au nevoie de numerar de înregistrare, cererea

Cu privire la necesitatea de case de marcat (CCV) pentru efectuarea de plăți în numerar știe, probabil, fiecare. Suntem toți cumpărătorii de bunuri și servicii către consumatori, și nu doar bonul de casă servește ca o confirmare a faptului de plata de bunuri, lucrări sau servicii. În cazul în care aceasta este o confirmare de primire de numerar ne permite să apere drepturile consumatorilor și de a obține post-vânzare sau de garanție.Dar să ne uităm la registrul de numerar din punct de vedere al proprietarului de afaceri, nevoia de PCC cu greu place, așa că am înțeles - se poate face atunci când primesc bani, fără case de marcat? În cazul în care registrul de numerar încă nevoie, pentru a înțelege - cum de a alege și de a înregistra?

În unele cazuri, se utilizează registrul de numerar?

De multe ori poate fi văzută ca comerț sau servicii se efectuează fără PCC. Sunt toate aceste antreprenori încalcă legea? Nu, nu se rupe, ci pur și simplu conștienți de dreptul lor de a nu aplica, în unele cazuri, un registru de numerar în calcularea numerar sau card de plată. Și există mai multe posibilități.

Lista completă a activităților, a se vedea articolul 3 din Legea № 54-FZ.

Ce ar trebui să acorde o atenție plătitorilor UTII și IP care lucrează la brevet. Pentru comerțul cu amănuntul în aceste moduri nu includ punerea în aplicare a produselor alimentare și a băuturilor în unitățile de alimentație publică. în instanță cunoscute în cazul în care organizațiile pe UTII, punerea în aplicare și băuturi în unitățile de alimentație publică au fost amendate cu 30.000 de ruble pentru tranzacționare fără a emite documente care confirmă plata, pentru că ei au crezut că ei au dreptul de a nu utiliza registrul de numerar, după cum contribuabilii imputate. Legea echivalează punerea în aplicare în unitățile de alimentație publică a serviciilor către populație, pentru că fiecare client (client) ar trebui să fie obligatorie emiterea OTS sau casier a verifica.

Care ar trebui să fie casa de marcat?

Echipament de control trebuie:

 • o carcasă cu un număr de serie;
 • în interiorul incintei trebuie să fie un ceas de timp real;
 • au un dispozitiv pentru imprimarea documentelor fiscale (interne sau externe organismului);
 • oferă o oportunitate de a stabili o unitate fiscală în interiorul carcasei;
 • transmite date în unitate fiscal montat în interiorul carcasei;
 • pentru a asigura formarea de documente fiscale în format electronic și transmiterea acestora către operatorul imediat după introducerea datelor în unitatea fiscală;
 • imprimarea documentelor fiscale furnizează două dimensiuni cod de bare (QR-cod de măsurare de cel puțin 20 x 20 mm);
 • ia operatorul pentru a obține confirmarea datelor sau informațiilor cu privire la absența unei astfel de confirmare;
 • oferă posibilitatea de a citi datele fiscale înregistrate și stocate în memorie timp de cinci ani de la sfârșitul operațiunii.

Vă atragem atenția asupra faptului că așa-numitele mașini de imprimare Verificarea (NIM) nu sunt recunoscute de către registrul de numerar pentru înregistrarea la autoritățile fiscale. Utilizați aceste dispozitive pot plătitorilor numai UTII și SPE-urilor să elibereze clientului un document care să confirme primirea de bani pentru bunurile achiziționate.Neaplicarea a registrului de numerar, în cazul în care ar trebui să se aplice:

 • de la ¼ la ½ din prețul de achiziție, dar nu mai puțin de 10 000 în perioada de anchetă și directori de companii;
 • ¾ la valoarea de achiziție complet, dar nu mai puțin de 30 000 de ruble pentru persoane juridice;

Utilizarea vechi PCC sau încălcarea ordinii de înregistrare / re-înregistrare a acestora:

 • un avertisment sau amendă de la 1 500 la 3 000 de ruble pentru întreprinzători individuali și șefii organizațiilor;
 • un avertisment sau amendă de la 5 000 la 10 000 de ruble pentru persoane juridice.

