In ce luna este cel mai bine să se căsătorească, horoscopul pentru căsătorie, un moment bun, interzicerea bisericii

Căsătoria este un eveniment important și mult-așteptat în viața oricărei femei. Prin urmare, pentru a stabili data nașterii unei noi unități de familie trebuie să fie abordată cu cea mai mare seriozitate, având în vedere tradiția de observarea semnelor și rituri. Deci, ce lună este mai bine să se căsătorească?


In ce luna este cel mai bine să se căsătorească, horoscopul pentru căsătorie, un moment bun, interzicerea bisericii

Când selectați o lună pentru căsătorit cineva în funcție de preferințele personale (în vara - cald, toamna - frumos), unele motive financiare (în vara și toamna este nunta de vârf, în această perioadă, toate serviciile de nunta sunt în creștere în preț), cineva apoi se repede căsătorit, teamă că a doua oară nu poate suna, dar cineva ghidat de semne, pentru că nu au apărut în câmpie. Astrologii sfătuiți să prescrie ziua nunții, în conformitate cu poziția stelelor și luna.Să ne uităm la prevestiri folclorice în ceea ce privește căsătoria într-o anumită lună a anului.

Horoscop pentru căsătorie.
Pozițiile planetelor în momentul căsătoriei are un impact enorm asupra viitorului energetic al familiei. Horoscopul de nunta face posibilă identificarea luna cea mai favorabilă, și anume, perioada de timp pentru căsătorie, oferă informații despre calitatea unei căsătorii încheiate în cursul acestei perioade.

De asemenea, nu este recomandat să se căsătorească, dacă după moartea unei rude apropiate a mirelui sau a miresei (bunica, bunicul, părinți, rude sau veri) mai puțin de un an. Și este recomandat să se evite anul bisect pentru o nunta.

Strămoșii noștri au crezut că căsătoria înainte de luna plină promite o căsnicie fericită, că este, dacă și pentru a reda o nunta, ea este doar pe o lună în creștere - ea va aduce noroc la viața de familie.

Desigur, sau nu în semne și superstiții cred - este problema tuturor. Cel mai important, în general, nu o lună sau o zi te casatoresti, și apoi, pentru care te casatoresti. Este important să se creadă în tovarășul său, în sine și dragostea lui. Înțelegere, încredere și respect va ajuta în situații dificile, mai bine decât orice superstiții sau semne.