Visul cuțit Interpretare sau ce cuțit de vis

Dacă ați avut un cuțit

Nu este norocos omul care vede într-un cuțit de vis. Lui se așteaptă certuri și despărțirea cu prietenii și familia, precum și eșecurile în materie comercială. A se vedea cuțitul ruginit - este un semn de nemulțumire și starea de spirit trist în casă. Iubesc acest vis prevestește separare. cuțite ascuțite lustruit vise anxietate și stres. Feriți-vă, ești înconjurat de dușmani. lame sparte - o înfrângere, în orice caz - în dragoste sau de afaceri pentru afaceri. un vis în care te-a înjunghiat, prevestește dezamăgire în casă, pe care le va aduce copiilor obraznici. Pentru persoanele căsătorite vis poartă probabilitatea de rușine și dezonoare. Dacă visezi că te-a rănit pe cineva cu un cuțit, apoi în viața reală, puteți face un act de scăzut, dar apoi va căuta să dezvolte un puternic simț al dreptății.A se vedea interpretarea imaginii în celelalte cărți de vis:

Pentru a vis de un cutit - un semn rău, așa cum prevestește și separare, precum și certuri, și pierderi în afaceri. A se vedea cuțite ruginite - nemulțumiri în probleme de familie sau de ruptura cu iubitul ei. Sharp și lustruit. cuțite înseamnă probleme în viitor. lame sparte a însemnat prăbușirea tuturor speranță. A se vedea că sunteți rănit cu un cuțit, prevestește probleme interne, sau masinatiunile adversarii tai. Pentru necăsătorit acest vis prevestește rușine. Sa visezi ca te-ai grabit pentru cineva cu un cuțit, înseamnă că vă arată josnicia caracterului; Trebuie să facă o mulțime de efort pentru a dezvolta un puternic simț al dreptății.

În vis acest simbol înseamnă legate de eveniment, inamici, trădare. În vis, ați pregătit cina pentru ashnih casa lui și a tăiat mâna cu un cutit - aproape de realitate va încerca să reducă cumpătul, dar va creste in certuri de familie și certuri. un vis în care mâinile tale a scăzut cuțitul, înseamnă că casa ta un om necunoscut în grabă. Pentru a visa ca cineva face o lovitură de cuțit în spate cu un cuțit, - un avertisment că în viața reală, inamicii vor încerca să dea o lovitură perfidă ai ieșit din colț. Fii atent! Dacă visezi încercați să atace un străin misterios, cu un cuțit în mână - visul promite schimbările din viața ta personală. În vis, ești lovit sau cineva cu un cuțit, și pătate cu sângele victimei - în realitate, te va urmări nefericire cauzate de gânduri impure și lăcomia strămoșilor tăi. Veți fi capabil să evite dezastrul și mizeria numai dacă dedica viața pentru a sluji altora. Dacă visezi ați fost prezentat cu un set de cuțite - ceea ce înseamnă că, în realitate, ai înșelat cu cruzime.

Cuțit, împreună cu pumnalul, este una dintre cele mai strălucitoare și cele mai comune simboluri ale penisului. Cuțit de tăiere sau ceva de rindeluit simbolizează actul sexual. Frumos cuțit, elegant simbolizează sănătatea sexuală a bărbaților și vestitori de sex romantic și rafinat. cuțit ruginit sau zimțat portends tulburări sexuale sau boli ale organelor genitale. cuțit rupt prevestește impotenta. Set de cuțite sugerează mai mulți parteneri sexuali și posibila pofta de sex în grup. Dacă un om luptă cu un cuțit și a rănit adversarul său, acesta indică tendința lui de a relațiilor homosexuale. Dacă un om primește o rană de cuțit, este complexă din cauza insuficiente, potrivit lui, marimea lui penisului, care este, așa-numitul său complex de penis mic. Dacă un om pune un cuțit în teacă (teaca), tinde să vrea să favorit, puteți face sex mai repede. În cazul în care femeia deține un cuțit, se vorbește despre posibila ei bisexualitate. În cazul în care o femeie luptă cu un cuțit, este predispus la lesbianism.ccopy, neppiyatnocti și pazdop.

Pericol. taie ceva cu un cutit - un accident.


Interpretare vis înregistrări Xacce:

Găsiți - cântărește cuvintele lor; cumpăra - ușor va dobândi proprietatea; le taie - să respecte propriul lor beneficiu; pierd deschizător - te într-o ambuscadă; primi un cadou - va fi invitat la masa

A se vedea cuțitul pe masă - ești prea frică pentru a întâlni oameni noi. Acest lucru se datorează faptului că o dată foarte mult ars. Încercați să fie mai obiectivă și să nu fie condus de propria sa frică. Dacă visezi vezi că cineva știi este de a lua un cuțit pentru a tăia ceva. apoi visul spune că acum te plimbi pe marginea a ceea ce este permis, dar cred că pentru un motiv că nici unul dintre ceilalți nu observă. Aștepta în curând consecințele comportamentului tău frivol. Pentru a vis de un cutit frumos - vei primi un cadou de la care s-ar putea aștepta. Dar acest dar nu este destul de inofensiv - se așteaptă un truc. taie ceva într-un vis cu un cuțit bont - complexele tale care vin din adolescență, este timpul pentru a scăpa de mult timp în urmă eu. Dar hrăni în mod constant temerile subconstiente, prin urmare, nu numai că a scăpa de, ci, dimpotrivă, ceea ce le face mai puternic. Daca visezi ca ai pierdut cuțitul și nu-l pot găsi, atunci visul sugerează că ești prea obosit și nu vă oferă posibilitatea de a trata cu ușurință de sex. Se simte ca o datorie, care nu aduce nici o plăcere. Pentru bărbați, această situație în vis spune că nu se pot relaxa pe deplin în compania partenerului său de Shea, văzându-l doar ca un obiect sexual. În ambele cazuri, o soluție bună ar fi o schimbare de peisaj, care oferă spațiu suficient pentru imaginație. cumpăra cuțit decorative în magazin - vă mereu eforturi pentru a controla situația, pe care doriți ca partenerul tau sa întotdeauna face doar ceea ce vrei. Dacă ai atins, este puțin probabil ca va fi mulțumit de rezultat - nimeni nu va trebui să iubească, cu excepția faptului că umbra lui.


lumină
Am visat ca și în cazul în care orașul a fost atacat de vampiri, și dacă am încerca să stoc cel mai mare număr de cuțite în magazin, în cazul în care comercianții și-au părăsit locurile de muncă. Ca rezultat, am luat pentru a prezenta două noi cuțit de vânătoare frumos.

Murad
Am văzut într-un vis pe care cineva argumentând despre ceea ce cuțitul meu favorit este foarte durabil. iar omul ia și ușor rupe lama de la baza mânerului. Am fost foarte surprins, deoarece patul grosimea de cuțit de 4 mm și o pauză nu este foarte ușor. Mai mult oțel Damasc.

Irene
Am visat un vis chtoya a fost de tăiere un tort mare si frumos, apoi ieși din gunoiul sub pat și au fost șosete murdare singur.

Aigul
Am avut un vis pe care „fiul meu în lege ma dus cu un cuțit,“ ce este?

Olya
Am avut un vis: tatăl meu a fost tăierea venele de cuțit din oțel, și eu încă fugi de el, și merge după mine, ce este?

Alexander
Am visat ca și când eu sunt în bucătărie fostei sale soții de drept comun și ea se plânge pentru mine că a scăzut cuțitul în bucătărie, și a zburat de pe obraji cu rukoyati.Ya nu amintesc ducându-l într-un vis sau nu, dar îmi amintesc că abia a văzut nici obrajii vreodată rukoyati.K pe care un astfel de vis?

Meri
Am visat trei cuțite, foarte frumos si foarte bolshoy.K ce un astfel de vis?

rugiya
Am văzut că am fost exact la mijloc cu un cuțit am tăiat pasărea și apoi înghițite întregi cu picioarele și nu una, ci tri.kogda treime nu au putut înghiți spălate în jos cu apă