OneNote ca o listă de cinci moduri de utilizare ușoară

OneNote ca o listă de cinci moduri de utilizare ușoară

Și utilizați OneNote ca parte a suitei Office de la Microsoft? notebook-ul electronic este foarte util pentru înregistrarea și stocarea de informații, și oferă, de asemenea, multe alte caracteristici excelente. De exemplu, acesta poate fi utilizat pentru a efectua liste și de a organiza cel mai mult că nici nu este o gestionare a timpului. Vom înțelege modul.Utilizați comenzile rapide de la tastatură

Ca și în orice aplicație, OneNote are propria sa „fierbinte cheie“, dintre care cele mai frecvente sunt ușor de reținut. Astfel, apăsarea Ctrl + 1 combinație, stânga la linia de curent sau paragraf apare caseta goală - casetă de selectare pentru umplerea capusa. Apăsând aceeași combinație, umple Daw caseta de validare (atunci când este apăsat a treia casetă de selectare va dispărea), sau să aplice sau să eliminați caseta de selectare, puteți pur și simplu click.

OneNote ca o listă de cinci moduri de utilizare ușoară

În mod similar, alte numere lucrează în combinație cu tasta Ctrl. Deci, pune jos pe pictograma stea Ctrl + 2, care poate fi folosit pentru note importante, inclusiv lista, și Ctrl + 3 pentru a adăuga un semn de întrebare.

Aceste elemente sunt numite tag-uri. Acestea sunt, de asemenea, disponibile pe panglica de meniu prin intermediul tab-ul „acasă“ și a regiunii „tag-uri“. În special, făcând clic aici pe „Tag-urile de căutare“, puteți obține o listă cu toate intrările marcate cu tag-ul sau în alt mod.

În plus, combinația de Ctrl + w a crea o listă cu marcatori, utilizarea care, împreună cu caseta pentru casetele de selectare și remarcă importanța poate fi destul de suficient pentru a forma listele de rezolvat.Fișierele de la vârful degetelor

De multe ori se întâmplă că este greu să-și amintească unde a fost salvat un anumit fișier, în special în cazul în care a fost o lungă perioadă de timp. OneNote nu oferă deranja în acest sens, și imediat încorporați în fișierele de intrare Notepad. Mai ales este important, în cazul în care lista de rezolvat în viitor, pe care doriți să utilizați anumite fișiere de pe dispozitiv.

OneNote ca o listă de cinci moduri de utilizare ușoară

Comunicarea cu Outlook

Prin ea însăși, OneNote este o soluție foarte utilă, dar în legătură cu Outlook client de mail poate deveni chiar mai funcțional. Crearea unei întâlniri în calendarul Outlook, aveți posibilitatea să le adăugați înregistrarea de pe un notebook, folosind „Note pentru întâlnire.“ În același note pot fi atât personal cât a ta, și comune tuturor participanților.

OneNote ca o listă de cinci moduri de utilizare ușoară

În plus, întâlnirile și sarcinile create în clientul de e-mail de la Microsoft, de asemenea, poate fi legată de aplicația OneNote. În acest caz, marca sarcina ca poate fi făcută direct în notebook-ul electronic. În sarcinile OneNote pentru Outlook este convenabil pentru a crea o bandă prin fila de meniu „Home“ zona „Tag-uri“ și faceți clic pe „Sarcini Outlook“ (astfel încât să puteți seta data corectă și îndeplinirea sarcinii).

Nu uita despre sarcina

Poate că problema principală a hârtiei liste de rezolvat este ca acestea să aibă loc. Fie ca este vorba constată, autocolant sau doar o frunză de hârtie. Și există întotdeauna o șansă de a pierde înregistrări sau să le ia cu tine când ai nevoie.

OneNote ca o listă de cinci moduri de utilizare ușoară

Aspect OneNote

Vedere OneNote standard într-o formă convenabilă vă oferă acces la agenda telefonică și le înregistrează, nu supraîncărcat cu informații inutile. Cu toate acestea, lucrul cu liste de cazuri, cartografiere completă a tuturor secțiunilor poate fi pur și simplu de prisos.

OneNote ca o listă de cinci moduri de utilizare ușoară