Sânge în fecale ale unei pisici - consiliere veterinar veterinarasovety

Sânge în fecale ale unei pisici - consiliere veterinar veterinarasovety

Sânge în fecale de o pisică

Altă zi am primit un telefon de la prietenul întrebării Alexander: pisica în sânge scaun.
În timpul conversației, am aflat că pisica este consumul de alimente colorate și fecale în culoarea lui. Și, ca o pisica pentru a defeca în tava de umplut, într-adevăr dificil să se ia în considerare de calorii. Prin urmare, am făcut următorul mod: întreaga săptămână pisica a dat Brown mancarea fara a scoate în evidență culoarea. Și fecale a devenit maro. Și când au început să dea de mâncare de culoare - din nou, a devenit colorat. Așa că tratamentul nu a fost necesară, deoarece culoarea de fecale pur si simplu depinde de culoarea alimentelor.Deoarece această întrebare este „de sânge în fecale de o pisică“ parte, să vedem în ce cazuri se întâmplă:

1) Prima variantă, cel mai frecvent: cal maro obișnuit, consistență normală. Și pe ea - o picătură de sânge roșu. În acest caz, animalul se simte bine. În acest caz, vorbim despre faptul că a fost sânge din rect - doar zgâria mucoasa sau fisura anală.
Dacă sa întâmplat o dată - nu poți face nimic.


Dacă aceasta persistă, motivul ar putea fi faptul că dieta nu este suficient de vitamine solubile în grăsimi și acizi grași nesaturați.
Pentru vindecarea mucoasei vor trebui să pună pisica în Lumânarea de fund cu ulei de cătină.
Și în mâncare de pisici pentru a adăuga ulei vegetal: măsline, floarea soarelui, susan - orice va face. Nu exagerati cu o doză - și vă va provoca diaree. Începeți cu o lingura de cafea de 2 ori pe zi. Treptat, puteți crește doza la o linguriță de 2 ori pe zi.

În cazul în care sângele în fecale de o pisică continuă să iasă în evidență, o mulțime de ea - du-te la veterinar. Pentru a exclude opțiuni cum ar fi polipi si cancer de colon, leziuni bacteriene, probleme cu coagularea sângelui, otrăvuri otrăvirea hemolitice, pancreatită, viermi intestinali. Toate cele de mai sus - nu un teren pentru proprietar amatori. Diagnosticul trebuie să ofere medicului competent.

2) diaree și o picătură de sânge roșu: diaree trata în fund - lumânări cu ulei de cătină.

3) Constipație si scaun de sange in scaun de pisica. Elimină constipație. Pentru a începe, încercați să adăugați ulei alimentar. nu ajută - vorbi mai detaliat.

4) diaree alternând cu constipație, pisica curbează. Ea poate fi colita - du-te la veterinar.

3) cal întuneric ca și gudron, apa fiind erodate ca și reziduurile apei din carne estomparea. Aici se spune că un posibil stomac sângerare sau sângerări la nivelul intestinului subțire. Aici avem exact ce trebuie să consulte un medic veterinar sensibil.
Și dacă știi acest lucru, că în ultima zi sau două pisici tubulare mâncat oase de pui - rula la veterinar. Acest lucru poate fi un indiciu al perforarea intestinului. Atunci când perforația intestine de animale nu arata fericit și relaxat. Se poate apleca, nu mănâncă, poate fi vărsături.
În acest caz - la veterinar imediat!

Ai grija de tine si animalele de companie!