Sânge în urină de cauze pentru femei

Sânge în urină de cauze pentru femei
De ce este sânge în urina femeilor: cauze, pericol, ce să fac? Există un simptom alarmant, atunci când o femeie este un must have pentru a merge la spital la medic districtual pentru a începe o examinare mai atentă în profunzime și tratament.Cauzele de sânge în urina femeilor

Una dintre principalele metode de diagnostic care definește cele mai multe boli în stadii incipiente, este o probă de urină. Aceasta se realizează într-un mod și CITO planificat, compoziția chimică a urinei, în orice caz, determină dacă există sânge în urina femeilor, motivele vor fi primul: o conditie dureroasa a rinichilor si a vezicii urinare, în cazul în care medicul și să înceapă un studiu preliminar.

Parametrii pe care a efectuat un test de urină:

 • Culoare - nuanțe deschise de galben; transparent la lumină, fără sedimente plin de noroi;
 • Densitatea calculată prin formula chimică, trebuie să fie în mod necesar mai mare de 1000, care se va vorbi de funcția renală normală; în cazul în care densitatea de 1018 - 1025 și de mai sus, acest lucru indică un conținut ridicat de zahăr;
 • proteine ​​- nu ar trebui să fie chiar și în analiză; performanță minimă admisibilă - nu mai mult de 0, 033%; Indicatorii de mai sus aceste cifre indică prezența inflamației;
 • celule roșii din sânge și celule albe din sânge - acestea sunt indicatori semnificativi sunt întotdeauna vorbesc despre prezența infecției în organism;
 • utilizând reactivi specifici testați și urobilirubina prezența bilirubinei, acizilor biliari și corpilor cetonici.

Mai ales cu atenție răspunsul verificat la sânge, deoarece sângele în urina femeilor nu ar trebui să fie.

Motivele pentru apariția în urina femeilor de sânge vizibile sau invizibile componentele sale, care sunt detectate numai pe analiza inflamației sunt întotdeauna diferite locații: în rinichi; în vezică; în tractul biliar.

Sânge în analiza urinei poate indica începutul bolilor infecțioase ale organelor genitale. Aceasta este, de sânge în urina femeilor din orice motiv trebuie să fie tratat sub supraveghere medicală.

Mergând la medic este obligat să

Cele mai frecvente cauze de sânge care intră în urină sunt boli, cum ar fi cistita și uretrite. Despre ei o femeie învață chiar inainte de livrarea analizei asupra simptomelor acute, care sunt greu de ignorat. Atunci când sângele în urină cauza femeilor - cistita, cu boala terapeut în mod necesar trimitere la un urolog.

Sânge în urină de cauze pentru femei

Cistita este o inflamație înrădăcinată în vezică. Se poate izbucni de la hipotermie sau de deficit de vitamina, cauzele pot fi foarte diferite. Unul dintre ei - reacția la primirea unui nou medicament, sau un fenomen mai grav - pietre la rinichi, circulație deficitară în organele situate în pelvis mici.

Cistita este recunoscut de urinare frecventa si dureroasa, febra, act sexual dureros.

Cistita este diagnosticată în funcție de cauzele, dar orice motive să iasă în evidență forme de bază:

 • cistita acuta infectioasa;
 • cistita cronică;
 • cistite recurente.

Sânge în urină de cauze pentru femei
Forma acută de cistita este cel mai adesea justificată infestare microfloră proprie, in vezica urinara. patogenii săi: Proteus, Enterobacter, Escherichia coli, chlamydia. Pe de altă parte, boala poate să apară după răcirea bruscă în timpul bolilor infecțioase ale organelor genitale.

Tratate rar inflamație acută sau infecție rămâne în organism, nu dă un medicament specific, conduce la faptul că boala devine cronică. Apoi, cistita poate sa apara fara durere si cauzele sale vor dezvălui sânge în urina femeilor. Sau cistita va escalada ca femeile vorbesc de la sine, „de la zero“, și încă o dată flare într-o formă acută.

forma cistite recurente manifestată prin recurențe frecvente după recuperare aparent completă. Motivul pentru astfel de exacerbări nu poate deveni tratamentul de inflamație a organelor genitale, nerespectarea normelor de igienă.

În cazul în care recidiva apare ca răspuns la tratamentul cu antibiotice la femei sânge în urină, din acest motiv, care trece fără durere. Cistita Tratamentul include un curs de antibiotice, și, prin urmare, este necesar să se verifice sensibilitatea florei la un tratament specific de droguri pentru a fi rapid și eficient.Acesta include tratamentul și reducerea și recepția de preparate imunostimulatoare, metodele traditionale de suplimentarea tratamentului medicamentos. naturisti recomanda pe bază de plante de ceai cu musetel, galbenele, sunatoare, și nu pentru a amesteca ierburi și să bea singur fiecare iarbă, ceaiuri alternativ.

Fără un medic cu cistita nu face fata, eu sunt convins de acest lucru pentru multe femei.

Sânge în urină de cauze pentru femei
Chiar dacă prima dată „înece“ boala ce unele pastile, care va consilia un prieten, si ceaiuri de plante pe reteta bunicii, cistita pur și simplu merge într-o formă cronică, și va perturba de multe ori femeia.

Dar, dacă participați la întrebarea de ce să facă atunci când sângele în urina femeilor - răspunsul este unul - du-te la medic, astfel încât să nu pentru a rula boala, și nu așteptați pentru complicații grave.

În afară de cistită, pentru dureri în timpul urinării și sânge în urina femeilor există motive de natură diferită - uretrită, hemofilie, tumori, febră tifoidă. Uretrita poate fi confundat cu cistita, dar aceasta inflamatie, „stabileste“ nu este in vezica urinara si uretra.

Numai un medic nu va confunda simptomele si alege un tratament tactici dreapta.

Caracteristicile sunt simptomele care se resimt durere la urinat în întregul proces de ea și va rămâne mult timp după aceea. Principalele simptome de uretrita: fard de obraz organele genitale, apare o senzație de arsură, mâncărime a uretrei în urină pot fi alocate conținutul purulente. Este clar că, fără ajutorul medicilor nu pot face.

Nu rata boli de rinichi

Pediatru la recepție, nu mormăie o mamă tânără: „nașterea copilului În al treilea rând, și nu a învățat niciodată să spele ...“

Roșeață de fata organelor genitale în vârstă de 2 ani, ea a fost mai mult decât orice altceva nu a putut lega. Și când mama cu trei copii în direcția unui alt medic a venit în departamentul de gastroenterologie Spitalul Republican din Moscova, o fată în a doua zi a fost transferat la departamentul de urologie si urgent operat pentru hidronefroză renale.

Sânge în urină de cauze pentru femei
Și, după operație, medicul a explicat mama mea casa aceea medicii locali ar trebui să acorde o atenție la sânge în urină. Femeia nu cunoștea limite surpriză, pentru că nici măcar nu a oferit pentru a trece urina.

Mai multe fotografii a arătat medicul fata de pe operatie de rinichi, pereții de rinichi au fost rărite ca hârtie absorbantă, și în orice moment se poate rupe prin. În contextul unei fete oraș de provincie nu ceea ce determina cauzele si prescrie tratament este, acesta nu a avut timp să las la spital.

Rinichii - important organ intern uman, care efectuează o lucrare de filtrarea sângelui de toxine, elimină din organism excesul de lichid. Ei trebuie să funcționeze corect pentru fluide și toxine nu se acumulează în organism și nu l-ar fi otrăvit cu influența lui. Și dacă dintr-un motiv ciudat, nu a existat sânge în urină unei femei, ce să facă - scrie tratamentul medicului înainte de a fi verificat istoricul și verificarea funcției organelor interne de verificare suplimentară.

Cele mai frecvente simptome de inflamație în rinichi:

 • dureri de cap;
 • febră;
 • "Jumps" presiune;
 • vărsături fără motiv;
 • urinare frecventă cu durere;
 • Durere la nivelul coloanei vertebrale lombare;
 • urină, sânge la femei.

Diagnosticarea si tratarea bolii renale medicul poate doar. Specialistii Urologie și nefrologie nu recomandăm să ignore simptomele de lumină, să se auto-medicate. La urma urmei, o inflamație cronică a rinichilor oferă mai multă durere, cauzele care rămân inexplicabile. Astfel, a adăugat în mod necesar disconfort și neplăceri de viață.

inflamarea rinichilor sunt mai preocupați de femei decât bărbați. Acest lucru se datorează locația apropiată a organelor genitale feminine naturale ca infecții sexuale se încadrează cu ușurință în primul rând în uretra, și din ea - direct în rinichi.

Eficacitatea tratamentului depinde de diagnostic precoce rinichi. Poti sa te uiti pentru cauzele de dureri de spate de un neurolog, dar pentru femeile din sânge în urină imediat spun că ar trebui să meargă la recepția urolog. Neaparat fi atribuite ginecolog Consulting, pentru că femeia toate organele din pelvis mici sunt aproape unul de altul, și există o interdependență a diferitelor patologii.

La o recepție la ginecolog

există una care afecteaza uterul si vezica este situat lângă bolile femeilor. Este endometrioza. provocând o creștere anormală a țesutului care se acumuleaza pe peretii vezicii urinare, colului uterin, formarea de tumori endometriale.

Ginecologi prescrie urina cu sângele femeilor poate sări înapoi. Principalele simptome ale endometriozei - greutate și durere la nivelul abdomenului, urinare frecventă, slăbiciune femeie.

Motivele ar putea fi:

 • eșec hormonale;
 • metaplazie - modificări morfologice ale colului uterin;
 • factor ereditar.

Nu mai pe un sondaj de numai un ginecolog nu ar trebui să fie, este necesar pentru a testa pe deplin sistemul renal, mai ales atunci când urina femeilor cu sânge continuă să fie prezentat în analiză, chiar și împotriva tratamentului ginecologic. Toți medicii de azi sunt adăugate la tratamentul tradițional tratamentul medicamentos al remedii populare. Prezența sângelui în particulele de urină pe analiza indică formarea unor perturbări în organism.

Creșterea numărului de celule roșii din sânge în urină este numit hematurie, care se găsește într-o analiză clinică. Ea arată spre dezvoltarea patologiei sistemului urinar, și toți medicii să examineze organele pelvine, cu excepția unei singure boli care a însoțit procesul de hipercoagulabilitate.

Practica de Urologie demonstrează că sângele în urina femeilor sportivi apar în cazul în care au făcut-o pe termen lung, cu o vezică urinară goală, iar pereții interiori doar frecate unul pe altul. Cu toate acestea, vom lua toate testele necesare, iar femeia se află sub supraveghere medicală timp de mai multe zile. Aici, cel mai eficient tratament ar putea fi ceaiuri de plante în cantități mari, și să vindece consecințele traumei mecanice, și excreta urmele de sânge.

Aditiv sânge în urină determinate de tip hematurie. În laborator sunt două tipuri - microhematuria și hematurie brut. Acestea sunt caracterizate prin cantitatea de sânge în urină.

În dezvoltarea modernă a medicinei se pune problema, la ce medic atunci când sânge în urina femeilor, iar cauzele sunt necunoscute.

Puteți începe cu terapeutul locale, și există un lanț de teste și examene va aduce la doctor, care, prin specificațiile sale și va trata o anumită boală în mod colectiv.