modalități simple de a îmbunătăți claritatea fotografiilor în Photoshop, faceți fotografia

Lipsa de claritate sau lipsa totală a acestora detracts de fotografii, chiar foarte interesant. Nu claritatea imaginii poate să apară din cauza expunerii prea lungi sau scurte, lipsa de claritate a lentilelor sau din cauza focalizare necorespunzătoare. Dacă există o problemă, atunci există o soluție. Modalități de a elimina acest defect, există mai multe. Cel mai simplu dintre ele, revizuim astăzi.Metoda 1: Creșterea claritatea și contrastul în același timp.
modalități simple de a îmbunătăți claritatea fotografiilor în Photoshop, faceți fotografia

Apoi apăsați Shift + Ctrl + U, sau rulați comanda "Image - Adjustments - Desaturate". Fotografia noastra a devenit alb-negru.

Apoi, avem nevoie de a schimba straturi. Pentru a face acest lucru, trebuie doar pentru a trage în jos imaginea de sus, și toate. Apoi, setați opacitatea stratului inferior la 50%, iar stratul superior al modului de suprapunere de la „Normal“ la „suprapunere“. În cazul în care rezultatul a căzut pe care nu le place, puteți încerca orice alt mod de amestecare cum ar fi „Soft Light“, sau pur și simplu reduce fill stratului inferior la 50%. Acum, se combină straturile Shift + Ctrl + E.Trebuie spus că această metodă nu este adecvată pentru fiecare fotografie. Totul depinde de setările de imagine originale.

Metoda 2: contur de ascuțire.

Cel mai simplu mod de a accentua întreaga imagine. Ai nevoie pentru a repeta prima etapă, și anume, a crea un strat duplicat. Apoi rulați comanda „Filtru - Ascute - Unsharp Mask“. În fereastra care apare, setați opțiunile corespunzătoare pentru pozele noastre. Doar nu exagerati. fotografie nu ar trebui să fie prea dur. Acum, avem nevoie doar de a fuziona straturi și de a salva imaginea.

3 Metoda: Folosind un contrast de culoare.

Deschideți imaginea originală și stratul duplicat. Apoi schimba modul de amestecare stratul superior la „Soft Light“.

Acum du-te la „Filter - Altele - High Pass“ și fereastra pop-up, setați opțiunile dorite.

Rămâne doar pentru a reduce zgomotul din imagine. Acest lucru se poate face prin rularea "Filter - Noise - Reduce Noise".