nume magazin frumos pentru a apela la magazin on-line

Planificarea pentru a începe o afacere, nu toate întreprinderile sunt acordând o atenție datorită dezvoltării brandului al propriei companii. Așa cum se spune în marketing, această abordare poate fi consecința întreprinderilor care înregistrează pierderi. După apelarea la punctul său inițial de vânzare și, pur și simplu, sunteți sigur de a atrage mai mulți clienți. Prin urmare, vom încerca să aflăm cum puteți apela la magazin.Criteriile de selecție și sfaturi

Astăzi, domeniul de aplicare al activităților în domeniul dezvoltării brandului a primit o mare dezvoltare. La urma urmei, numărul celor care doresc să înceapă o afacere este în continuă creștere, și cu succes a veni cu un nume de magazin poate fi o unitate. Prin urmare, experții din această industrie întotdeauna gata pentru o anumită cantitate de începători ajutor pentru dezvoltarea întreprinderilor de brand. În plus, există clare nume parametrii punctelor de vânzare. La urma urmei, frumoase nume de magazine create de anumite reguli. Învățăm despre ele un pic mai mult.

Deci, compania trebuie să fie numit destul de încăpător și plăcut pentru urechi scurte. Este de dorit ca numele este ușor de pronunțat și amintiți-vă. Desigur, numele de originalitate va fi un avantaj suplimentar. În plus, namer sfătuit să alegeți un nume care provoacă amintiri plăcute sau emoții.

După cum puteți vedea, la prima vedere, sarcina nu pare a fi atât de complicat și. Desi sa confruntat direct cu această problemă, mulți oameni nu se poate determina modul în care cuvântul poate fi numit magazin. La urma urmei, fiecare antreprenor în urmărirea nume unic și exotice merge de multe ori dincolo de rațiune, și consecința sunt pur și simplu semne ridicole și amuzante.

nume magazin frumos pentru a apela la magazin on-line

Alegerea unui nume frumos pentru magazinul său, urmați anumite reguli de căutare

De regulă, având drept scop de a construi o afacere pe cont propriu, fără nici un ajutor din exterior, nu se grăbesc să se înregistreze marca selectat. Încercați să începeți și să analizeze numărul de clienți primite. Într-adevăr, se întâmplă de multe ori că, chiar și omul de afaceri de câteva luni începe să regrete decizia în grabă. Începe să lucreze la un brand selectat, iar dacă lucrurile merg prost - vă puteți ridica alte opțiuni.

ajutor profesional

nume magazin frumos pentru a apela la magazin on-line

Dacă aveți o dimensiune suficientă a capitalului inițial, este necesar să se încredințeze alegerea numelui companiei profesioniști

Prin urmare, cele mai noi afaceri, fără o sumă mare la începutul proiectului, preferă să ignore această oportunitate. Desigur, proporția de bun simț aici de față. La urma urmei, știm multe cazuri, atunci când numele originale ale magazinelor au venit cu proprietarii de ei înșiși.

principii de căutare independente

Deci, există câteva reguli și criterii de bază pentru selectarea unui brand de succes. Desigur, o fac pentru prima dată, trebuie să-și petreacă destul de mult timp pentru a alege opțiunea corespunzătoare. Ar putea fi necesar pentru a aduce prietenii, și chiar clienții potențiali, având, să zicem, un sondaj on-line sau un concurs pentru a găsi cel mai bun nume al rețelei comerciale. Desigur, o astfel de soluție va necesita unele cheltuieli, dar va deveni o cale de ieșire.

Selecția comună a numelui unui magazin poate suporta, de asemenea, fructe. Deci, vă puteți concentra pe ideile altor oameni. Poate tehnica de brainstorming intens va fi o soluție bună la problema. La urma urmei, fără un instinct de limbă, puteți dor pur și simplu cuvântul original cu adevărat, și prezența unui număr de oameni ca-minded va reduce probabilitatea unui astfel de minim. În plus, o listă cu numele de magazine care aduc noroc, puteți vedea rețea.

Nu-i rău să se uite nume potrivit, folosind termeni străini. De multe ori, într-un mod similar se va găsi un nume succint și memorabil. Cu toate acestea, și aici este necesar să se consulte cu lingviști cu privire la corectitudinea, acuratețea și relevanța opțiunii selectate. La urma urmei, unele cuvinte străine au o dublă semnificație. Un bun exemplu aici este lantul de cafenele «El Gusto» sau «Cafea, te rog». În unele situații, o combinație reușită de cuvinte devine o alegere excelentă. Pentru comparație lua din nou numele cafenelei „Kofechino“ sau pescuitului „Moremaniya“ magazin.nume magazin frumos pentru a apela la magazin on-line

Brainstorming - o metoda excelenta pentru selectarea unui nume de afaceri de succes

În general, această problemă se numește un magazin alimentar, așa că face un profit va fi destul de dificil provocare. Este necesar să se utilizeze mai multe metode diferite de selecție, pentru a alege cea mai bună opțiune pentru tine. De exemplu, un bine-cunoscut lanț de vânzare cu amănuntul „Pyaterochka“ indică imediat la formatul bugetului, instituția sau „Winner Pâine“ evocă asociații cu alimente.

Uneori este necesar să se ia posibilitatea de transformare a unui nume propriu în numele companiei. Cu toate acestea, numele trivială de tip „Sasha“ sau „Maria“ este puțin probabil să funcționeze bine. Aceasta va necesita o abordare ușor diferită. Este recomandabil să se încerce să identifice, în numele gamei principale de instituții sau direcția activității sale. Ca un exemplu, vom da magazinul „Myasnov“ sau o farmacie „Doctor Stoletov“.

nume magazin frumos pentru a apela la magazin on-line

Puteți încerca să joace pe localizarea geografică a orificiului de evacuare. De asemenea, încercați să utilizați caracteristicile comunității dumneavoastră. De exemplu, un taxi „din Sankt-Petersburg izvozchik“ - un brand încăpător și ușor. De asemenea, este posibil să se utilizeze în crearea brandului de diverse personaje istorice sau fictive, dar bine-cunoscute. Numele grădiniței „Mary Poppins“ vorbește de la sine.

Selectați numele rețelei

nume magazin frumos pentru a apela la magazin on-line

Prin alegerea numelui unui magazin online, asigurați-vă că numele de domeniu este, de asemenea, în conformitate cu opțiunea selectată

Să ne întoarcem la exemple specifice. Deci, pe bună dreptate numit magazin, axat pe producția de, să zicem, lucrurile în Franța va FranchCorner. Vânzarea de colanți și ciorapi este adecvată în magazin Mr.Kolgotoff. Să ne amintim că numele de domeniu ar trebui să indice exact specializarea instituției și de cel puțin cauza unor astfel de asociații. Extinderea oportunități de a arăta imaginația și creativitatea dă suprafața netă. Apelarea, să zicem, Agenția de curățare Gryazi.net. puteți desena propria originalitate a multor clienți.

Exemple de idei bune

Luați în considerare unele deja cu succes de operare, proiecte. Alegerea unui nume pentru magazin mixt, să fie ghidat de o astfel de criterii de căutare Nume:

  • geo-referencing;
  • Gama de grup;
  • criterii de cost;
  • publicul țintă.

De exemplu, o idee bună numele este un prefix de tip „Planet“, „Pace“ sau „Țară“. Spune magazin „World of Food“ este puțin probabil să confunde consumatorilor cu „Planet of Things“ sau „Land of reparații“.

nume magazin frumos pentru a apela la magazin on-line

Dacă aveți de gând să vândă anumite produse de marcă, este necesar să se dea același nume și magazin

Venind cu un nume pentru un magazin de îmbrăcăminte, ia în considerare mărcile de produse vândute și direcția orificiului de evacuare. Aici puteți juca cu nume, cum ar fi „Lady noapte“ (lenjerie), sau „Dress Code“ (costume). Când configurați pentru a lucra cu una dintre cele mai populare branduri, este necesar să se facă referire la magazin precum și o marcă comercială. Rețineți că o astfel de decizie vă va identifica imediat publicul țintă al cumpărătorilor. Aceasta este, magazinul «Gloria Jeans», fără îndoială, va atrage interesat doar de cumpărare a clienților.

Comerciale lucruri ieftine sau second-hand de asemenea, are propriile sale caracteristici. Desigur, numele pentru acest punct ar trebui să fie alese cu mare atenție. Încercați să se concentreze atenția consumatorilor pe segmentul de preț. „Magazinul Poporului“ imediat evocă prețurile disponibile. „Haine Dovedit“ va fi un nume komissionki minunat.

Hai să vorbim despre celelalte grupe de produse. Au existat mai multe opțiuni provocări pentru modul de a numi un magazin de flori. Ideile aici pot fi destul de diversă. Cu toate acestea, unele marketing să acorde o atenție faptul că ieșirile de acest gen sunt orientate într-o măsură mai mare pe partea masculină a populației, astfel încât nu este mai bine să se evite numele prea elaborate și asociative. Este necesar ca termenul „floare“ într-un fel dat seama pe semnul. Un bun exemplu este numele „Tsvetberri“ sau „buchet“. Dar semnul „Puterea de culoare“, în acest caz, nu va fi cea mai bună alegere. La urma urmei, la un astfel de punct poate tranzacționa în cea mai largă gamă de produse.

nume magazin frumos pentru a apela la magazin on-line

Numele acestei rețele de cumpărături celebru indică prețuri accesibile

Deschiderea unui bar, nu se grăbesc să-i dea numele comun. Aici, ca și în altă parte, este necesar să se ia în considerare conceptul general al instituției și conformitatea acesteia cu numele ales. Exemple bune ar fi numele de „HQ“, „Sit“ sau „vineri“. Pentru instituții specializate, cum ar fi pub-uri, se potrivesc numele „Patrick îmbătați“ și „Pinta“.

unele recomandări

Desigur, pentru a alege numele de brand dreapta - o sarcină destul de dificilă. Primul lucru pe care trebuie să fie convins de absența concurenților cu semne similare sau consoană. Într-adevăr, în această situație, puteți pierde destul de o mare parte a clienților. De asemenea, asigurați-vă că pentru a verifica numele de originalitate si unicitate. La urma urmei, oamenii diferiți adesea în măsură să genereze idei și gânduri similare.

Pe scurt, încercați să adere la regulile și procedurile de selecție a brand-ului de mai sus pentru a evidenția compania lor în comparație cu cele mai multe întreprinderi similare. Desigur, abordarea creativă și neconvențională pentru rezolvarea acestei probleme si poate ajuta pentru a obține rezultate bune. Dar nu uita simțul gustului și a măsurii.