Măsura de zahăr din sânge, cum pentru a determina nivelul de glucoză

Medicii români șocați de declarația Mihaila Boyarskogo, care sustine ca diabetul bate singur!

Măsura de zahăr din sânge, cum pentru a determina nivelul de glucoză
In diabetul zaharat este foarte important să știe cum să se măsoare nivelul zahărului din sânge, deoarece doar un rezultat precis poate, în timp, pentru a preveni deteriorarea sănătății și a eșecului tratamentului.Primul lucru pe care trebuie să știți este în cazul în care doriți să faceți o lovitură. Pentru a măsura de zahăr, cel mai bun din sânge luate din tampoane deget. Dacă este posibil, partea din față a gardului, spălați-vă mâinile în apă caldă, de preferință, cu apă și săpun. Deci, ai grijă de igiena și de a crește circulația sângelui la nivelul membrelor. Normaliza-l înainte, cum să se măsoare de zahăr este foarte important, deoarece probleme cu circulația sângelui pot distorsiona rezultatele, pentru că în oxigenul din sânge scade nivelul, iar acest lucru poate afecta reacția benzii de testare. În scopul de a obține cifra corectă de zahăr printr-un test de sânge, după spălare este necesar să se usuce mâinile. Acest lucru este necesar pentru a se asigura că picăturile de apă de pe vârfurile degetelor, se amesteca în sânge, acesta nu este diluat, denaturând astfel rezultatele testului.

Nu este recomandat pentru a comprima degetul după puncția, în scopul de a obține o picătură de sânge mai mult. Se poate schimba validitatea rezultatelor, deoarece va fi dificil să se determine nivelul de zahăr, așa cum se amestecă cu lichidul de țesut. Dacă scăpați un vas uns și se împrăștie pe un deget, este necesar să-l ștergeți și să aștepte formarea unei picături noi, ca uns este absorbit în banda de testare.

Măsura de zahăr din sânge, cum pentru a determina nivelul de glucoză


Pentru a măsura în mod corespunzător cantitatea de zahăr, nu este nevoie să se scurgă de sânge pe mijlocul benzii. core absorbantul este situat la vârful ei și un bărbat este suficient să-l aducă la înțepa degetul, iar absorbția se întâmplă în mod automat.

Andrew: „Sunt în scădere de zahăr din sânge, folosind autocolante pentru a lipi pe buric - Sugar a căzut.!“

Dacă doriți contorul poate măsura în mod corect nivelul de glucoză din sânge înainte de a FUNCTIONEZE compara codurile de pe banda și pe unitatea și re-encode dispozitivul de măsurare, dacă este necesar. În plus față de compararea codului trebuie să fie preocupat de faptul că banda indicatoare a fost depozitat într-un loc uscat, o cutie de ei a fost bine închis. Luați cutia cu mâinile uscate înainte de utilizare. Nu depozitați banda de testare sub lumina directă a soarelui sau în frigider, temperatura optimă pentru care este între + 4 ° C până la 40 ° C Respectarea acestor norme face posibilă determinarea corectă a tuturor parametrilor pacientului, în caz contrar, nivelul de zahăr din figura distorsionate poate duce la faptul că perioada de boală acută va fi fără o atenție adecvată și să înceapă să se dezvolte complicații de natură diferită, în creștere în comorbidităților.

Natalya: „Secretul meu uimitor de a bate rapid și ușor diabet zaharat, fără a părăsi canapeaua.“

Am diabet zaharat de tip 2 - insulino-independent. Un prieten ma sfătuit să subestimeze nivelul de zahăr din sânge cu ajutorul mănăstirii ceai din plante de diabet. Am comandat 2 cutii. Încep să accepte bulion. Observați dietil non-stricte, începe de mers pe jos în fiecare dimineață, a avut loc 2-3 kilometri. Pe parcursul ultimelor săptămâni dvyh observa o scădere treptată a contorului de zahăr în dimineața înainte de micul dejun, de la 9,3 la 7,1 unități! Am continua curs profilactic. Despre succesul otpeshus mai târziu.

Este posibil să se măsoare de 2 ani copilul un metru de glucoză din sânge, în caz afirmativ, ce nivel de norma de zahăr?