se va simți durerea. relațiile de familie sunt mult mai complicate, atunci când în relația lor există un al treilea. Trebuie să se ascundă în mod constant, spune adevărul, și din această există o frică de expunere, vinovăție, stigmatizare. aruncări regulate de la un favorit la altul poate lua o mulțime de putere mentală. Ia o decizie în detrimentul ruperea relațiilor dificile, dar cel mai greu pentru a menține acest tip de relație care va dura de la câteva luni la câțiva ani. Vei avea un aspect bun în propriul său suflet, că situația a fost rezolvată fără un scandal.

Nu luați decizii importante atunci când sunt într-o stare de haos intern. Dar, dintr-o astfel de situație poate ieși. În primul rând, aveți nevoie pentru a calma întreaga situație. Sunt de acord, este foarte greu sa ma abtin de când cel căruia aveți o mare pasiune, merge chiar în fața ochilor. Prin urmare, cea mai bună opțiune este de ceva timp să se odihnească unul de altul, și să înceteze orice comunicare cu unul și altul. Puteți merge undeva să se odihnească sau să se mute la mama ei. În timpul perioadei de repaus fiecare bit stabilește, iar apoi va fi capabil să analizeze foarte eficient și să ia decizii în cunoștință de cauză.

Încercați să se mute departe de doi bărbați pentru o anumită distanță și uita-te la situația din exterior. Apropo, există posibilitatea ca, în cele din urmă, nu va avea nevoie de nici soțul sau iubitul tau. Și poate că această situație va fi un semnal că este necesar să se ia o decizie și de a schimba ceva în viața lor.

În cazul în care el suna dacă să cheme primul om atunci când el este tăcut și te ceartă

Pot să sun primul tip

În această situație, cum să suni mai întâi dacă tânăr după un argument, nu există nici un răspuns definitiv, pentru că depinde de ce fel de relație aveți, precum și importanța cauzei, ca urmare a conflictului care a avut loc. Și decizia ta va depinde de faptul dacă doriți ca această persoană, la toate. Dacă doriți să lupte pentru relația ta, atunci răspunsul este impus de la sine - apel!

Interfera în relația dintre un cuplu de tineri - nu este o activitate foarte plină de satisfacții. Este mai bine să se lase rezolva toate problemele lor pe cont propriu, mai degrabă decât folosind din afară. Un ele pot să apară destul de diferit - o ceartă, argument, insulte, trădare și separare. După enumerarea tuturor partea neplăcută a relației, și o fată poate fi o întrebare, dacă pentru a apela mai întâi? Deoarece apelul este un pas spre reconciliere.

Cine este el pentru tine?

Înainte de a apela primul tip, este necesar pentru a rezolva astfel de probleme, cum să înțeleagă cine este această persoană este de tine, și de ce este așa? În cazul în care este cel mai important pentru tine, fără de care viața nu este lipsită de sens, faptul că apelul încă stă. Dar dacă sunteți familiarizați cu doar o săptămână, dar a dispărut, nu este necesar pentru a vă reaminti. Dar dacă ți-a plăcut mult și doriți să încercați să construiască o relație, atunci puteți încerca. Dă-i un telefon și aranja o întâlnire. Doar trebuie să-l facă discret și ușor. Trebuie să facem astfel încât el crede că nu ai plănuit asta. Dar puteți să vă asigurați că el te-a invitat eu.amintesc caracterul

Up este primul pas spre reconciliere. Dacă omul pe care îl iubești și aproape, atunci ar trebui să știe dacă el este el însuși pe primul pas? Există un tip de oameni care nu merg mai întâi să se împace, chiar dacă acestea sunt vinovați și a realizat greșeala lor, și doresc foarte mult pentru a face. Dacă tipul tău este un astfel de tip de oameni, cel mai bine este de a apela în primul rând, pentru că nu poate fi ajutat. Si daca partenerul tau este întotdeauna primul reconciliere, și aici a pierdut mai mult de o săptămână, poți fi sigur că el a calmat oarecum, și numai de așteptare pentru asta, dar atunci cand esti un pic podstynete. Dacă vă decideți să o parte cu o astfel de persoană, apoi doar suna, si probabil esti curios despre ceea ce sa schimbat în viața lui pentru o perioadă de timp.

Nivelul de vinovăție

Încercați să răspundă la următoarea întrebare: dacă pentru a apela primul tip, atunci când a decis să te las în mod oficial? În cazul în care cauza pauza dvs. este atât de severă încât niciodată nu va fi în stare să ierte reciproc, atunci apelul nu este necesară, deoarece în cele din urmă doar ai deteriora foarte mult relația. Și dacă cauza conflictului este mic, atunci nu fi supărat pe tipul, încercați să-l ierte despre apelul. Nu este nevoie să pierdeți timp pe argumentul, în cazul în care timpul poate fi cheltuite pe ceva util cu prietenul ei.

În cazul în care el suna dacă să cheme primul om atunci când el este tăcut și te ceartă

Cum de a rezolva problema?

Call sau nu?

