Lume Creative (photolifting de răzuitoare) noua noastră poziție Enciclopedia gherghef! împâslire umedă


Constat doar că o lână fină este utilizat pentru a crea produse subțiri, cum ar fi eșarfe, rochii, mănuși, și alte,


Lume Creative (photolifting de răzuitoare) noua noastră poziție Enciclopedia gherghef! împâslire umedă

și rugoasă utilizate în crearea de pantofi, pungi și alte produse similare.În lână împâslire umedă se micșorează de la 25% la 40%, în funcție de lână, aspectul și mulți alți factori pe acest lucru înainte de a face produsul recomandat din cauza eșantionului de păr matted pentru a determina produsele de contracție empiric.


Lume Creative (photolifting de răzuitoare) noua noastră poziție Enciclopedia gherghef! împâslire umedă

Lână pot arunca diverse materiale naturale: matase, sifon, in, bumbac ... În acest caz, suprafața țesutului trebuie să fie suficient de largi pentru a fibrelor de lână ar putea penetra. Această tehnică se numește „nunovoylok“ (din limba japoneză „Nuno“ - „tesatura“).

Lume Creative (photolifting de răzuitoare) noua noastră poziție Enciclopedia gherghef! împâslire umedă

Sunt utilizate pentru împâslire și o varietate de fibre vegetale, care sunt răspândite pe suprafața lână: mătase, lenjerie, porumb, banane, soia ... Prin combinarea diferitelor structuri obține efecte foarte interesante, texturi si modele.

Tenișii folosite pentru decorarea și nu fibre de viscoză zero de mătase.
Luați în considerare procesul de împâslire.

Inițial, produsul a fost întins pe o saltea pe care le face structura produsului.

Lume Creative (photolifting de răzuitoare) noua noastră poziție Enciclopedia gherghef! împâslire umedă


În primul rând produsul de model și apoi pe ea este aspectul de lână: pune stratul de bază principal, apoi fundal, și pe partea de sus - desen. Lana este necesar să se șuvițe subțiri se suprapun pentru a evita lacunele, straturile sunt stivuite perpendicular unul pe altul. lână grosime a stratului în toate domeniile ar trebui să fie egale. Din nou, din cauza contracției grosimii lână prevăzută ar trebui să fie de 3-4 ori mai mare decât grosimea foii destinate.

Când lâna expandat, l ușor udat cu un atomizor, astfel încât să nu se miște modelul. Apoi, lână umedă acoperită cu o plasă sau folie. Pat mâinile la lână înmuiată într-o soluție poate fi călcate din lemn de rulare pini sau vibroshlifovalnoy mașină, dar foarte atent, astfel încât să nu deplaseze lână. excesul de apă poate fi un prosop umed. Utilizarea mașinii vibroshlifovalnoy accelerează procesul de trage de timp. Dar dovalku finală încă mai trebuie să faci cu mâinile tale! Cu toate acestea, procesul de împâslire umed poate avea loc complet de mână.

Acum puteți începe să juca. Tehnica împâslire umed este foarte simplu: freca doar brațele cârpă în direcții diferite. Dacă purtați un mănuși de celofan - mâinile tale vor fi mai ușor să alunece. Asigurați-vă că lâna a fost impregnat în mod continuu cu o cantitate suficientă de soluție de săpun. Cât timp este freca? Se spune că, în împâslirea umed este regula de aur de o sută de ori - în cazul în care călcate fiecare secțiune din tesatura de o sută de ori, părul încâlcit. Dar cu scrupulozitate de numărare opțională. În cazul în care grila se deplasează departe de pânză și lână nu se mișcă - puteți elimina cu atenție plasa, întoarceți materialul și să-l păcălească pe partea greșită. În cazul în care pictura a fost bine înmuiat, puteți continua să-l păcălească, fără o grilă sau un film.

Pentru a înțelege dacă fibrele de lână sunt blocate, aveți nevoie de două degete pentru a trage în sus fibrele. Dacă creșterea numai acele fibre pe care le-au ridicat, în timp ce alții în jurul valorii de prindere, se poate presupune că prima fază este terminată împâslire.

În cazul în care produsul este mare, cum ar fi o eșarfă, sac, pălărie, covoare, pantofi, trebuie să-l rostogolească într-o rola. Pentru a face acest lucru, trebuie să vânt saltelei cu produsul situată pe ea la un făcăleț sau un tub de plastic, înfășurat într-o rolă și înfășurați cablul care ar fi produs nu razvorachivolos. După aceea, rola cu presiune ușoară, în funcție de mărimea produsului, de la o sută până la o mie de ori. Apoi, produsul este dezvoltat și, pentru un stand mai robust de mai multe ori se grabeste la marginea băii, dar este la cererea comandantului, de exemplu, eu nu fac, pentru că produsul poate fi deformat. Acest pas este necesar atunci când împâslire genți, eșarfe, cizme, papuci ...


În ultima etapă, formarea finală a produselor (realizate manual). Apoi, produsul este clătit bine, care nu ar fi rămas soluții de săpun brevetate.

Și după aceea produs din lână trebuie să fie uscat, și, dacă este necesar, la abur și călcate.

Asta e, practic, toate)))))) Desigur, există întotdeauna subtilități și secrete, dar procesul de bază este acum pentru că nu este un secret pentru că în scurt am rasmotreli toate etapele de fabricație. Prin aceasta vă puteți alătura acum clubul de fani de împâslire umed și să devină membru cu drepturi depline.

Lista MK care vă va ajuta să deveniți mai familiarizați cu împâslirea umed.


Din fericire, articolul pe care va beneficia, si doriti ceva cleioasă!


Experimente de succes tine!

Lume Creative (photolifting de răzuitoare) noua noastră poziție Enciclopedia gherghef! împâslire umedă