Interpretare vis rupt cuțit

Vis Interpretare vis cuțit rupt, ceea ce un vis într-un cuțit vis rupt? Pentru a selecta interpretarea de somn, introduceți cuvântul cheie visurilor tale în formularul de căutare și faceți clic pe prima literă caracterizează imaginea de vis (dacă doriți să obțineți o interpretare de vis online pe scrisoarea gratuit în ordine alfabetică).Acum puteți afla, ceea ce înseamnă a visa cuțit rupt, citiți mai jos pentru interpretare vis liberă a Casei cea mai bună carte de vis on-line a Soarelui!

Cuțit de vis pentru separare, certuri, și pierderile în afaceri.

cuțit ruginit este nemulțumire în afacerile de familie sau rupe cu unul dragi.

cuțit ascuțit și lustruit prevestește probleme viitoare, rupt - prăbușirea toate speranțele.

Am văzut într-un vis pe care rănit un cuțit - pregateste-te pentru o probleme acasă și uneltirile dușmanilor noștri.

Un vis pe care ei înșiși s-au grabit la cineva cu un cuțit, - să nu fie cea mai bună parte a caracterului său.

Dacă ați avut un cuțit culcat pe masă, în viața reală sunt prea frică pentru a întâlni oameni noi. Se pare că, odată ce foarte mult „ars“. Încearcă să nu fie condus de propria lor frică, și totul se va rezolva.

Dacă visezi vezi că cineva știi este de a lua un cuțit, te duci acum pe punctul de a ceea ce este permis. Din anumite motive care considerați că nici unul dintre ceilalți nu se observă, dar în curând va veni consecințele comportamentului tău frivol.

El a avut un cuțit frumos -, în realitate, a primit un cadou neașteptat, dar nu inofensiv, ci un truc.

Daca visezi ca ai ceva de tăiat cu un cuțit plictisitoare, apoi complexele tale adolescente, cu mult timp în urmă este timpul pentru a scăpa de tine. Nu mai frica subconstienta hranei pentru animale, în caz contrar nu va scapa de complexe.

Daca visezi ca ai pierdut cuțitul și nu-l pot găsi, atunci sunt acum prea obosit.

cuțit decorative cumparat din magazin - în realitate, să depună eforturi pentru a monitoriza întotdeauna situația. Vrei să obțineți soțul făcut întotdeauna doar ceea ce vrei.

Un pythoness bulgar Wang a interpretat visele despre cuțitele, care în înțelegerea ei sunt dușmani simbol și trădarea urmează.

În vis, ați pregătit cina pentru casa lui și a tăiat mâna cu un cutit - aproape de realitate va încerca să reducă cumpătul, dar va creste in certuri de familie și certuri.

Un vis în care mâinile tale a scăzut cuțitul, înseamnă că casa ta un om necunoscut în grabă.

Pentru a visa ca cineva face o lovitură de cuțit în spate cu un cuțit, - un avertisment că în viața reală, inamicii vor încerca să dea o lovitură perfidă ai ieșit din colț. Fii atent.

Într-un vis încerca să atace un străin misterios, cu un cuțit în mână - visul pe care promite o schimbare rapidă în viața sa personală.

În vis, te-a lovit pe cineva cu un cutit si se pătate cu sângele victimei - în realitate, te va urmări nefericire.

Dacă visezi ați fost prezentat cu un set de cuțite, apoi, în realitate crud înșelat.

Aboneaza-te la canalul de vis!

Văzut într-un cuțit de vis - un semn de înșelăciune și ceartă. Briceag portends, de asemenea, o lungă despărțire de familie și prieteni. Cobbler - la pierderi financiare semnificative, grădină - va fi pedepsit pe nedrept.

cutit zimtat prevesteste împărțirea proprietății și dezacorduri cu rudele. Sfărâmată - va avea un mare deserviciu exces de zel care fac bine. cuțit ruginit spune că se va găsi în curând te în poziția de neinvidiat de umerașe.

S-au găsit într-un cuțit vis avertizează în legătură cu necesitatea de a păstra un secret și nu au încredere în oamenii din jurul tău.

Pierderea unui cuțit într-un vis - un semn de nemulțumire în relațiile de familie sau de dragoste nu a reușit.

Cumpara un nou mijloc de cuțit, care câștiga noi fani, fapt care ia determinat gelozia vechi.

Lamele boante înseamnă emoție mentală și de anxietate pentru rude. Dacă visezi ascuti un cutit - in realitate, sa ocupat, fără răspuns, înclinațiile tale.

cuțit extrem de clară, anunță prăbușirea oricărei speranțe. Taie-te cu un cutit foarte mult - probleme vor fi adăugate la problemele de acasă la locul de muncă.