Încercați să găsiți o mie de motive pentru fiecare oră și zi să-l sun. Încercarea de a găsi o scuză decentă pentru a apela. Puteți să vă trișeze într-o asemenea măsură încât veți găsi că omul a uitat despre tine, iar apelul va ajuta să-și amintească acest lucru ca tine. Și, în cele din urmă pierde controlul asupra situației. S-ar putea să se gândească dacă doriți. Dacă este așa, atunci ar trebui doar să suni.

Și aici vine următoarea dilemă: pentru a apela sau nu suna, și dacă să-l sun mai întâi?

Există câteva reguli pentru care este necesar să se asculte, dacă doriți să apelați omul.

1. Trageți și urs

Fiți răbdători, și nu trebuie să suni primul în măsura în care aveți suficient. Încercați să amâne apelul pentru o perioadă lungă de timp, încercați să vă distragă atenția.

Arunca-l din capul meu și petrece timpul liber cu prietenii ei. Poate că el a lovit pe primul te sun.

Dacă tot nu poate scăpa de apel, va trebui să se pregătească pentru ea. Bine trecere in revista ce vrei ca el să spună, și vocea ar trebui să fie o bucurie, vesel, optimist că un om nu este ideea că este îți pasă, și te-a chemat să-l numai din cauza faptului că aveți un minunat starea de spirit. Dacă sunteți deprimat starea de spirit și săraci, las-o baltă, în general, despre apelul în acest moment.

2. Au o scuză valabilă pentru a apela.

Trebuie să fii pregătit pentru faptul că un om nu poate fi în starea de spirit și să fie neprietenos față de tine. Atunci ar trebui să se încheie treptat conversația, fără a ofensa el chiar mai mult, și să încerce să-l sun data viitoare.

3. Al doilea apel este deja persecuție

Amintiți-vă, cu o „data viitoare“ nu ar trebui să se grăbească. Ați sunat deja o dată, așteptați pentru apel înapoi de la el. Dacă apelați atunci când nu a existat nici un apel înapoi sau de a oferi pentru a satisface, atunci nu sta în cea mai bună lumină. El decide cu încredere că îl urmăresc, indiferent de ceea ce spui. În ochii lui, vei desfrânate femeie care nu poate controla emoțiile și sentimentele lor.

4. Au un apel?

După primul apel, așteptați apel înapoi. Dacă apelați un om atunci când el nu te suna înapoi, și nu au fost invitați la o întâlnire sau un apel telefonic nu este prima dată, vă va da în mod clar ca el să înțeleagă că sunteți gata de întâlnire și nu sunt în măsură să controleze sentimentele lor.

5. Motivul - om de invitație.

Înainte ca un om ar trebui să pună o anumită propunere. De exemplu, la locul de muncă ați primit o sticlă de vin bun, dar nu le place să bea singur, de ce nu ține companie? Nu este recomandat să vorbească foarte plictisitoare, de exemplu, vrei să mergi la un film pentru o săptămână și invită-l să meargă cu tine.

Explicați că s-au găsit accidental bilete la un film, sau un fel de meci.

6. Fii pregătit să eșueze.

Dacă un om a refuzat politicos invitația, aceasta ar trebui să fie optimist și să se termine mai repede conversația, astfel încât i se părea că el nu a fost singurul pe listă. În nici un caz nu convinge un om să schimbe mintea lui și nu arată că ești foarte supărat.

7. Omul a răspuns afirmativ, nu se așteaptă ca el va plăti.

Într-o lume a făcut următoarele - care a invitat, el ar trebui să plătească. Dacă decideți să invite un om la casa lui, el ar speranța că data de încheiere are loc între tine pentru sex. Dacă nu doriți să faceți acest lucru, este posibil de a invita o companie mica, dar fă-o, astfel încât omul nu este rănit, și a fost distractiv.

8. Invită-o dată.

Când primul refuz din prima invitație, nu-l invita pentru a doua oară. Dacă vă plac oamenii, apoi a fost rândul lui să vă invite. Dar acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. Alergi un risc ridicat, precum și cel care te-a invitat. Probabil că vrea să te vadă din nou, dar poate că nu. Dacă l-ai invita, atunci ai doar o mică fereastră de oportunitate să-i arate ce se poate întâmpla. Dacă nu sunteți gata pentru a satisface cel mai bun punct de vedere fizic și mental, nu este în valoare de ea.

O femeie care se confruntă cu un bărbat nu înțeleg. Dacă un om nu suna la un moment dat, atunci când sunt în așteptare pentru el, și el nu te suna și nu-și amintește, apoi să ia o notă de acest lucru, în fiecare dimineață când te ridici, arde tare clar și cu voce tare: doriți-suna-te!

Nu te uita în mod continuu la ceas, încă o dată pentru a vă asigura că un minut a trecut.

ceasuri pentru femei fine vă va aduce mult mai distractiv decât acest apel, care, dacă se întâmplă, acesta va fi la fel de inutilă și de prisos, că vei fi surprins acest lucru.