Învață poveste cal

Iar la sfârșitul lecției vom încerca să răspundem la întrebarea: „Ce putem învăța această poveste“. Citind „intonație“ a basmului Ershov „Horse - Horse“. (Studentul citește un pasaj de inimă).
Învață poveste cal


Învață poveste cal

- Învață-un basm P. P. Ershova "ghebos Horse"? - Ce crezi, de ce acest lucru a fost nemuritor?

Imaginea personajului principal într-un basm basm „The ghebos Horse“. Viața Ershov și povestea lui „cocoașă Konek-“. Povestea P. P. Ershova „ghebos Horse“ reprezintă un lung poem în trei părți. În prima parte spune povestea a modului în care Ivan a primit


Învață poveste cal

Rezumând poveste - Ce putem învăța poveste? - Mulți ani mai târziu, în 1856, Peter Ershov a scris: „patina rode din nou în jurul regatului românesc. Fericit în felul lui! "
Învață poveste cal


Învață poveste cal

-Bizon sprijinit de cal în gură și nu te uita la proști, de asemenea, au o șansă) De fapt, acest basm Ershov genial remake-ul românesc a celebrului basm de Charles Perot, „Motanul încălțat“.

„The ghebos mic cal“ - un basm în versuri Petra Ershova, scrisă în anii 1830. Personajele principale - fiul unui țăran Ivan cel Nebun și calul mic ghebos magie.


Învață poveste cal

Ca orice basm, basm „The Horse ghebos“ învață bine. Desigur, chiar ridiculizat de putere, cu toți vrem sa. În cele din urmă, pentru toată dorința lui de a trebui să răspundă.

Eruslan - unul dintre eroii din basmele populare românești, războinic puternic. Național Local - comestibilă. Fly - largă, întreaga lățime a țesăturii, prosop. Școala - pentru a preda. Alte povești puteți citi pe site-ul web.


Învață poveste cal


Învață poveste cal