Musli pentru micul dejun - cum să gătească decât de ajutor decat daunatoare - este popular asupra sănătății

Desigur, puteți cumpăra în magazin Müsli gata făcute, care au nevoie doar să toarne lapte sau apă fiartă, și după câteva minute, ar fi dispus să consume. Cu toate acestea, calitatea și utilitatea unui astfel de produs nu poate fi sigur. În cazul în care mai bine pentru a pregăti propria lor muesli, în primul rând, te va costa mai puțin, și în al doilea rând, veți ști exact compoziția și calitatea compoziției.Cum să se pregătească de cereale pentru micul dejun?

Pentru a pregăti musli pe cont propriu, trebuie să stoc pe un număr de ingrediente. Este perfect posibil să le cumpere pentru viitor, și în fiecare dimineață pentru el și familia lui masa de prânz gustos și sănătos vă rugăm.

Deci, o portie de muesli poti lua un pumn de fulgi de ovăz preparat rapid (o opțiune ideală ar fi un produs al Hercules), și un vârf de cuțit de stafide, un cuplu de nuci sau migdale nuci și fructe uscate diferite pentru a alege. Pe măsură ce se poate folosi ca ultimul ingredient, prune uscate, curmale, caise, mango și așa mai departe.

Cel mai bine este de a pune la cale muesli nu apă și apă pre-fiartă rece de fierbere, astfel încât toate ingredientele vor menține cantitatea maximă de nutrienți. Grind nuci, conectați-le cu stafide, fructe uscate și alte cereale, iar apoi le umple cu apă, astfel încât conținutul de lichid acoperit de vase de aproximativ un centimetru.

În dimineața zilei de cereale va fi complet gata, adăugați-le jumătate din orice fructe proaspete, de exemplu, o jumătate de banană, o para sau un măr. La cerere, puteți îndulci miere micul dejun.

Ca bază pentru Müsli pot fi utilizate și alte produse -. Amestec de fulgi de cereale diferite, etc. Pentru a umple compoziția preparat poate fi folosit ca lapte, dar o astfel de manipulare este cel mai bine în dimineața, folosind lapte de fierbere, în caz contrar terci dvs. este pur și simplu acru pe noapte .

cereale gătită poate fi, de asemenea, combinate cu iaurt sau kefir. Aceste opțiuni sunt deosebit de populare în rândul femeilor care doresc sa scape de excesul de greutate. Există, de asemenea, mai multe opțiuni exotice, cum micul dejun gătit, de exemplu, pe baza de suc de portocale.Musli - avantaje și prejudicii

Cât de util cereale pentru micul dejun?

Musli - ideal pentru un mic dejun rapid. Ele sunt sursa unei cantități semnificative de carbohidrati, care sunt prelucrate de către organism pentru o lungă perioadă de timp, saturarea cu un leu de energie. Este important ca această energie este produsă treptat, permițând pentru a scăpa de sentimentul de foame pentru o lungă perioadă de timp și să îndure fără snacking înainte de prânz.

Musli sunt compuse din cantități uriașe de vitamine. Acestea conțin o cantitate semnificativă de vitamine B, care suferă deficit de un număr foarte mare de oameni moderni. Aceste vitamine sunt necesare pentru funcționarea normală a sistemului nervos, ele oferă o stare bună a pielii, parului si unghiilor.

De asemenea, acest produs conține o mulțime de fibre, aceasta nu contine substante nutritive, dar optimizează perfect digestia, elimina colesterolul „rau“, toxine.

Musli vor beneficia de oameni cu o varietate de boli ale sistemului cardiovascular, inclusiv hipertensiune arteriala, acestea pot contribui la boli ale tractului digestiv, frecvent constipație și așa mai departe. Componentele utile ale unui astfel de produs este necesară pentru funcționarea normală a mușchiului inimii și menținerea sănătății oaselor.

Includerea sistematică a muesli cu fructe uscate și fructe cu coajă lemnoasă în dieta de zi cu zi are un efect pozitiv asupra funcției cerebrale. O astfel de dieta ajută la îmbunătățirea proceselor de memorie, viteza de reacție și abilitatea generală de a învăța și de a procesa informații.

De asemenea, un astfel de produs are un efect pozitiv asupra funcționării ficatului, contribuind la curățarea acestuia, restabilirea activității normale a hepatocitelor, și așa mai departe.
Componentele utile ale Müsli stimulează procesele de sânge, ajutând la prevenirea anemiei.

Müsli dăunătoare?

Dacă doriți să piardă în greutate, nu se implică muesli preparate, care sunt compuse din ciocolată, miere, zahăr și așa mai departe. Ele sunt sursa de o cantitate semnificativa de calorii.

De asemenea, cele mai multe cereale nu sunt potrivite pentru hrănirea persoanelor cu diabet zaharat, dar produsul auto-a făcut fără adaos de zahăr va fi pentru ei o opțiune excelentă.

Printre altele, în acest fel de mâncare pentru micul dejun este absolut nici un acid ascorbic. De aceea, pentru a consolida în mod eficient imunitatea este recomandat să ia vitamina C în plus.

Atunci când cumpără o muesli de-a gata să studieze cu atenție compoziția lor, amintiți-vă că aditivii exotice pot provoca reacții alergice, și diverse modificări stranii pot dăuna organismului. Cel mai bine este de a pregăti un astfel de produs independent, alegerea de înaltă calitate și a componentelor utile.