În cazul în care este placa de sunet de calculator, care este

Cum placa de sunet în fotografie (placa de sunet)

În acest articol vă va învăța cum să se uite placa de sunet. în cazul în care acesta este în PC și laptop, precum și ce tipuri de carduri de sunet folosesc computerele moderne.Placă de sunet (placă de sunet) # - acesta este dispozitivul avansat calculator cu care prelucrarea sunetului: producția la difuzoare și / sau înregistrarea. În momentul apariției plăcii de sunet este un card separat de expansiune, care este instalat într-o fantă corespunzătoare (conector). În prezent, computerele moderne sunt echipate cu o placă de sunet integrat în placa de bază (Intel AC # 8217; 97 sau Intel HD Audio) ..

AC # 8217; 97

Factor de formă și codecul transmiterea de informații între elementele lor au rămas aceleași. Singura schimbare este calitatea de chips-uri și de abordare a sunetului de prelucrare.

Cum placa de sunet în fotografie, a se vedea mai jos

În cazul în care este placa de sunet de calculator, care este
În cazul în care este placa de sunet de calculator, care este

Amplasarea plăcii de sunet în computer pentru a fotografia

În cazul în care este placa de sunet de calculator, care este

În cazul în care este placa de sunet de calculator, care este

În cazul în care este placa de sunet de calculator, care este

Și iată ce o fotografie de pe placa de sunet pentru laptop

În cazul în care este placa de sunet de calculator, care este

În cazul în care este placa de sunet de calculator, care este

În cazul în care este placa de sunet

Salutări tuturor pe blog-ul meu! Astăzi vom vorbi despre cazul în care există o placă de sunet în computer? Situațiile sunt diferite. Este posibil să aveți pe computer sunt probleme de experiență din ce în ce cu sunet, sau, în cele din urmă, trebuie doar să curățați calculatorul, dar trebuie să știți fiecare taxă și în cazul în care este de a ridica în mod deliberat mai târziu totul înapoi și lasă detalii suplimentare ;). Deci nu te duci!În primul rând, trebuie să spun că, dacă toate toate dintr-o dată de următoarele sfaturi vă va ajuta în căutarea dumneavoastră, și sunetul de pe computer este, atunci placa de sunet este integrat în placa de bază. Calitatea acestei soluții comparativ cu placa de sunet normală, desigur, este diferit. Cu toate acestea, utilizatorul mediu este de obicei îndeplinită. Pentru a fi mai precis, iubitorii de nici o diferență.

În cazul în care este placa de sunet de calculator, care este

Placa trebuie să prezinte cel puțin trei mufe de culori diferite pentru a conecta căști / boxe, microfon și linie de intrare. Ei au, de obicei, o formă circulară și următoarele culori: verde, roșu și albastru. Acesta este introdus în conectorul plăcii de bază, la fel ca cele mai multe dintre celelalte componente ale calculatorului.

În cazul în care este placa de sunet de calculator, care este

Dacă după citirea acestor sfaturi scurte la întrebarea în cazul în care placa de sunet din computer este încă valabilă, atunci cel mai probabil integrat (am scris despre asta un pic mai târziu). De obicei, toate modulele de mai jos, dacă începeți să se uite la partea de sus. Personal, am folosi exact ca și cum un computer vechi a avut o placă de sunet separat. Am pus-o, pentru că a ars construit în mat.platu, ei bine, nu-l arunca bine. 😉

Apropo, dacă aveți o problemă de sunet, trebuie să reinstalați Windows și driverul, dar sunetul nu a prezentat, vă puteți cumpăra o placă de sunet. Deși se întâmplă rar, dar nu este nimic etern.

Și astăzi am totul, vă mulțumesc pentru atenție. Vedeți tine!

O mică prezentare generală a plăcilor de sunet:

Cum de a găsi o placă de sunet de pe computer

Căutați placa de sunet în sine. adică o taxă, montat cu cipurile sale, ar trebui să fie în același loc și plasat placa de bază - în conectorii săi, în cele mai multe cazuri stabilite add-in toate cardurile. , Scoateți panoul din partea stanga, pe unitatea de sistem pentru a avea acces la desktop-ul placii de baza. Face acest lucru prin desurubarea șurubelnița Phillips pe partea din spate a șasiului două șuruburi, care este atașat la acesta suprafața laterală a carcasei.

Placa de baza este de obicei plasat vertical de-a lungul peretelui din dreapta al corpului - de pe panoul din stânga, te va uita la ea de sus. Perpendicular pe acest card în conectori card de expansiune inserat astfel încât priza lor pentru conectarea dispozitivelor externe (difuzoare, monitoare, etc.), dispuse în deschiderile din spate. Printre cei care caută pentru carduri de expansiune și plăcile de sunet.

Este probabil că nu este acolo - cele mai multe placi de baza moderne au microcipuri încorporate pentru procesare a sunetului și nu au nevoie de o placă de sunet separat. Pentru a cunoaște tipul și versiunea încorporat în procesorul de sunet poate fi marcarea chip corespunzător de pe placa de bază.

Deschideți unitatea de sistem nu este necesară în cazul în care au nevoie doar de informații despre instalat în computer sau separat, încorporat în placa de sunet. Acest lucru se poate face în software-ul - de exemplu, folosind programul AIDA64 oferă o mulțime de informații utile despre instalat în „glanda“ de calculator, acesta utilizează setările parametrilor și starea curentă.

Pentru informații cu privire la placa de sunet aspect în secțiunea intitulată „Audio PCI / PnP» sub «meniul Multimedia» al aplicației. De exemplu, o linie cu procesorul de sunet placa de baza built-in s-ar putea arata ca: Realtek ALC1200 @ ATI SB700 - High Definition Audio Controller, PCI. Acest lucru înseamnă că magistrala PCI a placii de baza foloseste procesorul de sunet ATI SB700 de înaltă definiție driver standard Realtek ALC1200.