Refuzul de a acorda cumpărătorului o hârtie sau cec electronic:

 • un avertisment sau o amendă de 2000 de ruble pentru întreprinzători individuali și șefii organizațiilor;
 • un avertisment sau o amendă de 10 mii de ruble pentru persoane juridice.

Înregistrează-casa de marcat

au nevoie de numerar de înregistrare, cererea

În cazurile în care organizația are mai multe divizii separate (de exemplu, magazine), subordonate diferitelor inspecții fiscale, dar situate în aceeași localitate, toate casele de marcat pot fi înregistrate într-o inspecție fiscală de apreciere a contribuabilului.

pentru înregistrarea documentelor CPC au fost depuse în conformitate cu lista prevăzută la articolul 25 din Regulamentul administrativ:

b) o foaie de case de marcat;

c) un acord privind sprijinul tehnic semnat cu centrul sau furnizor de servicii (TCE), un furnizor autorizat pentru asistență tehnică modelelor înregistrate de case de marcat.

Această listă este exhaustivă, dar în practică, biroul fiscal poate solicita în plus o serie de alte documente, cum ar fi:

 • contract de închiriere în cazul în care registrul de numerar va sta, sau un certificat de drepturi de înregistrare la camera, în cazul în care este în proprietate;
 • Jurnalul de casier-operator în formă de KM-4;
 • Registru apel de experți tehnici sub formă de KM-8;
 • documente care confirmă achiziționarea registrului de numerar.

Aceste cerințe pot fi contestate, dar este posibil să se aducă de-a lungul acestor documente. Și, desigur, în cazul în care registrul de numerar nu înregistrează în persoană un întreprinzător individual sau conducătorul organizației, acesta va avea nevoie de o putere de avocat pentru a efectua proceduri de înregistrare. După adoptarea documentelor inspectorul fiscal aprobă data, ora și locul inspecției registrului de numerar, iar în cazul în care acesta este voluminos, este posibil la fața locului CPC se află.

Verificarea și testarea registrului de numerar deținute de un angajat al inspecției fiscale, în prezența unui reprezentant fiscal (SP, șeful organizației sau reprezentantul autorizat) și persoana de servicii profesionale. Inspectorul fiscal verifică datele contribuabil TCE lucrător intră în registrul de numerar. casier a verifica trebuie să conțină detaliile obligatorii, cum ar fi numele antreprenorului individual (numele companiei), numărul TVA, numărul de serie al unui dispozitiv, data, ora și costul de achiziție, numărul de serie al controlului.

În continuare există o fiscalizare a registrului de numerar, adică, traducerea sa în operațiunea fiscală. Inspectoratul Fiscal Angajat introduce un cod digital special, care protejează memoria fiscală de rupere, atunci specialistul TEC stabilește sigiliul de pe registrul de numerar. Inspectorul fiscal trebuie să verifice serviceability PCC, apoi înregistrați dispozitivul în cartea de înregistrare, făcând un semn în pașaport și cuponul academic, Casieria operatorul asigură revista și emite înregistrarea cardului KCP. Registrul de numerar este gata de funcționare și poate fi operat.

În unele cazuri, este posibil să trebuiască să re-înregistrare a registrului de casa? Aceste motive de la punctul 75 din Regulamentul administrativ .:

Re-înregistrare a CPC produse de aparatele de control personal al inspectorului fiscal pentru a se asigura integritatea acestuia, corp, există un semn de „serviciu“ și sigiliu. Precum și pentru înregistrarea inițială, necesită prezența unui specialist TEC și contribuabilul. Mark reînmatricularea se înscrie în cartea de pașaport și contabilitate a registrului de numerar.

Planul de acțiune pentru înregistrarea registrului de numerar