Pentru o lungă perioadă de timp nu pot dormi

o lungă perioadă de timp nu pot dormi. o perioadă de trei ore (uneori mai mult), procesul de somn a devenit un coșmar. Paradoxul este că somnoros, ochii lipite una de alta, creierul meu aproape oprit, dar când încerc să dorm, începe foarte palpitații (presiune normală). Am auzit sunetul inimii, mă simt o pulsație puternică de sânge. și, prin urmare, probabil, nu funcționează.


o lună în urmă, după ce a fost pregătit să doarmă o dată în două sau trei zile, încă m-am dus la doctor. el a ridicat mâinile, a scris un sedativ suficient de puternic. ca se simt mai bine, apoi am început să adorm fără ea. și acum din nou, doar somnifere nu este deosebit de activ.
din cauza a ceea ce poate fi o inimă foarte puternică? cum poate fi îndepărtată fără medicamente? și chiar face ceva ce nu pot tuplyu simplu, timpul dispare. rău la scurt timp.
anticipând întrebările logice: nu beau cafea, ceai în norma (încercați să nu bea, nu cele mai bune motive posibile - un stres foarte puternic câteva luni în urmă.

Face sport, ajută foarte mult pentru a face față stresului și insomnie

Am fost un doctor? Ce a luat o pastila de dormit?
Probleme cardiace exclus?

Antrenați, da, există. înainte de a cădea după o cursă 10 km fără picioarele din spate, acum (nu acum, ci o lună în urmă, când era mai cald) nu este deosebit de afectat. iar timpul nu este specificat, aceeași sesiune.

Am fost un doctor? Ce a luat o pastila de dormit?
Probleme cardiace exclus? neurolog, nu 202, pentru unii chiar denyushku.
somnifere - imovan.
Probleme cardiace sunt puțin probabile. Am trecut de studiu EEG a vasele principale ale creierului - totul este normal. Medicii spun că este un psihologic și în cele din urmă să treacă, dar nu Duc este cu atât mai bine pentru ea.

mai bine decât sportul

Câte ore de somn pe noapte?
Lipsește?
Descrieți activitățile de zi cu zi: ca de zi, mersul pe jos, în picioare, la fel ca în aer, etc.
Ce nat. Sarcina este și cât de des?
Greutate / inaltime, dieta descrie.

După ce am încercat să dorm timp de 9 ore pe zi și nu ipalsya. A fost umplut de rahat.
Acum dorm 6 ore pe zi, mai mult decât încercarea de a evita. Și ipus. Eu dorm minunat.

În opinia mea, un pic ciudat că doctorul, susținând că acesta este „psihologic și va trece cu timpul“, numit imediat o pastila de dormit. Mai ales că există reacții vegetative (takikardiya). Dar nu punctul, el știe mai bine.
Acum, problemele de somn returnat din cauza sesiunii, la droguri ar putea dezvolta dependenta. (Deși este posibil „efect de retragere“ de droguri cum ar fi aruncat o băutură somnifere -.? Sau, treptat, brusc Cât timp va dura?)
Mă alătur celor care recomanda exercitii fizice (în distractiv, desigur) + plimbări în aer curat. Nu va dura mult timp și pregătirea pentru teste, examene va chiar mai bine.
Medicatia nu va sfătui, dar pentru mine personal, în astfel de cazuri (insomnie, nervozitate, tahicardie, ca urmare a stresului întârziat) ajuta la Novopassit sau Persia, sau tot felul de Leonurus. Și normalizarea modului somn-veghe.


astăzi, o jumătate de oră. dar este mai degrabă o excepție, de obicei mai mult. fiznagruzok aproape nici unul în ultimele două luni înainte erau decente. Stau bot - sesiune. înainte de a merge la culcare, eu nu încerc să mănânc.
2Antarktic
Tode mi-o astfel de gând vine în minte. dar în ultimele zile din nou agravarea, iar această cifră nu mai este de 6 ore.
2
pastile de dormit - pentru stabilirea unui regim mai rigid, ca acest lucru sa dovedit a dormi într-un timp foarte diferit. Am băut două săptămâni, apoi a marcat la recomandarea medicului. în caz contrar relația poate fi de tipul. anularea nu a fost un sindrom.


lucruri cum ar fi gastei / valeriană / etc fac pentru mine cel puțin, efecte neplăcute - somnolență și razdolbany dimineața. în general, într-adevăr nu doresc să aibă acest tip de relație, chiar și cele mai inofensive droguri.
forum a scris, pentru că problema sa înrăutățit din nou, și nu momentul potrivit, și la medic atunci când am obține mai multe xs. Am vrut să știu exact cum se poate face cu tahicardie, ca în timpul acesta previne.

Oooo acum o jumătate de oră, prietene.
fiznagruzok în ultimele două luni, aproape nici Hmm.
Stau bot - sesiune. înainte de a merge la culcare, eu nu încerc să mănânc. si tu chiar exista? sau cam asa ceva, un personaj fictiv.
Nu știu dacă difuzarea Consiliului.

Ei bine, încercați să încă Botko alternat cu cel puțin genuflexiuni de bază, push-up-uri.
și în cele din urmă am, de asemenea, acest lucru se întâmplă de gunoi periodic. și în cazul în care inima nu dispare chiar și după ce a luat Novopassita / pers. Dar, după fiznagruzok, de obicei, nu tahicardie nu se întâmplă, așa că încercați. în plus, este util
Și o altă întrebare? Poate că ești genul care să doarmă pentru sit de odihnă în internet / filmele pe care le urmăriți? Practic, dacă aveți o afectivitate sporită, ea poate promova tahicardie voznikonoveniya.

astăzi, o jumătate de oră. un neurolog și de preferință mai mult

Și dacă unele toate aceleași simptome, dar cu regulile inimii (PAH-HTP-HTP! Ce să fac?
După cum pustynik luat? Zadolbala deja trei oră de la aruncarea mindlessly o parte în alta. Și bioritmul normale nu a revenit funtsiklirovanie (

Clear.
În timpul crize de tahicardie măsurat pulsul? Până la cât de mult venituri?
EEG alfa ritm în fundal este înregistrat? Ceea ce este scris în concluzie?
Ce diagnostic a pus un neurolog?
Dacă sunteți tahicardie în cauză, este foarte de dorit consultarea unui cardiolog.

Astfel de simptome (probleme de a adormi), prin ea însăși poate însemna o mulțime de lucruri, dacă problema într-adevăr îngrijorat, apoi pentru a începe este de a încerca toate modurile standard. În clinica noastră vom da aici sunt recomandările:
Poțiune de somn (sau ce să facă cu insomnie)

1. Du-te la culcare devreme. Dacă stai sistemul nervos până târziu în fața calculatorului sau a televizorului overexcited și după ce te-ai dus la culcare ea încă mai are nevoie de timp să se relaxeze.

2. A doua condiție - este de cel puțin o oră înainte de culcare pentru a opri televizorul și computerul.

3. Asigurați-vă că patul și perna nu vă dă nici un inconvenient. Dacă se poate dormi fără o pernă - aruncați-l, prin aceasta tensiune a mușchilor gâtului este redusă.

6. Închiderea ochii, nu încercați să defila în cap a trăit zi sau se gândească la a doua zi. Acesta din urmă este posibil să se gândească în dimineața cu o minte proaspătă.

7. Încercați să nu se concentreze toată atenția asupra insomnie atunci când se pregătește de culcare. Cu cât te gândești că va fi, cu atât mai mult te va deranja.

8. Aerisiți încăperea înainte de a merge la culcare. aer curat - garanție de somn bun.

A venit la o sută, poate mai mult. 70-80 în stare normală. toate bazele, care începe înainte de culcare, ca și în cazul în care în mod intenționat.
presiune normală este întotdeauna. cu EEG bine, ritmul alfa este înregistrat. tulburări de somn - diagnostic
un cardiolog, da, merita o privire, oricum.
când a fost exacerbare a incercat melaxen fi salvat (melatonină). 6mg nu sunt afectate în mod special, chiar 12mg într-un fel nu foarte mult. doctorul a spus că acest tip este foarte slabă, deși în alte acte. în timp ce încă dormea ​​după câteva linguri de tinctura de Leonurus.
de gânduri inutile, uneori dificil de a scăpa de, da.

anticipând întrebările logice: nu beau cafea, la o rată de ceai (încercați să nu bea, nu cele mai bune motive posibile - un stres foarte puternic toate trăi ca un cuplu de luni în urmă, dacă aveți probleme pe care nu le pot rezolva - le arunca din cap .. și nu te tortura.

poate încerca să rearanja pat în altă locație. dintr-o dată de ajutor?
și altele asemenea este kakieto zona pozitiv / negativ sau Tipo ..

dadada - pe Feng Shui!

Se spune că, atunci când nu pot dormi ajută să se concentreze pe cont propriu de respirație: lasă-mă să știu cum se inhaleaza, expirați, inspirați, expirați. Principalul lucru este să regulat și nu rapid.

Da, este posibil
dar, în general, tovarășe. mulțumiri mari la el, oferit pentru a încerca biofeedback metoda (biofeedback). ceva ce vrea să învețe cum să gestioneze starea lor.

biofeeback nevoie de ceva pentru a vizualiza

Există un exercițiu de la nevoie bessonnitsy- pentru a pune mâna pe inimă și în același timp concentrat pe respirație. respirații ritm ar trebui să fie redusă la jumătate, față de standard și modul de a reduce mental rata inimii. După 10-15 respirații poate opri exercitarea, există o bună șansă ca să adormi)

Nu sunt vizualizate în mod necesar de ritmul alfa este mai bine să lucreze cu sunet, deoarece Antrenamentul cu ochii închiși.