În cazul în care este butonul de câștig de pe tastatură, și ce fel de chei laptop, calculator

În acest articol vom lua în considerare în cazul în care tasta Win de pe tastatură, ce fel de cheie de pe un calculator laptop în legătură cu care sunt folosite butoane ca activare / dezactivare. Tasta Win conține logo-ul Windows pe sine, când faceți clic pe, în cele șapte și versiunile anterioare, deschideți meniul Start, în cele opt rulează ecranul de pornire. Aceeași funcție se realizează prin combinația de taste Ctrl + Esc, în caz de absență Win butoane.Pe tastatura unui staționare cheie PC Win este în două locuri, la rândul de jos, dar există și excepții. Win este situată între tastele Ctrl și Alt stânga și dreapta între Win și meniul Alt clic.

În cazul în care este butonul de câștig de pe tastatură, și ce fel de chei laptop, calculator

Laptop-uri prioritate, nu a mai rămas doar Win. el de multe ori este între Fn și Alt.

În cazul în care este butonul de câștig de pe tastatură, și ce fel de chei laptop, calculator

În plus față de apelarea meniului Start, Win tastatură cheie este utilizată în combinație cu alte taste pentru pornire rapidă elemente Windows 7, 8. De exemplu, apăsând Win + R de pe tastatură va permite în Run Run Vindovs 7, 8 și apăsând Win + E, Windows Explorer va . Mai jos este o privire mai atentă, taste de comenzi rapide.Taste utilizate în combinație cu Win

Comenzi rapide de la tastatură care utilizează butonul Win este o sumă uriașă, și cu fiecare nouă versiune de Windows, numărul lor este în creștere. Înainte de a analiza o combinație de, hai să aruncăm o privire cum să le folosească în mod corespunzător.

Pentru a utiliza o tastă fierbinte, mai întâi țineți apăsată tasta Win, apoi apăsați butonul, în funcție de elementul pe care doriți să îl rulați. După descoperirea elementului, eliberați Win. Mai jos este un tabel de butoane (cele mai utile), care este utilizat în conjuncție Win și o scurtă descriere.

Taste utilizate cu Win

Cauze Centrul de mobilitate în șapte și opt meniu suplimentar

Cum se dezactivează, activați tasta Win

Redarea unui joc pe calculator, uneori apăsat din greșeală tasta Windows, ceea ce duce la ieșirea spre spațiul de lucru și eliminarea treptată a jocului de pe bara de activități. Este ca tastele adezive jucătorii enervant, astfel încât majoritatea preferă să dezactivați tasta Win. Să ne uităm la mai multe moduri de a dezactiva, activa Win, pentru a îmbunătăți experiența de joc.

1. Descărcați Microsoft Fix aici. Dezarhivați-l și apoi instalați. După repornire tasta PC-Win nu va funcționa, deoarece remedierea rapidă face o modificare a registrului.

În cazul în care este butonul de câștig de pe tastatură, și ce fel de chei laptop, calculator

2. Descărcați arhiva cu reg-fișier aici. dezarhivați-l. fișier otkl_win_klav.reg dezactivează tasta Win de pe tastatură, și include vkl_win_klav.reg. Selectați un fișier, apoi executați. Faceți clic pe „yes» (UAC), «Da» pentru a confirma fuziunea, OK. După manipulările efectuate reporniți PC-ul.

Notă: pentru a nu intra în registru pentru a permite Win prima metodă, puteți aplica fișierul vkl_win_klav.reg. Rețineți că datorită acțiunilor greșite ar putea deteriora registru, și, în consecință, funcționarea corectă a sistemului. Crearea unui punct de restaurare sau copie registru.

Acum ați înțeles în cazul în care tasta Win de pe tastatură, ceea ce este această cheie și cum să dezactivați / activați-l pe un computer laptop. Din cele descrise mai sus, este clar că Win este un instrument excelent pentru acces rapid și dezactivați opțiunea ar trebui să fie numai în situații speciale.

A se vedea, de asemenea, articolul: