nunta caucazian

nunta caucazian

În acest articol, dorim să împărtășim nunta națională uimitoare Ivanhoe și Emilia pe care le-am organizat pentru această pereche magnific. Tot în poveste este neobișnuit, începând de la rare și frumoase din numele lor, pe care le-au dat părinții. Ne place nunta Caucazian națională a tradiției lor pentru familiile reduta o dragoste pronunțată și respect pentru generația mai în vârstă, iubesc chiar și la rudele cele mai îndepărtate.Amintindu nunta si Ivanhoe lui Emily, am ghiftui emoție sinceră, pentru că băieții sunt atât de neobișnuite și nunta au avut nu doar un lux și original, dar, de asemenea, un adevărat sincer, luminos și curat. Mirele si mireasa - profesionale sportivi (Ivanhoe - un luptător, și Emilia - tenis), angajate în caritate și a întâlnit într-un orfelinat, unde copiii au venit să ajute.

agenție de nunta „Magazin de minuni“, împreună cu studioul «Magicbride» a făcut pentru poveste uimitoare baieti, „Dragostea pentru All Seasons“, în care personajele principale călătoresc în timp și epoci:

Să mai departe rapid la locul de vizita ceremonia de nuntă. Aici ne și decoratori noastre au organizat acest extravaganta fabulos. Oaspeții sunt întâmpinați personaje de poveste, a lucrat ca iluzionist, vizita de studio a face o fotografie suvenir pentru fiecare oaspete. Ceremonia a început cu înregistrarea flash-mob, la care au participat atât artiști invitați și oaspeții înșiși. Din moment ce toată lumea știa că ceremonia este simbolică pentru cuplu ar putea face schimb de inele și spune fiecare alte cuvinte amabile, sa decis să invite în calitate de „registrator de stat“ Villi Vonka. A fost o decizie neobișnuită și destul de șocantă, având în vedere faptul că este - nunta caucazian națională, nu o nunta tematice. Cu toate acestea, toate invitații au luat acest mod pozitiv și cu zâmbete pe fețele lor. Emoțiile sunt mireasa si mirele de pe scară, astfel încât era greu de crezut că ceea ce se întâmplă - înregistrarea teatrală a căsătoriei.

Sala a fost decorat cu incredibil de frumos și fabulos. Designerii noștri de la domiciliu «Elenova» decor arătat floristica acrobatie nunta si decorare. Tinerii casatoriti au apărut în mod eficient la aplauzele sala mare de invitați. Seara a zburat caldura spectaculos frumos și-acasă cum ar fi. tineri casatoriti foarte emotionant si extrem de naturale dans primul cu pirotehnica si fum etapă, duet mireasa cu sora ei - un cântec ca un cadou de la mire, dansurile caucaziene naționale incendiare. Succesul partea de divertisment a evenimentului a fost însoțită de nunta de conducere - Roman Akimov, invitat stele - Timur Temirov, onorat artist al Azerbaidjanului Sarhan Sarhan și steaua principală a serii - un participant al emisiunii "The Voice" Nargiz Zakirov. Este demn de menționat faptul că invitații la nunta din Caucaz nu numai că se poate vorbi și pâine prăjită conceptuală profundă, dar, de asemenea, foarte distractiv!

Finalizarea poveste despre nunta caucaziană uimitoare, naționale, vreau să arăt ceea ce o frumoasă carte de fotografie de nunta dovedit. Cu toate acestea, e minunat când memoria zilei nuntii ramane nu doar 50 de fotografii imprimate și un CD cu fotografii digitale, dar, de asemenea, o carte frumoasă:

Dacă sunteți impresionat de povestea asta, soare, cuplu autentic într-adevăr neobișnuit și doriți să sprijine Ivanhoe și Emil în activitățile lor caritabile (în principal băieții nu colectează nici un ban!), Apoi să acorde o atenție la fondul lor, „Hold mâna mea.“

agenție de nunta „Magazin de minuni“, datorită Ivanhoe și Emilio pentru ceea ce ne-au încredințat organizarea nuntii! Vă felicit și vă doresc o viață infinit de lungă și fericită familie!nunta caucazian

Aproximativ un milion de fluturi au fost create de decoratori noastre pentru decor nunta frumos, care a avut loc în aer liber, într-un cort lângă lac.

nunta caucazian

nunta națională frumos. Invitați speciali - Nargiz Zakirov (emisiunea "The Voice"), Sarhan Sarhan și Timur Temirov, și cel mai important - sincere sentimentele de tineri casatoriti!

baghetele crocantă aromatice, experimente de vin, nuanțe de lavandă, mimi obraznic, Amour - atât de familiar Franța foarte aproape de nunta intr-un hotel țară în suburbii

nunta caucazian

O vizită Ceremonia de brakoso-Chetana în Kuskovo, decor elegant de nunta, Soso Pavliashvili, VIA "pietre" și alți artiști ...

nunta caucazian

Foarte pozitiv pentru nunta unei familii proeminente Gudkov, care a început cu o plimbare nebun pe un iaht de lux «Ferretti» pe râul Moscova.

nunta caucazian

nunta caucazian

Ce este Chebbi Chic? EXTRAORDINARE privind înregistrarea, licitație și nunta originale în stil Shabby Shic. O prezentare generală a zilei nuntii. Fotoreportaj și clip nunta.

nunta caucazian

Rochie gri de Vera Wong - o alegere indrazneata pentru mireasa. Frumos raport însorită de toamnă de la nuntă.

nunta caucazian

Nunta uimitor pentru 80 de persoane într-un club de lux. floristica uimitoare. Grupul „Ivanushki International“ și nepotul legendarului Louis Armstrong - Charlie.

nunta caucazian

nunta caucazian

Îngeri și culoare albă, în decorul de nunta, orhidee albe, „Wanda“ și bujori în proiectarea, vizitarea ceremonia de nunta, lansa bilele cu LED-uri și mai mult.

nunta caucazian

Valery Sjutkin, „Ivanushki International» și a altor artiști într-o nunta de lux. nunta decor uimitoare, de a vizita ceremonia de nunta, luminos program, focuri de artificii.

nunta caucazian

nunta incredibil de elegant pentru 100 de persoane într-o cameră frumoasă, cu un decor de lux, ceea ce confirmă faptul că culoarea roșie îndrăzneață poate fi elegant nerealist și impresionant.

Îți place opinia noastră
o nunta moderna?

Cu abordarea noastră în organizarea nunții, nu am luat mai mult de trei comenzi pentru aceeași dată. Resursele noastre sunt limitate, pentru că lucrăm meticulos pe fiecare proiect și nu implică liber-profesioniști. Rezerva data celebrării sale chiar acum experții noștri au început să lucreze la nunta ta astăzi și au fost în această zi este pentru tine!

nunta caucazian
Stimați clienți și prieteni! Am cumpărat propriul birou într-un centru de afaceri ultra PORTPLAZA pe malul râului Moskva, la 100 de metri de noua stație de metrou „Technopark“.

nunta caucazian
Felicitări pentru Swissotel Krasnye Holmy deceniu! Am fost fericiți să fie la evenimentele jubiliare. Vă mulțumesc pentru invitație. Totul este ca întotdeauna la cel mai înalt nivel. Un raport fotografie mică de la eveniment.

nunta caucazian
Mirele a plâns când a văzut mireasa într-o rochie! Ea nu descrie în cuvinte ... Nargiz Zakirov (emisiunea "The Voice"), Sarhan Sarhan și Timur Temirov, și cel mai important - sincere sentimentele de tineri casatoriti! A se vedea noua premiera de nunta de „Cort Miracolelor“.