Pe măsură ce dopul se deplasează în fața unei naștere fotografie

Pe măsură ce dopul se deplasează în fața unei naștere fotografie

Nu e nici un secret - o femeie, cu reședința în „situație interesantă“, se așteaptă cu nerăbdare să atunci când vine momentul să se întâlnească cu copilul. Cu cât mai aproape de data de livrare, mai multe griji și întrebări: dacă să aștepte mult timp?Cum știi când să înceapă munca, în cazul în care apa a rupt, asta înseamnă că este timpul să urgent la spital, sau chiar puteți urmări starea dumneavoastră? Și dacă te-ai mutat plug - când pentru a începe munca? Cât de mulți trebuie să aștepte după plecarea - o lungă perioadă de timp pentru a colecta o pungă sau într-un spital? De fapt, ceea ce este - fișa de mucus ca dopul se îndepărtează înainte de naștere?

Toate acestea excită femei, care au fost asteapta un copil - cu totul nou într-un eveniment de viață - prima naștere. După câte zile (ore, minute) a intrat în travaliu după apariția unui nodul mic de mucus, anunta sarcina, data de livrare este aproape? Cum pluta înainte de naștere?

În cazul în care ea a părăsi anumite părți sau în întregime? Că nu a existat emoții inutile, ar trebui să avanseze pentru a revizui informațiile cu privire la această chestiune în detaliu.

 1. Ce este un plug mucoase
 2. Culoare, consistenta volum. variante ale normei
 3. dop mucoasă la prima și următoarele sarcini
 4. Ca dop se mută de mucus?
 5. Consultați un medic ...
 6. situații non-standard
 7. întindere acasă

Pe măsură ce dopul se deplasează în fața unei naștere fotografie

Ce este un „dop de mucus“?

Numele fișei a primit pentru „abilitatea“ de a bloca canalul cervical al unei gravide, pentru a preveni pătrunderea infecției (microbiene) in uter. Mucos Mufă - mecanic și o barieră imună între mediul extern și cavitatea uterului

Ea începe să se formeze în prima lună de existență intrauterină a fătului. O femeie în acest moment nu poate fi conștient de faptul că o viață nouă se maturizează în corpul ei, și această viață este deja sub atenta „protecție“. Este un mucus îngroașă treptat, constând în principal din proteine ​​și carbohidrați. Pentru densitatea umflătura hormoni „responsabile“ - sub influența lor pluta devine mai dens și vâscos.

Pe măsură ce dopul se deplasează în fața unei naștere fotografie

Fie că întotdeauna este format? În mod normal, ar trebui să fie obligatorie, în caz contrar ovulului va avea nici o șansă de a supraviețui.

Ce culoare este un plug mucoase? variante ale normei

Culoarea normală de plug mucoase - un termen relativ puteți găsi că mucusul conectați înainte de livrare:

 • lumină, aproape transparent;
 • albicios sau gălbui;
 • transparent cu striații sângeroase;
 • maro.

Pe măsură ce dopul se deplasează în fața unei naștere fotografie

Oricare ar fi transformat culoarea - nu trebuie să ne fie frică, chiar dacă pare ciudat în minte. dungi roșii, tentă maronie, în acest caz - variantele normei. Bloody plută - nu un semn de boală.

Apariția incluziuni de sânge - cheaguri de vene - sunt observate atunci cand colul uterin este în scădere rapidă, rezultând într-o navă de mici deteriorate. Pot izbucni? Desigur, - în acest caz, ele au fost colorate și conectați gălbui, maroniu, roz sau culorile roșu.Pe măsură ce dopul se deplasează în fața unei naștere fotografie

Această plută „sângeroasă“ rar alarmante medici, deși naștere viitoare înfricoșătoare. Dar dacă te-ai dus la un sânge roșu aprins proaspăt după ce simțiți descărcarea fișei înainte de livrare ar trebui să fie mult mai probabil pentru a vedea un medic. Acest lucru poate fi o consecință a care a început placenta abruptio, care necesită o atenție medicală imediată.

Conținutul detașabil Cilindree variază într-o cantitate de 1,5 - 2 linguri. Cum merge pluta înainte de naștere, cât timp face acest proces? Adesea este eliberat simultan. Uneori, ea a „împărțit“ și lasă corpul încet, puțin câte puțin.

Pe măsură ce dopul se deplasează în fața unei naștere fotografie

Apoi, este ușor să ratezi, mai ales dacă este timpul să fie în duș. În fotografie puteți vedea diferitele opțiuni. După analizarea fotografiei, veți ști ce să se aștepte, și va fi mai ușor de navigat în ceea ce se întâmplă.

Mirosul dopului de mucus nu. Este demn de remarcat faptul că toate arată diferit, și, uneori, există generații, fără a ne îndepărta blocajele de trafic - adică, ea iese, desigur, ci doar la începutul procesului de muncă, mai degrabă decât precede în câteva zile.

Dacă fișa este mutat atunci când munca va începe în timpul primei sarcini?

În nulipare un proces de descărcare are loc un pic mai târziu, la doar câteva zile (ore) înainte de livrare.

Sub influența continuă a hormonilor de pluta, obturând colului, până la sfârșitul perioadei de fertilă ușor estompate. perete dedurizată gâtului, este scurtat și netezite prin tăiere, „sare“ bulgăre de gel exterior, a servit ca o protecție pentru fat lung de 9 luni. Din moment ce da nastere, pentru prima dată pereții sunt mai puțin elastice, întregul proces poate fi consumatoare de timp și se întind aproape la nașterea.

Dacă fișa este mutat atunci când munca va începe cu a doua sarcina?

Oarecum diferită este situația în cazul „pilot“ a da naștere. În multipare și cei pentru care aceasta este a treia sarcina (precum și a patra, și așa mai departe), organismul este deja în starea de „alertă“: colul uterin este mai moale, este mai largă și mai elastică. Când a doua priza de sarcină poate ieși cu mult înainte de evacuarea de apă și lupte. Prin volum, este mai mult decât cea a nulipare.

La întrebarea: „Tubul de deșeuri în timpul sarcinii - atunci când un copil?“ În mod clar nu răspunde la nici un medic. Este necesar să se aștepte pentru celelalte semne, atâta timp cât puteți merge pe jos în condiții de siguranță, se angajeze în activități normale.

Ca dop se mută de mucus?

Se pot conecta de ieșire în liniște? Există semne, prevestiri care spun femeia care este pe cale să vină gem?

Pe măsură ce dopul se deplasează în fața unei naștere fotografie

Cele mai multe ori femeile gravide nu au sentimente speciale sau ușor trage stomacul, dar o astfel de stare pentru o lungă perioadă de timp nu poate continua. Neexperimentați poate decide că a intrat în travaliu, dar în cele mai multe cazuri, să lupte departe. Numai dacă după ce apele au țâșnit dop, în picioare de pază și rapid aduna în spital - apar nașteri. Uneori, pauzele de apă, iar după ei vin imediat lupta. Se întâmplă mai des în a doua sau a treia generații.

Consultați-vă medicul

Este necesar de a vizita un medic cât mai curând posibil, în cazul în care fișa este mutat înainte de 37 de săptămâni. Norma - este de 40 sau 39 de săptămâni, o dată anterioară poate indica travaliu prematur. Când tubul iese la timp, nu vă faceți griji cu privire la soarta copilului nenăscut: este suficient protejat de amniotic, infecția de fluid, nu amenința. Expectoratie dopuri de mucus din sânge în cantități mari și revărsarea ulterioară a apei roșu - un motiv pentru a solicita asistență medicală în orice stadiu.

situații non-standard

Uneori, femeile gravide sunt interesate de: plută plecat 5 zile în urmă, dar nu a început până la livrare - este OK? Această situație nu are nevoie de o excursie la spital pana cand incep contractii regulate. Nu trebuie să accelereze procesul în cazul în care, dimpotrivă, copilul este pe cale să se nască, au fost simțit contracții, și conectați orice săptămâna 40 sau mai târziu, nu a ieșit? Dr. calm: această situație, de asemenea, este în limite normale.

întindere acasă

Acum, că ați înțeles întrebarea, este nevoie de fiecare gravidă se confruntă cu acest fenomen, ca producția de plug mucus, și ceea ce ar trebui să fie:

Acesta va fi un pic mai ușor să se aștepte până când sarcina la „linia de sosire.“

Fii atent la corpul tau, să acorde o atenție la chiar schimbări minore în stare de sănătate, să aibă grijă de tine - și vei simți atunci când corpul se va semnala debutul iminentă a forței de muncă. Mai multe cunoștințe despre el, vei avea - mai confortabil vei suferi naștere.

La oameni, ei spun: „Un om prevenit - este primejdia rea.“ Tub de ieșire indică faptul că, așteptați nu este lung: întâlnirea care vine cu copilul, este timpul să se pregătească pentru ea.

Articole pe aceeași temă: