Piratii din mare de ardere - comunitatea roleplaying on-line


Piratii din mare de ardere - comunitatea roleplaying on-line

Ketch a apărut la mijlocul secolului al 17-lea. Pentru design tipic kecha scurt bompresul, care transportă cel puțin o viteză triunghiulară naviga catarg Mainsail cu catarg deplasat ușor catarg velă triunghiulară latină pupa și Mizzen. Mainsail catarg pe pătrat a fost de ghidare inferior naviga și Topsail; în exemplele de realizare ulterioare, și a fost bramsails. Carcasa are un nas uniform curbat și formă relativ ghemuit cu pupei pupa rotundă și îngustă ca flaut olandez. In secolele XVIII si XIX a construit ketches mai mare. Dimensiunile kecha ar putea fi de 40 de picioare la peste 120 de picioare în lungime (în vase separate construite în secolul XIX) pentru deplasarea de la cincizeci la trei sute de tone.Adăugarea originală mizzen singur catarge catarg nava a îmbunătăți navigabilitatea sale, face mai controlabil în condiții de vânt puternic și vreme rea. Acest lucru a permis navele de acest tip să părăsească apele de coastă și să devină un adevărat bărci cu pânze adânci. Designul original al ketch ca dezvoltare a dat naștere la trei variante ale acestui tip de navă: ketch cumpărături, ketch arma și bombardirnoe navă - deși nu putem spune că ketch de tranzacționare sau bombardirny ketch nu avea arme la bord.


ketches comerciale au fost, în general, mai mică decât a celui militar lor rude, o medie de la 40 la 80 de picioare lungi. Unul dintre motive a fost, desigur, necesitatea de a reduce numărul de membri ai echipajului. În medie, echipajul de pe ketch de tranzacționare a constat din două duzini de oameni. ketches mici cumpărături ușor de manevrat în porturi toate dimensiunile și adâncimi, încărcate și descărcate mărfurile direct la dig. În plus, ketches mici a fost mai ușor de gestionat decât mare. ketches comerciale utilizate de mai multe țări din Caraibe și pe rutele dintre Caribs și cele două Americi. Cu toate acestea au fost potrivite pentru navigația în largul mării pentru transportul de mărfuri dintr-o parte a Atlanticului la alta frecvent utilizate nave mai mari.

Bombardirnye instanță, probabil, cel mai cunoscut dintre cele trei opțiuni ketches. Design original bombardirnogo navă dezvoltat în 1682, inginerul francez Bernar Reno d „Elikagari. Această navă a fost numită galiotă bomba. Aceste nave au fost proiectate pentru a bombarda orașele port de pe coasta Barbary. pirații Barbary au construit fortificațiile în centrul orașului-port, făcând bombardament pistol regulat practic inutil. Și mortiere bombardirnogo ajunge cu ușurință ketch-le la aceste locuri. motivul pentru fundația navei tuturor navelor de design-bombardirnogo a fost luată AEPC -. locul principal pentru mașinile de catarg fiecare mortiere a fost într-o poziție fixă, iar unghiul maxim de elevație este de 45 de grade Acest lucru a însemnat că pentru a folosit reperarea navei în sine ketch, cu spațiul său punte liber în fața catargul a apărut alegere logică .. pentru utilizare ca bombardirnogo vas. mortare sau mortare au fost plasate în fața catargul, linia de foc a fost drept înainte. vasul a fost mai întâi încet mai aproape de obiectivul, zero in a determina n avilnuyu poziție de tragere. Apoi, cu ajutorul ancorelor și nava Springe desfășurat în poziția dorită pentru îndreptate la tir.

Nava Bombardirnoe avea de obicei o lungime de optzeci la puțin peste o sută de picioare, cu un echipaj de optzeci la o sută de oameni. Pe celelalte nave ale serviciului său distins. A fost una sau doua 10 - 13 mortare inch, capabil să trimită proiectile explozive (bombe), sau coji incendiare (core) la ținte la o distanță de până la 1 mile! Greutate 12-inch, bomba a fost de 200 de lire sterline, și conținea 32 de livre de încărcătura explozivă. Desigur, restituirea acestor mortare a fost foarte mare. Armele au fost așezate pe suporturi speciale, al căror scop a fost de a stinge întoarce. Puntea la care au fost stabilite, în special consolidate corpuri solide din lemn, cu puntea inferioară. Dar, chiar și cu toate aceste măsuri au fost prep cazuri frecvente de deteriorare din cauza impactului.Mortare servit nici un tunari ordinare. Sarcina de a pregăti lucrători pentru mortare stabilite pe experți cu experiență britanice artilerie navală proiectat de armata sau starea Marinei; Acestea au fost organizate în Departamentul de muniție de artilerie. Această unitate a funcționat ca o entitate separată și a fost complet independent de companiile de transport maritim. Francezii nu a existat un corp de elită al marcatorilor marine de Bombardier Marin, care sunt special instruiți în această sarcină și le-a dat o formă specială. Au existat trei companii: Brest, Köln și Roquefort.

