radiourile pe Internet pe un calculator

radiourile pe Internet pe un calculator

radio pe Internet - un lucru foarte la îndemână. Puteți să minți pe de acasă canapea confortabilă și treburi fac, pentru a asculta emisiunile de radio din întreaga lume: celebrul concert trupa undeva în Europa, o emisiune radio din provinciile Americii sau mantre în sanscrită din India îndepărtata.Dar ce să faceți dacă aveți o dorință de a asculta încă o dată la emisiunea radio preferată, sau nu doriți să pierdeți un eter și mai mult, chiar în momentul în care a devenit necesar să se lipsească de la companie? Sau poate v-ați decis să completeze colecția de genuri muzicale și hit-uri noi? Apoi, un astfel de cip, ca un radio de înregistrare pe computer va va ajuta!

Înregistrați muzică de la radio de pe internet la computer poate fi o varietate de moduri. Luați în considerare câteva: cu ajutorul unor playere multimedia și instrumente terță parte, specializată în captarea și de a salva de streaming audio.

În prima parte a acestui articol, voi descrie opțiunile pentru înregistrarea de streaming radio pe Internet folosind playere multimedia: Winamp, AIMP2 și jetAudio.

Winamp: Înregistrare radio folosind Streamripper Plugin

Winamp utilizatorii playerului multimedia au capacitatea de a înregistra muzică din rețea folosind plugin-ul Streamripper (descărcați cea mai recentă versiune a pluginului aici). Streamripper vă permite să captura și înregistra audio streaming, fără a degrada calitatea acestuia.

avantaje și caracteristici ale plugin Streamripper principale:
- gradul de utilizare
- lipsa restricțiilor privind calitatea fluxului înregistrat
- posibilitatea de a salva fișiere, de piese
- posibilitatea de a seta titlul și dimensiunea maximă a fișierului salvat
- Formate de înregistrare suportate: MP3. AAC, OGG, NSV

Contra, cel puțin pentru mine, la, nu am găsit.

Instrucțiuni de utilizare Streamripper Plugin

Descărcați și instalați plugin-ul. Apoi porniți playerul media Winamp. Streamripper plugin-ul pornește automat. WinAmp se conectează la un canal de radio preferat și poate începe să proceseze înregistrările de date audio. Dar înainte de asta, vom specifica setările necesare în plugin.

Faceți clic pe butonul «Opțiuni»

Va apărea fereastra Setări. Prima «Connection» tab. Pune-o căpușă împotriva elementului «încercați să vă reconectați la flux în cazul în care picături». și anume cere setarea dop conectați din nou la fluxul audio în cazul spargerii. Dacă doriți să limitați dimensiunea fișierelor stocate, selectați caseta de validare «Nu rupe peste magabytes X» și specificați dimensiunea fișierului în megaocteți în fereastra «Megs». În principiu, restul poate fi lăsat în pace.

Mai mult, în a doua filă «Fișier» specificați setările, după cum se arată în imaginea de mai jos.

1. «Director de ieșire» - alege folderul în care se înregistrează fișierul.

2. «Rip pentru a separa fișierele» - a pus o căpușă, dacă aveți nevoie de o detaliere a fișierului piste. Dacă doriți să înregistrați fluxul audio într-un singur fișier, apoi selectați caseta «Rip la un singur fișier» și specificați folderul unde să-l salveze.

Următoarea contribuție «Modelul» Puteți seta vizualizarea fișierului antet pentru a fi salvat. Utilizați etichetele propuse plug-in.
Asta e, practic, toate setările necesare pentru înregistrarea aere. Faceți clic pe «OK» și pentru a reveni la interfața de plug-in. faceți clic pe «Start» buton pentru a începe procesul de înregistrare.

Toate înregistrare a mers bine. Ceea ce am vrut să =).

Unul dintre comoditatea neîndoielnică Streamripper este faptul că, fără a părăsi plugin puteți vedea toate informațiile necesare despre procesul de înregistrare a numelui fluxului audio de date, numele piesei, dimensiunea canalului, și cel mai important - dimensiunea fișierului original. Astfel, puteți opri oricând înregistrarea, dacă dimensiunea fișierului depășește așteptările dumneavoastră. Cu toate acestea, după cum am menționat mai sus, dimensiunea fișierului original, puteți limita setările.

Oh, și dacă închideți plugin-ul Streamripper, atunci îl puteți găsi în tava de sistem. Pictograma este afișată sub forma de abrevieri SR. După cum sa menționat în Întrebări frecvente pe site-ul oficial al plugin-ul cu întrebarea „Unde este plugin-ul?“, Se confruntă cu un număr mare de utilizatori =).AIMP2 - capacitati integrate de radio de captare pe Internet

Un alt popular media player AIMP2 deja a construit-in de streaming funcția de înregistrare audio. Este foarte convenabil. Este suficient o dată pentru a configura setările și apoi doar rămâne faptul că seceră înregistrarea butonul prețuită.

Mai puțin media player - nu se poate seta dimensiunea maximă a înregistrării care rezultă. Ca oricine, dar este important pentru mine.

Cum de a înregistra de la radio cu AIMP2

Pentru a începe cu vom defini setările. Dați clic pe pictograma de setări (a se vedea. Screenshot).

În meniul din stânga, selectați fila „Streaming audio“ (sub-Player) și specificați setările, după cum se arată în imaginea de mai jos: dosar pentru salvarea formatul de fișier original, o defalcare în fișierele și formatul antetul fișierului salvat. Acestea sunt setările de bază. Puteți juca cu ceilalți. Faceți clic pe "Apply".

