Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,

Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds a primit numele său, din cauza emoționale obiceiurile, atingerea partenerului tau. Proprietarii acestor păsări minunate știu că Îndrăgostiții stau întotdeauna pe o stinghie în perechi și nu în afară. Dacă doriți să te distrezi cu papagali, colorat luminos, cu siguranta ai nevoie pentru a învăța cum să se păstreze și să se hrănească aceste păsări la domiciliu.Descriere, specii, fotografii

Papagalii, lovebirds diferă colorat penajul, luminos, sturdily construit și aproximativ de mărimea unui botgros. Ele sunt un caracter răutăcios, prietenos, dar, în același timp, aceste păsări sunt proprietarii și nu vor lăsa un străin în cușca lui. Pace și liniște Îndrăgostiții trăi numai cu perechea sa.

Există nouă specii de aceste păsări colorate, dar domesticit doar trei dintre ele:

 1. Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
  lovebirds mascați în natură trăiesc în Tanzania și Kenya. Toate acestea cresc pana la 15 cm, cu 4 cm - este coada. Culoarea principală a peruși mascat - portocaliu. Partea superioară a spatelui și burta este de culoare verde și cap-la-negru. In jurul ochilor pete albe, cioc roșu. Femelele difera de la masculi cu pene maro pe cap.
 2. Cheeked papagal este cel mai popular printre ornitologii de acasă. Caracterizat de obrajii roz-portocaliu si gat, frunte, roz și cioc luminos. Penele rămase sunt de culoare verde. Unele persoane pene pe spate poate fi cu o tentă albăstruie. O femeie din masculul poate fi distinse în funcție de dimensiune. Este puțin mai mare decât partenerul său.
 3. Lovebird Fischer se găsesc în nordul Tanzaniei. Ei au penajul verde, CeRe roșu din cioc, zona albastră sub coada, și cap galben-portocaliu. dimensiune pasăre - 15 cm în contrast cu masculul, femela un cioc larg și trunchiul mai mare..

Cum de a alege un papagal?

Atunci când alegeți un păsări strălucitoare, mulți se întreabă - este posibil să aibă un Lovebird sau trebuie să cumpere dreptul de pereche? Există o opinie că, după moartea unei perechi partener moare, de asemenea. Dar acest lucru este tot un mit. Rămasă singură pasăre devine repede obișnuiască cu noul mediu și poate face chiar și un nou partener. Cu toate acestea Lovebird ucis de infecție comună, sau în condiții anormale de bătrânețe.

Un papagal poate trăi destul de singur, deși este mai bine să le cumpere în perechi. Mai ales le vinde, în cele mai multe cazuri complet. În cazul în care prețul de o pasare poate fi de aproximativ 2000 de ruble, pentru un set de vanzatori cere un pic mai mult de 3000 de ruble.

Atunci când alegeți o pasăre ar trebui să se uite la coada. Un papagal sănătos este uniform pe tot corpul, strălucitor și neted. Nu ar trebui să fie patch-uri păroase sau chelie. Lângă cloaca pene ar trebui să fie pufos și uscate. cioc Burtica Ptakha plat și CeRe - curat și ochii - clar. Trebuie să alegeți o pasăre curioasă, activă.

selectarea celulelor

Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
mărimea celulelor depinde de cât de mult papagali vor fi blocate în sus, și unul, două sau mai multe păsări vor fi conținute în ea. Principala condiție - animalul de companie în cușcă ar trebui să fie ușor să se răspândească aripile sale, fără a atinge alimentatoare lor de păsări și baruri.

forma de celule pot fi foarte diverse, dar pentru lovebirds este mai bine să aleagă o incintă dreptunghiulară cu un acoperiș cupolă sau plate.

Asigurați-vă că să acorde o atenție la distanța dintre bare, care trebuie să fie în 1-1,5 cm. În cazul în care este mai mare, pasăre activă poate încerca să se strecoare între bare și răni ei înșiși.

Pentru papagali nu a putut iesi din casa lui, ușa cuștii trebuie să fie bine închis. Paletul poate fi detașabil sau retractabil. Proprietarul trebuie să decidă care dintre ele va fi mai convenabil să se spele.

Adus acasă celula selectată trebuie să fie echipate cu:

 1. Alimentatoare și adapatorilor instalate în afara incintei. Cu acest aranjament, este convenabil să se umple și fără animale de companie deranjante. Troacă trebuie să existe două - unul pentru un uscat și unul pentru hrană umedă.
 2. Pentru lovebirds biban neapărat necesară. Ele pot fi de mai multe feluri, dar principalele -. Este din lemn, cu coaja diametru de 1,5-2 cm, puteți seta, de asemenea coarda sau minerale.
 3. Partea de jos a coliviei este căptușit cu rumeguș cernut din lemn și bucăți de hârtie. În loc de hârtie pot fi spălate și calcinat nisip în cuptor.
 4. Papagalii au nevoie de un diametru de baie cada de 15 cm și o adâncime de 5 cm.

Celula este instalat într-un mediu cald unde temperatura nu este mai mică de 23 de grade. Deoarece lovebirds trăiesc în tropice calde și umede, de preferat umiditate pentru ei - 50-60%. Casa de papagali trebuie să fie într-un loc de lumină, dar în cazul în care nu au fost expuse la lumina directă a soarelui. De asemenea, celula nu poate fi plasat în apropierea unui radiator sau a altor dispozitive de încălzire.

Lovebirds sunt foarte curioși și doresc să le vadă pe ceilalți. Prin urmare, celula la nivel de podea este setat la o înălțime de aproximativ 1,6-1,7 m.

Papagalii trebuie să se acorde pentru a acoperi. Pentru această zi, ușa celulei trebuie să fie deschise. Noaptea, păsările trebuie să doarmă cel puțin 10 ore. Pentru un sejur relaxant mai bine cușca lor de acoperire pentru animalele de companie nu vă faceți griji, de exemplu, lumina de la stralucind prin șaibelor fereastra.

Caracteristici papagali-conținut lovebirds

Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Către o nouă pasăre mediu se va obisnui timp de aproximativ două săptămâni. În acest moment, trebuie să se obișnuiască cu, și să nu fie impusă. Curând curios Ptah mă acoperi în sus pentru a satisface proprietarului.Conțin papagali este destul de simplu. Principalul lucru este că încăperea era caldă, și nu au existat proiecte. Acest lucru este important mai ales atunci când pasărea scaldă. Vară lovebirds cușcă pot fi luate pe balcon sau în grădină. bai solare promova producția de vitamina D, care este foarte importantă pentru sănătatea păsărilor. O parte din celulele acoperișului trebuie să fie acoperită cu o pătură pentru a forma o umbră, în cazul în care păsările se pot ascunde de soare.

În timpul iernii, când radiatoare de încălzire, în apartamente cu aer foarte uscat, din care papagali suferă foarte mult. îi poate ajuta umidificator, a cărui activitate va fi utilă nu numai pentru păsări și pentru persoanele care locuiesc în apartament.

Grija pentru păsări, trebuie să urmați. astfel încât consumatorii de alcool, alimentatoare, stinghiile pe jucării și nu au așternut. Bautori, dispozitivele de alimentare și tava trebuie să fie spălate în fiecare zi. Toate echipamentele de celule pentru a curăța o dată pe săptămână.

O atenție deosebită este necesară în năpârlirea păsărilor. Lovebirds primul Molt în cinci - șase luni. Pot continua să naparleasca la două luni. Din pene în creștere în acest moment papagali mâncărime constantă, astfel încât păsările sunt de multe ori senzația de mâncărime, curate și sunt iritabil. Pentru a menține corpul în acest moment lovebirds nevoie de vitamine si suplimente minerale. Toate acestea pot fi cumpărate în magazinele de animale de companie.

hrănirea Îndrăgostiții

Pentru a alege pentru amestecul lor animale de cereale cu pene nevoie cele ambalate în pungi sigilate. Majoritatea proprietarilor de păsări sunt sfătuiți să se hrănească cu următorul text:

În ziua adulți Ptakha mânca două - trei lingurițe amestec de cereale. animalele tinere mananca mai mult - aproximativ patru linguri de cereale. Trebuie să vă asigurați că papagalii nu mânca prea mult. Mai puține produse alimentare ar trebui să se acorde, în cazul în care într-o cușcă agățat urechi de mei și miere biscuiți.

papagali de hrănire ar trebui să fie variate și nutritive. Foarte util pentru a le fructe și legume. Ele pot da o bucată sau freca pe o răzătoare. Papagalii la un aliment nou obisnuit cu mult timp, astfel încât bucăți de legume amestecat cu amestecul de cereale, sau se agață de de rufe. În acest caz, o pasăre în joc va primi un organism util pentru produsul său. poate fi alimentat de la lovebirds legume:

 • roșii felii, castraveți și ardei;
 • frunze de varză;
 • morcovi si sfecla ras.

Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
păsări dragoste, struguri de animale, coacaze negre, măceșe, afine, mere.

Nu le pot da legume prăjite și sărate, confiate si fructe exotice.

În timpul sezonului de reproducere, iar tinerii papagali la vârsta de 3,5 luni este recomandat pentru a da una sau două ori pe săptămână, o mică bucată de ou. Ouă de păsări adulte din dieta nu este adăugat, deoarece este considerat a fi dăunător pentru substanțele păsărilor de schimb.

Nu animalele de companie trebuie să fie întotdeauna apă potabilă proaspătă. Ea trebuie să fie schimbat în fiecare zi. În acest caz, Adapatoare automat de baie sau spălate foarte bine. Apa de la robinet este mai bine să nu folosească. Recomandat este turnat în jgheaburi fierte, filtrată sau îmbuteliată. În lunile mai calde în apă stătută infesta repede bacterii periculoase păsări.

In celula cu lovebirds trebuie să fie o piatră minerală, care contribuie nu numai cu ciocul ascuțit, dar, de asemenea, saturarea corpului cu minerale.

Foarte util pentru papagali verdeață proaspătă. deoarece este bogat in fibre, minerale si vitamine. animale de companie cu pene de plăcere vor mânca salată și păpădie, tinere urzica si spanac. De asemenea, ei pot germina păduchilor.

Atunci când păsările dietă variată obține vitamine din alimente. Dar în timpul molting vitamine speciale sub forma de picaturi ar trebui să cumpere pentru ei.

Menținerea și grija pentru papagali, porumbei este într-o clipă. Dar aspectul lor frumos, atingând maniere și caracterul vesel, rautacios, puteți obține o mulțime de plăcere și emoții pozitive.

Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,
Papagalii, lovebirds și descrierea speciilor cu fotografii și clipuri video, îngrijire și întreținere la domiciliu,