Piratii din mare de ardere - comunitatea roleplaying on-line

Vezi ketch în joc în timp real.

îmbunătățiri mai târziu a inclus mortare marine mașină rotativă și un grad reglabil de instrumente de ridicare. A fost un strung permis mortare pentru a trage la grinzi, mai degrabă decât pe nas navei, dar, de asemenea, a însemnat, printre altele, un capăt la bombardirnomu Quechua - acum un design special ketch nu a fost necesară pentru desfășurarea corespunzătoare a mortarelor bateriei. Deci, acum ca o navă pistol, el a devenit cunoscut ca acest tip de vehicule, pot fi utilizate ketches, Carmizi, schooners și brigantines.

Cinci ketches cu bombă care au participat la bombardarea Fort McHenry, au fost navele Maiestății Sale „Vulcan“, „Meteor“, „Parjolita“, „Etna“ și „teroare“. HMS lui Teroare, tipic pentru întregul grup a avut o lungime de 1-2 picioare lățime de 27 de picioare, a fost de 12 de picioare precipite și greutatea totală de 325 de tone. vasul a fost înarmat cu două shestifuntovikami lungi, opt dvadtsatchetyrefuntovikami și două mortare, 10 inch și 13 inch

UTILIZARE ÎN JOC

Așa cum este acum clar, ketch - inițial navă versatil. Acesta va fi, probabil, al doilea vas pentru mulți jucători, atunci când vă pregătiți să să scape de SLOOP lui - pentru că ketch poate acționa atât ca o navă de război și o navă comercială.

Kechi - rude apropiate ale mult mai comune brigs. Ambele tipuri de nave au două catarge, vele pătrate și aproximativ aceeași mărime. Diferența tehnică principală într-un ketch clipă, iar bricul este că bricul are catarg pânză principală a trinchetului și mainsail, aproximativ aceeași înălțime, dispuse simetric de-a lungul navei și la ketch - singurul catarg înalt Mainsail este de aproximativ în centrul navei, precum și un scurt catarg mizzen, între pupa și mainmast.

Kechi diferă de nave „adevărat“ că acestea sunt un pic mai mici și nu au trinchet.

• mai mare și mai grele decât armate deversează
• având catarg grot- și mizzen, ketches mai ușor de gestionat într-o varietate de condiții, direcția vântului și a curenților de apă și anxietate decât navele cu o singură catarge.
• navă mică, puternic, ketch - navă de război lumină minunată, și tachelaj și corpul navei design un vas de marfă multifuncțional adecvat pentru navigație în apele de coastă, precum și rutele maritime de adâncime fac.
• punte mare, nu aglomerat în fața catargului principal, potrivite pentru mortare de instalare, transformând ketch într-o armă plutitoare pentru asediu.

In ciuda ketches sale de dimensiuni mici, nu atât de lipsit de apărare. Ketch în pirat mare furtunoasă poate transporta până la zece arme și cadre grele ale corpului său poate rezista la greutatea pistolului mai mult deversează și schooners.

Cu două catarge în loc de trei, ketch mai bine merge cu un vânt în urma decât cele mai mari nave, cu trei catarge ale căror vele stinge vânt reciproc, și, desigur, este mai rapid cu vântul suflă în pupa decât instanța cu anticipate longitudinală, pirații favorit și. privati carcasă robustă și tachelaj cu două catarge implică faptul că ketch este mai bine în condiții meteorologice nefavorabile și eforturile vântului decât vasele mai mici, și chiar unele dintre vasele mai mari, dar fragile, de exemplu, Xebec.

Cu brațele proporțională cu dimensiunea mică și numărul său de ketch echipajului capabil de a se proteja de vasele mai ușoare. Într-o coliziune cu un adversar într-o viteză suficient de mult mai grea și o probabilitate rezonabilă de mare de sedimente indică plecarea de la inamic.

Deci, dacă vom rezuma, ketch poate fi descrisă, probabil, oarecum ofensator termenul „mediu“ navă. Dar cei care apreciaza ketch pentru versatilitatea sa, afecțiune îl numesc „echilibrat“, și nu vreau să merg pe nimic altceva.

Modelele 3D sunt folosite în joc.


Piratii din mare de ardere - comunitatea roleplaying on-line