De ce vis la mare - la mare într-un vis visat un vis carte

În viața reală, marea dă un sentiment de libertate, bucurie și inspirație. Vezi suprafata turcoaz azurie ochii Fermecatoare si calmeaza mintea, relaxeaza si ajuta să uite de probleme.Există mai multe interpretări de ce oameni de diferite vârste și ambele sexe vis despre această minune naturală.

Desigur, care promite un vis depinde de starea în care a existat acest corp de apă în vis, de la culoarea apei, despre ce ai făcut în vis, de sexul persoanei care a visat visul.

Marea visat ce înseamnă

 • In sonnikemorskaya apa simbolizează infinitatea existenței umane și inconștiență.
 • Visând la mare este de obicei faptul că viața va încruntă în curând un timp când o mulțime va depinde nu pe propria lor putere umană, ci mai degrabă din exterior.
 • În cazul în care marea este calmă și curată - un semn bun promițătoare bucurie și cunoașterea esenței vieții.
 • promisiune de apă turbulent conflict inerent cu ei înșiși, ceea ce poate duce la deteriorarea traversei.
 • Visat surf cu valuri măsurate liniștită, departe o viață liniștită, dezvoltarea spirituală.
 • O mulțime de spumă de mare - un semn de evenimente negative.
 • Raging apele în care luna. pauzele dintre nori, promite evenimente adverse în soarta unei persoane. Dacă este liniștit, cu lumina lunii și cer senin, ea promite pace și fericire.

De ce vis a mării într-un vis pentru o femeie

A se vedea minunea naturala frumos pentru fete / femei este adesea un simbol al relațiilor de familie sau de dragostea ei.

A se vedea mare într-un vis pentru o femeie pentru a curăța mijloace transparente pentru a fi complet mulțumit de relația cu omul în fiecare sens.

În cazul în care o femeie viseaza delfini - vis de carte explică acest lucru prin faptul că viața ei reală nu este suficient pentru noi experiențe sexuale.

Femeia de înot în murdar și apa furios - la scandaluri și boli sau orice alte evenimente care pot afecta reputația.

Dacă visul de delfini mare și rechini

 • Dacă ai visat că, în balenele de înot cu apă și delfini - acesta este un semn foarte bun.
 • Inot cu delfinii - foarte curând va avea un nou prieten, credincios, sau dacă vă poate ajuta cineva din familie.
 • Delfinii vis ca un indicator de stare bună de sănătate, posibilitatea unei întâlniri interesante sau o promovare la locul de muncă.
 • A se vedea delfin într-un vis pentru o femeie - un simbol al frumuseții feminine.


 • Dar dacă într-un vis vis de un rechin - nu este un semn foarte bun. Cei care în restul înoată printre rechini, carte de vis promite pericole care somnul creează pentru el însuși.

Rasfata-și înota în mare, într-un vis ce înseamnă

Când un om a visat că el înoată în mare. vis de carte promite numai lucruri bune în viață pentru el.

Dacă visul de înot în mare. Acest lucru înseamnă că somnul va ajuta în viitorul apropiat, prietenul său și împreună au reușit să depășească dificultățile.

Atunci când un vis să înoate în mare sub apă. înseamnă în viața reală este o oportunitate de a dobândi cunoștințe anterior inaccesibile, dar acest lucru nu este un semn pozitiv, pentru că aceste cunoștințe nu suportă să doarmă bine nu.

Marea cu valuri mari ce vise

Dacă vedeți valuri mari in timpul somnului. În această situație, cartea de vis promite posibilitatea de a fi într-un ciclu de diverse evenimente neplăcute.

Pentru cei care au vizionat mal atras valuri. care va mătura totul în calea lor. prezice vis de carte o posibilă ceartă în familie.

A se vedea tsunami - este de a avea o viață socială foarte activă. Dacă ai visat că o persoană afectată de un astfel de val. cartea de vis avertizează că unele experiențe de viață sau șocuri afectează negativ viața ta.

Ce vise mare albastru transparent pur

Azure, apa limpede și curată în acest rezervor, de obicei, un vis pentru cei care au în vedere setul de gânduri curate și luminoase.

Pentru cei care înoată în ea, astfel, interpretarea vis prezice noroc incredibil în scurt timp și o mare avere.

Visând furtuna mare

A se vedea marea înfuriată - un semn negativ, promițând pierderi, probleme și eșecuri.

În cazul în care apa este întunecat la culoare. om cu siguranță, în curând se ceartă cu cineva și va experimenta o varietate de emoții negative.

apă rece într-un vis un vis de un puternic somn, stare bună de sănătate, în timp ce cald - la boala.

Uita-te la ploaie în timpul unei furtuni - un semn care va depăși în curând emoțiile și sentimentele negative, de dormit: tristețe, singurătate, durere, dezamăgire.

Storm și ploaie reprezintă nemulțumirea față de viață și poziția în societate.

Ce o vacanță de vis și plajă

În cazul în care vacanta de vis pe plaja. într-un loc curat și ordonat - este un simbol a ceea ce vine pașnică și relaxantă ori în viață, și nu va trebui să ia orice decizii majore, pentru că totul se va întâmpla în favoarea ta.

Dacă visul unei nave pe mare. navighează fără nici un obstacol, trebuie să vă așteptați ceva, diverse schimbări plăcute pozitive.

În cazul în care navele sunt multe vis de dormit - l promite o oportunitate de promovare.

Aspectul Sails în vis promite un eveniment favorabil. În cazul în care nu este completat de vânt. Aceasta înseamnă că pentru comiterea caz programată să nu aveți timp și cartea de vis recomandă să amâne această idee la un moment dat.

Dacă ați avut o velă umplut cu vânt. dimpotrivă, nu ar trebui să-și piardă cazul corect, din moment ce toate această perioadă vor determina modul în care intenționați.

Să se înece în mare, într-un vis ce

Dacă ai visat că te îneci, dar a salvat - tot felul de probleme și preocupări care există în realitate va fi.

Dacă dormit salvat alte persoane, atunci când sa scufundat, el a fost norocos să aibă un prieten de încredere în viața reală.

Când visul se înece într-o apă transparent sau clar - o carte de vis este întotdeauna tratată ca un semn bun, care promite o mulțime de emoții pozitive în realitate.

Cufundat în apă de mare, și, în același timp, pentru a înțelege că sunt înec - un semn că în viața reală de dormit în imposibilitatea de a face față cu emoțiile și sentimentele lor.