Microsoft a introdus un nou OneNote

Microsoft a introdus o cerere de reînnoire radicală de gestionare note - OneNote, care a permis chiar să-l numim un nou OneNote. Actualizări se aplică toate platformele suportate, inclusiv Android, iOS, Mac. O trăsătură distinctivă este faptul că aplicația arată la fel pe toate platformele și oferă utilizatorului cu aceeași funcționalitate.Microsoft a introdus un nou OneNote

Controlul prin intermediul tastaturii OneNote

CEO-ul Microsoft Satya Nadella a spus:

Ne vom concentra pe proiectarea si construirea de produse pe care clienții noștri iubesc și care sunt accesibile tuturor și construite pentru fiecare dintre noi.

ceea ce înseamnă:

Ne vom concentra pe proiectarea și crearea de produse care sunt populare cu clienții noștri, și care vor beneficia toți.

Noul OneNote Microsoft a încercat să-l facă confortabil de utilizat pentru persoanele cu handicap. Este pentru acest motiv, o mare atenție a fost acordată lucrului cu aplicația folosind tastatura. În procesul de reproiectare cererii au fost intervievați sute de utilizatori și, pe baza datelor primite, îmbunătățite posibilitățile de aplicare atunci când se utilizează tastatura și citirea asistenți de informații de pe ecran.navigare simplificată

aplicație desktop Forte OneNote înainte de aceeași Evernote a fost posibilitatea de a organiza date: cărți, secțiuni sau grupuri de secțiuni, inclusiv subpagini. Acum, reciclate structura de navigare reprezentată în OneNote aplicație universală.

Acum, situat pe bara de aplicații de navigare din stânga. Acest aranjament permite utilizatorului să urmărească cu ușurință plasarea exactă a notelor și să navigați folosind combinații de taste fierbinți.

Microsoft a introdus un nou OneNote

Microsoft a plătit o mulțime de atenție la aplicarea lor și o face într-adevăr versatil, nu numai în ceea ce privește utilizarea de platforme, dar, de asemenea, din punctul de vedere al utilizatorului. Elev, student, om de afaceri sau o casnică, toată lumea va găsi utile funcționalitatea OneNote, iar utilizatorii cu probleme de vedere vor aprecia capacitățile avansate de navigare prin combinații de taste fierbinți.

Spune-le prietenilor: