Nunta in timpul sarcinii

Din moment ce soțul meu și m-am căsătorit când am fost însărcinată în trei luni. Dar nunta nu a fost, tocmai am căsătorit în biroul de registru, casa sa așezat la o masă cu câteva ore, și toți părinții.La acea vreme, nu-mi plac sărbătorile și celebrările, mă simțeam trist și slab, cu toate că greață și vărsături (toxemia), nu am făcut-o, dar toate aceleași simptome inițiale. Deci, acum regret că și nu am vizitat într-o rochie de mireasa alba, iar apoi mi se părea prost și nu atât de necesar. Deși m-am gândit o dată despre re-căsătorie (nunta), pentru că eu pot imbraca încă în alb, dar încă nu se poate ajunge la ea, atunci nu, forțează, este încă o mulțime de motive (soțul ei), iar cearta a început mai mult și mai des.

Aș dori să facă schimb de informații pentru cei de planificare o nunta, fiind deja gravidă:

  • Găsește pe cineva care, la momentul celebrării va fi întotdeauna acolo, va ajuta (mama, iubita, frate, sora), iar apoi devine brusc bolnav, nu va leșina (orice se poate întâmpla)
  • Pre-planul de planul în cazul unei întreruperi de vacanță (sincopă, stare generală de rău). Nu este nevoie să sufere prin puterea stării proaste, doar pentru a te oaspeții, spune imediat că te simți rău și lăsați celebrarea - vei înțelege și de sprijin mereu.
  • Vorbiți meniul personal (alimente sănătoase și fără alcool)
  • Nu este necesar pentru a aranja un banchet prea rapidă și de divertisment lung, va oboseala acum la nimic.
  • Nu se sacrifica de dragul de vacanță și copilul, în cazul în care există probleme (de exemplu, trebuie să mintă pentru a salva), apoi mergeți mai departe și a anula vacanță și transferat într-un alt moment mai oportun
  • Nu corsete talie si lenjerie de nunta! Și este recomandabil să nu se poarte tocuri înalte.
  • Dancing doar calm și melodic (pentru o perioadă mai lungă)


Prea adesea mame-neglijate de sanatate pentru serile elegante. Acele mame care nici măcar nu simt greutățile sarcinii norocos și distractiv de a merge la o nunta nu este o problemă pentru ei, dar nu toată lumea poate fi o condiție tulbure și trebuie să respecte măsurile.