Primirea - formă și design

  • numele documentului, numărul de serie, data emiterii;
  • Numele organizației (numele complet - pentru întreprinzător individual);
  • Numărul de identificare fiscală atribuit organizației (întreprinzător individual) emitent (emitent) un document;
  • denumirea și cantitatea de bunuri vândute (lucrări, servicii);
  • prețul și valoarea plății efectuate în numerar și (sau) cu utilizarea de carduri de plată, în ruble;
  • poziție, prenumele și inițialele persoanei care a emis chitanța și semnătura lui personală. Efectuarea chitanță de vânzare poate fi unele diferențe în funcție de tipul de mărfuri.

Dacă în formă de plasă de vânzare primire, este necesar să se înregistreze din nou. Cu toate acestea, în practică perfectă venituri în urma vânzărilor de umplere este relativ rară. Cumpărătorul, care a descoperit defectele din produsul achiziționat, pentru care nu există perioade de garanție (haine, țesături, blănuri, etc. ..), are dreptul să fie schimb de elementul (punct de cumpărare) în termen de 14 zile (cu excepția data cumpărării) sau retur și să fiți plătit pentru suma asta. Schimbul de mărfuri care nu corespund standardelor se face la prezentarea cumpărătorului, împreună cu primirea bunurilor de numerar sau de vânzări și se depozitează în prezența pe fabrica eticheta produsului.

În plus, primirea este luată de către angajator pentru a justifica costurile suportate de angajații din fonduri proprii, ci în interesul angajatorului. În acest caz, o confirmare de primire este de fapt o trăsură. Primirea este utilizat pentru a decripta informațiile indicate în primire de numerar. bonul de casă conține informații despre vânzător, numele său, numărul TVA și indică suma totală prin care se face achiziția; și chitanță de achiziție conține lista reală a bunurilor achiziționate. Bazat pe contabilul de vânzări efectuează primirea de acceptare pentru contabilizarea valorilor dobândite. Controlul asupra emiterii de încasări de vânzări pentru clienții acest lucru este solicitat de către autoritățile fiscale. Ele pot impune o amendă privind organizarea și antreprenori, care au refuzat să elibereze chitanțe (chitanțe și alte documente similare) către clienți, în ciuda afirmațiilor lor. În plus, umplerea chitanței de vânzare trebuie să fie corecte.

(Nume, TIN)

Numele caracteristicilor produsului

Doar lansat în valoare de:

Confidențialitate și securitate
  • Condiții de utilizare a serviciului
  • Condiții de utilizare site-ului
  • Politica de confidențialitate