Ochii ca oglinda sufletului diferite semne ale zodiacului

Energia acestei mărci oferă reprezentanților aspectul cel mai puternic si simplu. Berbecul nu este unul dintre cei care se evita contactul cu ochii interlocutorului. Ochii pe semnul zodiacal Berbec - atent, de urmărire, care poartă un sentiment de pregătire instantanee de acțiune. Cand Berbecul se simte ca un câștigător, privirea devine un nivel înalt de important și, dar dacă el minte, uita-te apoi devine complicat și ștrengăresc.În ochiul Taurului, de regulă, acestea sunt infundati, aratand ca pieziș. Cu alte cuvinte, în ochii Taurul este întotdeauna o anumită adâncime și căldură. Ochii femeii poate fi apatic și jucăuș, și bărbați - să strălucească de sub sprâncenele.

La om, acest semn procesele de gândire sunt văzute în ochii lor. Ei par să creadă ochilor, la o viteză mare, întotdeauna ceva pentru a compara și analiza. Gemenii pe ochi pot spune foarte mult, în funcție de situație.

Cancerele tind să-și ascundă gândurile și sentimentele altora lor, dar atunci când gândesc mai mult și vă puteți ascunde, dar sentimentele și emoțiile - vreodată. Cancer de stat internă foarte bine citit în ochii lui, de exemplu, emoțiile, cum ar fi frica, dragoste, furie, ura.

Lions - proprietarii de aspectul cel mai regal de stima de sine. Când Lions ceva atras sau interesați, ochii devin agresive, radiantă, sau umplut cu energie sexuala. După un moment, acest aspect poate fi o rece și crudă, aproape ca orice pisică.Ochii „Maiden“ sunt absolut nimic de a-și exprima, ca și în cazul în căutarea într-un vid sau prin obiect. De fapt, ei scanează fiecare milimetru de apariție al celuilalt, observând să mă sale cele mai mici detalii, avantaje și dezavantaje.

Ochii pe zodia Balanta - foarte expresive, de regulă, mari, rotunde sau in forma de migdala. Sight - calm, evaluarea și cântărire. Când scalele au în vedere ceva sau pot modifica decizia, ochii încep să curgă sau de a comuta în mod frecvent de la un obiect la altul.

Scorpionul arata atat de strident si profund, care poate fi distinsă în mulțime cu ușurință. Dacă Scorpionul este într-o stare proasta, atunci devine un aspect infricosator, ca un fulger, cum ar fi lungimea și lățimea de bucăți cad în obiecte ale câmpului.

Ochii pe zodia Sagetator sunt strălucire și strălucire diferite, uneori, unele luptă internă este în mod clar vizibil. Dar ochii lui nu poate să mintă, pentru că, prin natura Sagetator - unul dintre personajele cele mai directe și sincere.

Capricorn uite duritate diferită și pacea interioară. Ochii au un metal, strălucire rece, este necesar ca era ceva foarte important pentru numai pentru scurt timp fulgeră o scânteie în ele.

În Vărsător - un aspect înșelător și ochi foarte ciudat, pe care nu le pot înțelege oricare dintre sentimentele sau intențiile proprietarului. Varsator printre cel mai mare număr de persoane, culoarea ochilor, care contrastează puternic cu culoarea parului. În plus față de contrast, Aquarius ochilor se poate schimba culoarea în funcție de starea de lumină, fizică și emoțională. Toate acestea - caracteristica caracteristică a exteriorului Aquarius.

Pentru oamenii din acest semn sunt tipice cei mai frumosi ochi, misterioase, mari, fără fund ... gândurile și sentimentele ei sunt invizibile, ele sunt ascunse undeva în adâncuri. Femeia de ochi-de pește - este decor principal.