Toate terminat cu setările. Începe să se joace de radio.

După cum puteți vedea, nu există dificultăți.

Multimedia player jetAudio - este într-adevăr un puternic centru media. Un număr foarte mare de setări și opțiuni pentru a ajuta potrivi player-ul susținut la nevoile fiecărui utilizator. Dar suntem în primul rând interesat în funcția de înregistrare de muzică cu rețeaua.

Caracteristici cheie jucător de înregistrare de radio:
- Înregistrarea de streaming audio fără pierderi
- Suport pentru toate formatele, care difuzează transmisiile radio în flux
- conversia fluxului înregistrat pe zbor. Lista de formate suportate este foarte, foarte extinse
- Abilitatea de a seta cronometrul pentru a înregistra sunet
- înregistrarea cu senzor de tăcere și EQ (versiunea pentru plătit Plus VX numai)

contra:
- este imposibil să specificați opțiunea de fișier antet pentru a fi salvat. acceptă numai o listă varintov limitată, care, de exemplu, nu am absolut mulțumit.
- precum și în AIMP2 nici o modalitate de a limita dimensiunea fișierelor
- Toate datele audio sunt înregistrate într-un singur fișier

Cu toate acestea, jetAudio ar trebui să aleagă, în cazul în care numai pentru o singură funcție - de conversie a datelor audio.

Procesul de înregistrare în streaming media player de radio JetAudio

Media player-ul de interfață apăsare pe butonul «R» (înregistrare).

Se deschide o funcție de control fereastră. Specificați setările necesare.

1. «Fișier Naming» - antetul fișierului

2. «Folder» - folder pentru a salva fișierul

3. «Encoder» - formatul în care fișierul este salvat. Uita-te la această setare cu atenție. Veți găsi o mulțime de oportunități interesante.

Puteți include, de asemenea, o înregistrare cronometru. Și, în sfârșit, faceți clic pe «Start». Procesul a început!

Asta e tot. Sper că orice dificultăți în utilizarea sfaturile de mai sus nu va experimenta.

Cu toate acestea, pentru a înregistra de radio live nu se poate utiliza numai jucători. În articolul de astăzi, ne uităm la opțiunile înregistrările radio de pe Internet, folosind o varietate de programe specializate în ascultare și de a salva de streaming audio. Sondajul a fost lovit de două, în opinia mea, cel mai convenabil și ușor de utilizat programul.

Program pentru a înregistra radio pe internet

# 1 Screamer Radio

Dezvoltarea programator suedez David'a Zidar'a. Screamer Radio - este un simplu și ușor de utilizat un program de desktop pentru a asculta și de înregistrare radio pe Internet. Categoric nu încărcați computerul și stă liniștit în tava de sistem, îndeplinirea funcțiilor sale. Versiunea actuală a programului poate fi descărcat de pe site-ul oficial.

Caracteristici cheie Screamer Radio:
- Formate suportate: MP3. AAC, OGG, WMA
- Built-in catalog posturi de radio
- Modificați formatul de fișier antet de înregistrare
- audio streaming de înregistrare într-un singur fișier sau divizat de piese

Înainte de procesul de utilizare activă a programului este necesar să se stabilească anumite setări simple. Screamer Radio Run și deschideți meniul "Options -> Settings". Să examinăm detaliile de configurare de bază.

Fila «General» puteți seta pentru a personaliza aspectul programului, start-up și de afișare de pe desktop-ul calculatorului. În principiu, toate complet intuitiv.

Tab „«Mai mult»setează preferința de limbă, tipul de pictograma tavă și derulând titlul de text.

Pe contribuția «Înregistrarea» este necesar să se stabilească setările de bază ale înregistrării de radio: calea de salvare, fișier de înregistrare din titlu, dimensiunea memoriei tampon.

În tab-ul «Codificare» puteți specifica setările de conversie de streaming rata și dimensiunea de biți. Toate setările de bază sunt stabilite și sunteți gata pentru a asculta și radio înregistrări imediate.

În meniul „File“, deschideți fila „Deschideți URL-ul“ și prescrie o referire la radio. Faceți clic pe „OK“ și Screamer Radio va începe în mod automat pentru a reda undele radio.

Înregistrare radio este controlată de doar un singur buton - „Record“. Dacă împărțiți hotie fișierele de înregistrare în piste - debifați setarea „modul de înregistrare unică“ în „Recording“.

# 2 Easy Radio WM

Easy Radio WM - un alt program de mare pentru a asculta și de înregistrare radio prin Internet (descarcă Easy Radio WM). Cu o interfață intuitivă, programul este foarte ușor de gestionat.

Caracteristici ale programului:
- Formate suportate: MP3. AAC, OGG, WMA, format audio Real
- posturi de radio de bibliotecă - 30 000 de posturi de radio
- converti fluxul audio înregistrate "on the fly"

Configurarea procesului de înregistrare este efectuată în fila «Înregistrare -> Opțiuni». Setări de bază - dosar pentru a salva formatul volumului fișier audio rezultat.

Pentru a adăuga un post de radio în program trebuie să meargă la tab-ul «Stations -> Add» și de a face canalul de date (a se vedea imaginea de mai jos.). Sau selectați un post de radio din biblioteca built-in.

Tot ce puteți asculta canalul de radio preferat. Pentru a face acest lucru, selectați postul de adăugat la lista totală de stație și faceți clic pe «Redare». În partea dreaptă a programului este de a asculta interfața de gestionare și înregistrări radio. Cred că, pentru a face față cu butoanele dreapta, veți avea nici o dificultate.