Se taie într-un cuțit de vis ceva - va trebui să-și apere interesele prin compromis și concesii reciproce. Dacă sunteți într-un vis a prezentat un set de cuțite - va primi în curând o invitație la o petrecere sau o petrecere în privat.

Dacă te-a lovit pe cineva cu un cuțit într-un vis - să fie o confruntare cu sotul sau iubitul ei.

Dacă sunteți blocat un cuțit în cineva - în viața reală au fost tratați nedrept în legătură cu un iubit-o și pocăi cu amar de ea.

Fuss în contradicție cu cineva, astfel încât sângele este vizibil - fericire.

Dă-un om un cuțit sau pumnal - prevesteste nenorocire.

Țineți cuțitul în mână și lovi o altă persoană - o pierdere.

Junghi cu un cuțit și a vedea sânge - multă fericire.

Sword sau cuțit este în capul patului - prevestește noroc.

junghi în mod repetat, un om cu un cuțit - bucuria și beneficiile.Lasati-va înfășurată cu un cuțit sau un topor - o mare fericire, noroc, profit.

Cuțite sau căderea sabia în apă - prevestește moartea soției sale.

Cuțit ai tăiat carne de porc - prevesteste boala.

Un cuțit, o sabie vă taie o persoana - prevesteste pierderea averii.

Primirea de la persoana un cuțit sau un topor - va fi în curând numit în postul.

Călătorind, du-te cu o sabie sau un cuțit în mâinile sale - prevesteste un beneficiu material de.

se omoare cu un cuțit - o mare fericire.

Pierde un cuțit, sabie, de sabie - prevestește ruina pierderi financiare.

Ascuțirea vârful unui cuțit sau o sabie - vesteste bucurie, succes.

Plimbare cu un cuțit în mână - beneficii materiale.

Cuțit - Văzând un cuțit culcat pe masă - ești prea frică pentru a întâlni oameni noi. Acest lucru se datorează faptului că o dată foarte mult „ars“. Încercați să fie mai obiectivă și să nu fie condus de propria sa frică. - Dacă visezi vezi că cineva știi este de a lua un cuțit, ceva care să taie, atunci visul spune că acum te plimbi pe marginea a ceea ce este permis, dar cred că pentru un motiv oarecare, că nici unul dintre ceilalți nu observă.

Aștepta în curând consecințele comportamentului tău frivol. Pentru a vis de un cutit frumos - vei primi un cadou de la care s-ar putea aștepta. Dar acest dar nu este destul de inofensiv - se așteaptă un truc. Se taie ceva într-un vis cu un cuțit bont - complexele tale care vin din adolescență, este timpul pentru a scăpa de mult timp în urmă eu. Dar hrăni în mod constant temerile subconstiente, prin urmare, nu numai că a scăpa de, ci, dimpotrivă, ceea ce le face mai puternic.

- Daca visezi ca ai pierdut cuțitul și nu-l pot găsi, atunci visul sugerează că ești prea obosit și nu vă oferă posibilitatea de a trata cu ușurință de sex. Se simte ca o datorie, care nu aduce nici o plăcere. Pentru bărbați, această situație în vis spune că nu se pot relaxa pe deplin în compania partenerului său, văzându-l doar ca un obiect sexual.

În ambele cazuri, o soluție bună ar fi o schimbare de peisaj, care oferă spațiu suficient pentru imaginație. Cumpara cuțit decorativ în magazin - vă mereu eforturi pentru a controla situația, pe care doriți ca partenerul tau sa întotdeauna face doar ceea ce vrei. Dacă ai atins, este puțin probabil ca va fi mulțumit de rezultat - nimeni nu va trebui să iubească, cu excepția faptului că umbra lui.

Cuțit într-un vis este un simbol al minciuni, trădare, înșelăciune și pericol.

Ia cineva un cuțit într-un vis - un semn de precauție. Uneori, un vis pe care prevestește în pericol real, din cauza uneltirilor dușmanilor tăi.


Oferirea unui cuțit cuiva într-un vis indică faptul că intenția de a se angaja într-un joc periculos cu dumneavoastră bolnav binevoitorii, încercând să se certe între ei.

Aruncarea cuțit cuiva - semn al discordiei, care escaladează în ostilitate. După un astfel de vis aveți nevoie pentru a controla emoțiile, nu pentru a face dușmani.

Arunca într-un cuțit de vis în cineva înseamnă că intră într-o luptă deschisă cu dușmanii tăi. Apoi, a se vedea cine este rănit sau ucide. Este mai bine pentru a vedea ce este cineva ranit sau ucis ca un vis pe care prevestește victoria asupra dușmanilor tăi, care, cu toate acestea, vă va oferi o mulțime de griji și necazuri.

