Legacy Rose Magic Silence (BBC) -Anna kuvaykova

- Scuzați-mă, doamnă. Dar atunci nu putem merge, - vocea unui om surd era singurul sunet, aparținând unei ființe vii, în această noapte liniștită, în mijlocul zeilor vechi, oraș uitat.Zona deșert, înconjurat de case vechi din piatră părea abandonată, dacă nimeni aici a trăit vreodată. străzi înguste, învăluită în întuneric, privit lipsit de viață, și doar unul dintre păstrătorii lumii știa ce monstri trage cu urechea în alei întunecate, cât de mult rău a fost ascuns sub copertine umbra ascunse, și ce fel de străzi din spate se ascunde moartea.

Melchior, orașul necromanților, nu este un loc unde vă puteți simți relaxat.

Populația mică, nu este înzestrat cu puteri magice, preferă să se ascundă în casele lor înainte de lăsarea întunericului. Dar chiar și cei care au avut o picătură de magie și chiar mai preferat pe timp de noapte să stea acasă, pune-l pe cel mai puternic și mai de încredere vraja lor de azil. Chiar dacă acestea nu ajută întotdeauna.

În acest oraș am trăit cea mai disperată, cei care se află în alte orașe nu au fost fericiți. Și, ca și în cazul în care există o șansă pe care le pot obișnui cu totul. dar nu în acest loc blestemat în cazul în care, la inexplicabilă noaptea sa întâmplat. Și un imens cimitir pentru sumbre, clădire masivă nu departe de aici, a fost o dovadă de asta.

Dar se pare că notorietatea locului, unitatea nou sosit, format din echipaj, fără marcaje, și mai mulți cicliști nu-i pasa.

- Înțeleg, Eler - vocea unei femei, scăzută și profundă, suna obosit. Câștigătorul lui a fost înfășurat într-o mantie neagră grea, care a ascuns nu numai figura, dar, de asemenea, o persoană spune, tocmai a venit din trăsură, înconjurat de călăreți tăcute. În întunericul nopții, ei erau niște fantome tăcuți, nu mai mult.

Privind la această procesiune ciudată, era imposibil să se știe cine se ascunde sub capacul mantiei și, în cazul în care unul dintre Daredevils a decis să se uite pe fereastră, în mijlocul nopții, el ar fi înțeles doar un singur lucru - cele sase piloti au asigurat paza echipajului.- Deci, ai făcut prea mult pentru noi - un oftat, un străin bătut încet într-un mod special pentru ușa echipajului. A existat un scârțâit, iar pătratul echipajului alunecat umbra. O altă figură, care a fost, fără îndoială, cel mai protejat care riderii. Joasă și subțire, care ar putea fi văzut chiar și în contur mantie neagră, cifra este apăsat rapid împotriva femeii. - Nu pot cere mai mult.

- Era de datoria noastră - în picioare în fața lor, omul a spus în liniște, dar în liniște - sunteți sigur că el este în așteptare pentru tine?

- Nu - capota a început să se miște, ceea ce însemna că scuturare a capului, - nu-l pot avertiza. E prea periculos.

- Atunci voi merge cu tine - fulgerând dintr-o dată cu fulgere momentan luminat fața omului, ascunse capota grele. Frunte înaltă, pomeți înalți și ochii adînciți a dat înțelepciunea ultimii ani acest om. Dar. drept al omului?

- Vă mulțumesc, - a spus ea femeia încet, involuntar înfiorându la primul tunet, încă îndepărtat, dar foarte puternic.

- Vino, - omul se aplecă în față, dar apoi sa oprit, atunci când râsul sunat.

vânt gusty prins sunetele ciudate ale orașului pentru o noapte, care transportă ei pe străzile din apropierea pătrat, ceea ce le face mai puternic, ceea ce face dificil de a determina direcția și. Riders, toate ca unul, descăleca, expunând rapid brațele. Un alt fulger reflectate pe lame de lame de oțel.

Hohote de râs, un ciudat și un pic nebun, un val de măturat pe străzi, devenind mai puternic, mai puternic. și apoi a dispărut. Pentru câteva clipe era liniște.

- Parfum - un om ușurat, dar pentru a ascunde armele nu sunt în grabă. se deplasează încet privire la figura fragilă, care speriat înghesuit pentru o femeie, un străin se încruntă, - Haide. Trebuie să-l ascundă cât mai curând posibil.

Femeile dădu din cap repede, ascunde frica lui. Deși urmărirea nu a fost pentru ei, a trebuit să se grăbească. Cine știe ce ascunde zidurile acestui oraș, și este ei vor fi bucuroși să vadă. Dar, pe de altă alegere ei încă au rămas.

Fluieratul bruscă a provocat oamenii au călătorit pentru a transforma rapid în jurul valorii. În primul rând a observat pericolul, omul a împins tovarășul său departe, dar el nu a avut timp să scape - o minge uriașă de foc, înconjurat de stropi negri, l-au lovit în piept, aruncarea direct echipajului.

Nu a fost o explozie, instantaneu luminat pătrat și mai multe străzi în jurul valorii de, dezvăluind noi pericole, nedetectate anterior.

- Nu - cu dificultate în creștere de la sol, femeia îmbrățișat silueta ei fragilă, din care emană un val de frică. Ei au văzut pe toate laturile ei au fost înconjurați de oameni ale căror corpuri au fost protejate de zale, și fața ascunsă de măști. Și acolo erau multe, prea multe, astfel încât vă puteți aștepta să plece de aici în viață.

În câteva minute, am început o luptă sângeroasă, fără milă. Riders cum au putut, a apărat amanta lui, dar forțele nu erau egale. Unul câte unul, apărătorii