Netbook sau notebook-uri bazate pe diferența lor - era tehnologiei

Bine ai venit! Să presupunem că vă gândiți de a cumpara un laptop, dar nu știu că potrivit pentru tine, un netbook sau laptop. Continuați lectură articolul până la sfârșitul anului, și veți înțelege ceea ce trebuie să cunoască diferențele specifice dintre netbook-ul de la laptop, argumentele pro și contra de ambele dispozitive.Cred că nimeni nu vrea să spună ce laptop. Dar este ca o afacere oferta netbook. Acest cuvânt noi nu atât de des. Deci, comparati dispozitive.

Care este diferența un netbook de la un laptop?

De fapt, netbook-ul este aproape la fel ca cea a unui laptop. Cu doar diferențe minore. Și pentru cineva par bune semnificative sau chiar kritichnymi.Nu că aceste diferențe pot fi semnificative. Acest lucru va ajuta să stabiliți cu mai multă precizie.

NetBook (carnet de rețea) - un laptop compact, cu performanțe mai slabe și o lipsă de unitate. Acestea sunt concepute special pentru navigarea pe Internet.Netbook sau notebook-uri bazate pe diferența lor - era tehnologiei

Să comparăm mai laptop detaliu și netbook:

Netbook sau notebook-uri bazate pe diferența lor - era tehnologiei

Pentru a rezuma:

În ce cazuri este mai bine să alegeți un netbook? Este ideal pentru persoanele mobile. Cei care sunt de multe ori pe călătorii de afaceri și trebuie să rămână în contact (Skype, rețele sociale etc.).

Dar, dacă de multe ori lucrați cu aplicații solicitante, dacă la domiciliu sau la birou. Apoi, va perfecta un laptop plin, și poate chiar computer desktop. Și nu uitați că în lumea de astăzi, există încă un notebook mic. care dimensiunea este la fel ca și netbook-uri, iar performanța lor este impresionant.

Și este de preferat la un netbook sau laptop pentru tine? De ce? Nu trebuie să utilizați atât ca și dispozitivul, în același timp, pentru a putea compara în mod adecvat avantajele și dezavantajele? Împărtășiți experiența cu noi. Suntem interesați și de cititorii noștri, de asemenea, pot fi informații utile. Vă mulțumim!

Citește și: