Pe o perna pentru a dormi mai bine

Ai de multe ori o durere de cap? Viziunea slabă nu oferă o oportunitate de a vedea toate culorile lumii? Să ne punem întrebarea, și o pernă dormi? Pe o perna pentru a dormi mai bine? - răspunsul la această întrebare de „comune-Bravo“.Pe o perna pentru a dormi mai bine

Ce-i perna ta? Cele mai multe? Soft? Apoi, răspunsul la întrebarea de ce este atât de des o durere de cap, este evident. Da vina obiceiul de a dormi pe o pernă mare, moale. La prima vedere, de a dormi pe o pernă la îndemână, dar există o curbură constantă a coloanei vertebrale. Prin urmare, starea dureroasă.

Ce trebuie să dormi pe un pat tare, ne-am dat seama în ultimul articol. Dar ce perna ar trebui să fie, de asemenea, ferm confirmate de către mulți profesioniști implicați în problemele coloanei vertebrale.

Despre K. Nishi am spus în primul articol al acestei serii. Aici sunt cuvintele lui, care se referă la utilizarea de perne de somn solide:

“... Dacă utilizați o pernă solidă vindecat orice inflamație a septului nazal, și, astfel, a distrus și inflamația asociate și tulburările în organismele relevante. ... Atât de greu perna este plasat sub 3 și 4 vertebre cervicale. Semnificația acestui fapt este faptul că coloana vertebrală a treia vertebră cervicală a fost îndreptate și situat pe o suprafață plană și tare. perne mari și moi, care par a fi atât de confortabil, de fapt, forțat să se aplece gâtul nostru, și, în plus, ele sunt vertebre foarte cald "

Dormi mai bine pe o rola pat

perna perna este cea mai bună opțiune. Dar, din păcate, mulți oameni nu se pot obișnui. Dar această pernă pentru procedurile obișnuite de reabilitare medicală se potrivește perfect.  • Minti pe spate. role grupată astfel încât vertebrelor cervicale sunt a treia și a patra plasate confortabil pe ea. Dimensiuni role individuale și trebuie să se conformeze cavitatea formată sub gât atunci când gât și spate sunt coliniare. Ca urmare, a treia vertebra și va sta plat pe rola solidă și îndreptați. Toate funcțiile nervilor și vaselor sunt în mod regulat efectuează fără clipuri și spasme artificiale.

Pe măsură ce procesul de vindecare a traduce, în mod constant nevoia de a dormi pe o pernă fermă?

  • Puteți crește timpul de odihnă în rola solidă treptat. Eliberându nervii și vasele de sânge, vei primi ajutor. Vertebrelor cervicale obișnuiți îndreptate să fie într-o astfel de poziție, iar întregul corp învață un repaus exact pe suprafața solidă. Ca și în orice obicei trebuie doar să tot timpul.

Mulți oameni sforăie în timpul somnului din cauza unei deviatie de sept, precum si dureri de frecvente deranjați astfel de pacienți în dinți. Toate acestea se datorează subluxations 3 și 4 ale vertebrelor gâtului. Datorită unei perne solide sunt rezolvate aceste probleme.

Cum de a alege o perna pentru a dormi?

Perne ortopedice sunt vândute în magazine echipamente medicale și selectate, așa cum am menționat mai sus în mod individual.

Pe o perna pentru a dormi mai bine
În cazul în care durerea este acolo, atunci când mergi pe rola, acesta este un semn bun. Deci, vertebrele sunt mutate, iar ei sunt în căutarea pentru cea mai bună poziție.

Așezați capul, astfel încât durerea dispare. Astfel, conectat corect, vertebrelor va da posibilitatea de a elibera terminatii nervoase.

Disconfortul: durere și un sentiment de care curge încet trece. Ei bine, acest lucru poate ajuta la exercitarea „Goldfish“. Pe aceasta vom vorbi data viitoare.

În Thailanda, achiziționat Perne ortopedice și saltele din cauciuc natural produs din seva de arbori de cauciuc. Te sfătuiesc să cumpere lucruri de la fabrica, pentru că acolo utilizată pentru fabricarea unui suc viu (se intareste foarte repede). Atunci când pregătiți pentru astfel de perne folosesc deja suc congelate - cauciuc, se dizolvă cu solvenți organici, dar acestea sunt toxice. Apropo, aceste perne de cauciuc plesnesc.

Elena, și în cazul în care cele mai multe, care perna material este cel mai bine să utilizați!
Bine și stare bună de sănătate!

Vă mulțumim pentru sfat de actualitate. Acesta a fost mult timp observat că în cazul în care perna in timpul somnului nu este cazul - atunci jumătate dureri de cap.