instalarea de ferestre din plastic Fantoma

Proprietarul La instalarea ferestrelor din plastic ar trebui, mai presus de toate, să acorde o atenție la faza de proiectare a instalării obligatorii cu o gamă de scheme de ferestre de instalare în ușă, cu performanța de calcule termice. Este important de știut că alegerea de a instala caseta de circuit ar trebui să fie atașat la contractul pentru instalarea de ferestre din plastic pe GOST. Contractantul le va pregăti pentru deschiderea ferestrei și este parafat de către client în actul de acceptare.

instalarea de ferestre din plastic Fantoma
În orice altă operațiune ascunsă, un act separat, ca actul final al instalării unei ferestre din plastic semnat de către client direct pentru a obține certificate de asamblare, în care schema de montaj trebuie să fie disponibile, care a fost utilizată în instalarea de ferestre, tip de materiale, precum și pentru ferestre din plastic garantează. De asemenea, este foarte important ca compania-colector a prezentat certificatele necesare în conformitate cu concluziile sanitar-epidemiologice cu privire la toate materialele care sunt utilizate în instalarea de ferestre din plastic.

erori de bază în timpul instalării de ferestre din plastic

După cum se știe, instalarea de ferestre din plastic - este o problemă destul de mare, aproape toate companiile din plante și, de regulă, ei recunosc multe greșeli, care în timp vă poate oferi o mulțime de neplăceri.

Eroare 1. Încălcarea GOST 23166-99. Producătorul nu furnizează un pașaport pe ramele ferestrelor. Fiecare transport trebuie să fie însoțit de un document special, care prevede numărul de produse, componente, caietul de sarcini, numărul de ordine, data expedierii, etc. Pașaportul trebuie să fie ștampilat, care confirmă acceptarea părții fără căsătorie.

instalarea de ferestre din plastic Fantoma

Greșeală 2. După instalarea ferestrelor de deschidere și de închidere a robinetelor, are loc cu bruiaj și dificultăți, precum și în mod spontan de deschidere a supapelor, încalcă GOST 30674-99, care specifică faptul că cerceveaua ferestrei pentru a fi deschis fără probleme, fără dificultate.

Sistemul de ferestre 3. Eroare instalat cu deformări și desprinderea polimerului elastic din profilul de plastic. Această încălcare GOST 30674-99, care este specificat faptul că garniturile se potrivesc trebuie să fie compactă și lăsați penetrarea apei.

Eroare 4. Atunci când este privit din sistemele de ferestre instalate în spații de locuit, fără balcoane, instalarea de ferestre cu jaluzele fixe, nu se deschid ușile, încalcă cerințele GOST 23166-99: punctul 5.1.6, care prevede că instalarea de modele de ferestre cu usi oarbe de mai sus. la primul etaj este interzisă. Excepții pot face balcoane, iar în cazul în care construcțiile clapele nu depășesc dimensiunile de 400 x 800 mm.