Propunerea de căsătorie original

Propunerea de căsătorie original

Cât de des poate fi văzut într-un film de la Hollywood, ca un om îndrăgostit face propunere neobișnuită și frumoasă căsătoria cu doamna lui. O fată uita la astfel de momente, visare, și că viețile lor au fost acei prinți care sunt gata pentru ei la lucruri incredibile. Din păcate, acești eroi ai filmelor din timpul nostru un pic. Oamenii au devenit mai încrezători în ceea ce privește relațiile și cred că, dacă se uită la fată, și ea a topit. Dar nu toate atât de simplu. La fel de mult ca ea te-a iubit, indiferent daca romantismul in relatia ta nu este, va pleca.Propunerea de căsătorie original

Ceea ce poate surprinde tânărul lui complimente ales unul, în cazul în care relația a fost prea atent sau, dimpotrivă, sunt rareori onorat tau preferat?

Propunerea de căsătorie original

Încurajați-i să se căsătorească! Dar nu doar du-te la registratorul și să aplice, și fă-o frumos. Moduri de a face acest lucru într-un original și neobișnuit, puteți vedea același film sau du-te la o agenție care oferă servicii similare.

Principalul lucru pe care a fost o surpriză neașteptată pentru partenerul tau. Iată câteva modalități de a face o propunere frumoasă și romantică căsătoria cu nepoții tăi repovestite nepoții lor despre acest eveniment.

Idei de modul de a face o ofertă fată
Propunerea de căsătorie original


  1. Dacă cu partenerul tău nu a fost nici un indiciu cu privire la nunta, puteți alege ziua și du-te imediat la oficiul registrului pentru a aplica. Și deja este acolo să-i învețe pe un inel. Doar pentru a face un astfel de șoc și un pas ascuțit, aveți nevoie pentru a fi siguri de sentimentele ei, nu pentru a obține o situație urâtă.
  2. Pentru a vă oferi posibilitatea de a alege orice loc romantic - cum ar fi un restaurant, o plimbare cu barca, o cină la lumina lumânărilor la domiciliu. Sau alege, dimpotrivă, un loc extrem de cheltuieli, și nu oferă companie să intre într-o căsătorie validă. De exemplu, în scufundări. Advance ascunde un inel de pe partea de jos, și când te duci la o femeie în înot, apoi găsiți accidental descoperirea și atașați o notă că pe plajă să-i dea un inel.
  3. Puteți invita unul ales într-un magazin de bijuterii sub pretextul de alegere cercei. Și deja, de fapt, se va cere să aleagă un inel de logodna. După un astfel de cadou pentru a oferi pentru a lega legături.
  4. În cazul în care partenerul este de familie destul de conservatoare, cere consimțământul părinților ei. Și apoi pentru a face o ofertă.
  5. Destul de romantic va trimite un buchet de trandafiri, și va exista o notă cu o propunere de a fi mereu împreună.
  6. Sunt cei care sunt mulțumiți de sărbătoarea în cinstea lor jumătăți. Desigur, ea și pe toți cei invitați să vină cu motivul pentru celebrarea. Ales, nebănuind nimic, sa te distrezi cu oaspeții. Și la sfârșitul evenimentului oferă prin satelit pentru toți să devină soț și soție. Pe de o parte, un act frumos, și prin satelit arată dragostea lui pentru toți. Dar fata, dacă este prea modest, nu poate aprecia acest lucru.
  7. În multe serialelor străine declarație de dragoste de dragoste jucând un serenade sub fereastra. Acesta poate fi, de asemenea, făcut în timp ce toate însoțit această propunere.
  8. Moduri foarte mult. Totul depinde de imaginația, capacitatea financiară și de timp.

propunere de căsătorie romantică
Propunerea de căsătorie original

Punctul de vedere cea mai neobișnuită și romantică propuneri ale ideilor prezentate mai sus vor fi alesul invitație la un loc romantic, fie la eveniment extrem. Dar ar trebui să arate o seară normală. Dar nu poate fi prezent un buchet de flori ei preferate, cu o notă și o casetă în cazul în care acesta va fi un inel de logodna. După aceasta ea într-adevăr de acord să devină a ta.

Sfaturi cu privire la modul de a oferi mâna și inima lui
Propunerea de căsătorie original