Dacă în această luptă, ai pierdut, vei fi rănit sau ucis, atunci va amenința tot felul de probleme, pierderea, pierderea, sărăcia, și, probabil, separarea de un iubit-o. A se vedea interpretarea: să taie, să împartă.

Tabelul cuțit într-un vis este un simbol al certurilor interne. Soții un vis prezice că ei divorțează și împărțirea proprietății. Taie-te cu un cuțit într-un vis înseamnă că se va certa cu un prieten apropiat. cuțit rupt într-un vis prevestește prăbușirea planurilor tale. A se vedea interpretarea: titlurile care taie.

cuțit Visat înseamnă ceartă, se află o separare.

Foarte ascuțit, cuțit strălucitor - o puternică manifestare a sentimentelor.

cuțit ruginit - la discordie în familie sau doar între oameni iubitori.

cuțite sparte - speranțe neîmplinite.

Tabelul cuțit - la lista de bunuri de uz casnic.

Pen - la serviciul cuiva.

Stuck un cuțit - să se simtă chinurile conștiinței.

Ia un cutit sau de a da - frica de dușmani.

Ia un cutit - pentru a abuza, probleme interne.

Cuțit într-un vis - un semn rău.

A se vedea cuțite ruginite - o ceartă cu un prieten.

,, cuțite ascuțite lucioase bine ascuțite-- alarme viitoare.

cuțite sparte - eșec.

Dacă cineva aruncă un cuțit - o ceartă acasă, trădarea de prieteni.

Dacă cineva amenință cu un cuțit - nu reușesc să limiteze litigiul.

Și un semn este: pentru a da lame ascuțite și totul - să se certe sau chiar de despărțire. Și tu nu vezi visul, brusc întâlni într-un vis un ofițer de aplicare a legii?

Pentru a vis de un cutit - un semn rău, așa cum prevestește și separare, precum și certuri, și pierderi în afaceri.

A se vedea cuțite ruginite - nemulțumiri în probleme de familie sau de ruptura cu iubitul ei.

Sharp și lustruit, cuțite înseamnă probleme în viitor.

lame sparte a însemnat prăbușirea tuturor speranță. A se vedea că sunteți rănit cu un cuțit, prevestește probleme interne, sau masinatiunile adversarii tai. Pentru necăsătorit acest vis prevestește rușine.

Sa visezi ca te-ai grabit pentru cineva cu un cuțit, înseamnă că vă arată josnicia caracterului;

Trebuie să facă o mulțime de efort pentru a dezvolta un puternic simț al dreptății.

Aboneaza-te la canalul de vis!

În vis acest simbol înseamnă legate de eveniment, inamici, trădare.

În vis, ați pregătit cina pentru casa lui și a tăiat mâna cu un cutit - aproape de realitate va încerca să reducă cumpătul, dar va creste in certuri de familie și certuri.

Un vis în care mâinile tale a scăzut cuțitul, înseamnă că casa ta un om necunoscut în grabă.

Pentru a visa ca cineva face o lovitură de cuțit în spate cu un cuțit, - un avertisment că în viața reală, inamicii vor încerca să dea o lovitură perfidă ai ieșit din colț. Fii atent!

Dacă visezi încercați să atace un străin misterios, cu un cuțit în mână - visul promite schimbările din viața ta personală.

În vis, te-a lovit pe cineva cu un cuțit, și pătate cu sângele victimei - în realitate, te va urmări nefericire cauzate de gânduri impure și lăcomia strămoșilor tăi. Veți fi capabil să evite dezastrul și mizeria numai dacă dedica viața pentru a sluji altora.

Dacă visezi ați fost prezentat cu un set de cuțite - ceea ce înseamnă că, în realitate, ai înșelat cu cruzime.

Aboneaza-te la canalul de vis!

Ai un cuțit - ar putea fi supus abuzului și violenței.

Setul de lame situate într-o grămadă - să insulte și certuri în familie.

Ia de la cineva un cutit - trebuie să manifeste prudență în relațiile cu inamicul.

Ascuți lama - ar trebui să se ferească de pași pripit obține un cuțit ca un cadou - pentru a face pace cu inamicii.

Aruncarea cuțit, discul - te pe o pantă alunecoasă fărădelegi.

Schimbul de vise fără oțel - Rob, lăsându-vă doar inutile. Prea viață desfrânată și fericit va provoca daune semnificative pentru sănătatea dvs. prin faptul că lipsirea de forțe și mijloace.