Proprietățile magice de pietre negre

Proprietățile magice de pietre negre
Nu este nici un secret faptul că mulți negru este asociat cu întuneric, de noapte și, desigur, la tărâmurile otherworldly. Culoarea negru este legat direct cu misticismul și magicieni, deci nu e de mirare că este pietrele negre sunt adesea folosite în magie.Proprietățile magice de pietre negre pronunțat și foarte puternic. culoare neagră pe de o parte se concentrează energia persoanei pe de altă parte - absoarbe energia negativa. pietre negre au capacitatea de a trage informații din domeniul energetic. Trebuie să fii capabil să se ocupe în mod corespunzător mineralele negre și apoi au devenit prieteni, și vor fi protejate de fluxurile energetice negative.

Proprietățile magice de pietre negre

Există o mare varietate de pietre negre. Iată câteva dintre ele: agat negru, magnetită, obsidian onix, negru, tectită, hematit, rauchtopaz. Luați în considerare proprietățile magice ale fiecărei pietre.

Proprietățile magice ale agat negru

agat negru poate fi numit regele de pietre negre, așa cum a absorbit toate cele mai bune calități și frumusețea diferitelor minerale. Din acest motiv, agat negru este adesea folosit în bijuterii și, desigur, magi. piatra de agat negru este foarte puternic, are bate svoytvom de om ca scop el energia negativa, proteja împotriva deochi. agat negru dezvăluie potențialul ascuns și îi face pe oameni mai sociabili, oferă inspirație pentru noi fructe de creație.

Proprietățile magice ale magnetit piatră neagră

Datorită capacității sale de a atrage de metal, magnetit a fost mult timp venerat de alchimisti și magicieni. Ca multe alte pietre negre, magnetită este strâns asociat cu magia. magnetită Due poate spori capacitatea de telepatie și vizualizare. Acesta a fost mult timp considerat piatra este foarte puternică și este utilizat în magie. De asemenea, cred că dacă am pus magnetit în locul celui de al treilea ochi, persoana va dezvolta abilități extraordinare.Proprietățile magice de piatra obsidian negru

Obsidian are o energie pozitivă în principal. Acesta utilizează vrăjitori și șamani pentru a spori abilitățile psihice și de a ieși în planul astral. Obsidian născut vulcan, astfel perceput o forță mare care ajută la protejarea și curate. Adesea proprietățile pietrei obsidian negru utilizate pentru fabricarea de amulete și farmece.

Proprietățile magice ale onix negru

Onyx a dat războinici de preferință și de lideri. Piatra-l mintea limpede făcute și se lasă să pătrundă în gândurile inamicului, a dat putere asupra altor oameni și a dat victoria în luptă. Onixul negru a fost un asistent în momentele grele și a ajutat să facă o alegere într-o situație dată. India este o piatră de noroc și noroc.

Proprietățile magice ale tektites

Tectită numit piatra din cer, piatra universului si a strainilor din spațiul cosmic. Tektites poate fi o particulă unui meteorit sau roci terestre. Din cauza originii sale tectită are o legătură mare cu lumile paralele. Magee-l utilizați pentru a accesa astral, în așa fel încât Obsidian. Se crede că, cu ajutorul tektites poate îmbunătăți pe karma și a scăpa de gânduri greșite.

Proprietățile magice ale hematite

Hematitice face talismane bine pentru bărbați, așa cum este piatra neagra are proprietatea de a conferi puterea de invincibilitate, curaj și înțelepciune. Hematitice este potrivit pentru acei oameni care locuiesc în orașe mari sau în alte locuri unde există o acumulare de potențial mare de energie negativa. Piatra neagră hematit va „descuraja“ energia persoanei și curățenie în casă. Hematitice aduce un sentiment de pace, tocește furie și dă echilibrul vieții.

proprietăți magice rauchtopaz

Rauchtopaz populare în est, în cazul în care este numit o piatră Buddha. Rauchtopaz cristal foarte puternic, care este mascota magicieni și vrăjitori. Aceasta ajută la meditație. Este considerat o piatră de echilibru și de vise. Dacă rauchtopaz pune sub perna poate fi întărită prin vise profetice. Amuleta de rauchtopaz ajuta sa scape de depresie, dependenta de alcool si de droguri.

De unde știi despre proprietățile magice ale tuturor pietre negre existente, greu de descris într-un singur articol. Acesta va fi în curând o carte întreagă - un fascinant și informativ, care conține o descriere a puterii magice și minunile pe care ne acorda pietre. Am încercat pe scurt și interesant să vă spun despre proprietățile magice ale celor mai populare pietre negre.