Sânge în urină a unei pisici cauze si tratament

Asistența imediată va fi necesară în cazul în care proprietarul pentru animale de companie a găsit sânge în urină a unei pisici. Diagnosticul corect al veterinar animal pus, atunci când se va examina și de a face un test de sânge. Numele medical de sânge în urină - hematurie, atât la animale cât și la om.Acest diagnostic poate fi clopoțel pentru multe boli ale animalelor. Nu uita, că animalul nu se plânge de durere, asa ca pi este detectată hematurie ar trebui să consulte imediat un medic. În scopul de a obține un diagnostic mai precis este necesară pentru a colecta urina direct de la un animal infectat și să-l ia la clinică.

Rețineți că testele medicale supuse urina, care este de doar 2-4 ore.

Cauzele și tratamentul pisicilor cu sânge în urină

 • rinichi Inflamate. Aceste simptome pot fi obținute prin orice proces inflamator, care rănit țesutul renal. Tratamentul de urgență al unei pisici care are sânge în urină, este necesar ca în pelvis progresivă infecție a lovit și corpul vasului. Cel mai adesea, rinichii au animale de companie care sufera de leziuni primite ca urmare a leziunilor. Se pare că, în acest caz, apar in urina cheaguri de sânge.
 • Afectat ca o consecință a inflamației a ureterului. Acest lucru se datorează faptului că toate departamentele sistemului genito-urinar situat otravă și nu sunt protejate de inflamație.
 • procese. oncologic Sângerarea poate fi cauzata de tumori. Aceste simptome sugereaza ca procesul de oncologic într-un stadiu avansat și ar trebui să consulte imediat un medic veterinar. Apariția sângelui în urină este un semn pentru un tratament imediat la medic.
 • vezicii urinare accidentat. Acest simptom este posibil cu contuzie. La primul semn de sânge în urină, după o accidentare trebuie să contactați un specialist. După o accidentare ar putea deschide, de asemenea, o sângerare destul de grea.
 • Rinichi piatra indispoziție. Aceasta boala apare la formarea de pietre staghorn în investigarea hematurie. Simptomele dureroase pot fi localizate în rinichi, cupe, pelvisul sau a vezicii urinare. Când mersul pe jos sau transformarea ei înfășurată țesut unui animal cu margini ascuțite. Acesta este motivul pentru care în urină apar cheaguri de sânge.

Sânge în urină a unei pisici cauze si tratament

suferința animalelor pe urolitiază ar trebui să conducă imediat la un specialist. pietre ureteral cad din urină curentă, în cazul în care ei înșiși nu pot fi formate. Face animale de companie mochetochnye mod foarte subțire și îngustă. Conform tractului urinar se poate muta, uneori, Shifting sare sau calcar formațiuni. Fluxul de urina poate fi blocat complet sau parțial, peretele ureterului rănit corp străin. În acest caz, în urină apar pete.

Medicamentele pot afecta negativ pisica si chiar îmbătător. sânge în ancheta cu privire la problemele de droguri necesită o atenție specială.

Dacă utilizați medicamente care sunt destinate pentru oameni, ele pot afecta corpul paradoxal pisicile. Drogurile pot provoca sânge în urină și să-l roz sau închis, în cazuri rare, sângerări deschise. Nu este recomandat pentru a da pisici aspirina sau paracetamol. Provocați boli nefrologice sau parenchimul poate infecta gentamicină. Prin urmare, se consideră deosebit de periculos pentru pisici.Culoarea urinei pisica: aceasta este hematurie?

Fiecare proprietar vrea să știe ce favoritul lui, atunci când el vede culoarea modificată a urinei. Ar trebui să știi că acest lucru nu este neapărat un simptom al bolii. Pentru a schimba culoarea urinei este suficient si ca animale de companie, pur și simplu supraîncălzirea.

De asemenea, schimbarea culorii poate fi declanșată de o schimbare de regim alimentar, sau o reacție la aplicarea de medicamente. Dacă nici unul dintre acestea se aplică, urina mai inchisa sau roz poate indica o boală gravă. În astfel de situații, animalele de companie au nevoie de îngrijire specială pentru această reținere de rezervă și răbdare.

Prin ea însăși, hematurie nu este periculos. În cazul în care este, în general, animalul pierde o mulțime de sânge nu este la fel de excepții sunt cazurile traumatice cu hemoragie internă.

Hematuria în patologia la pisici

În cazul în care este detectat de sange in urina pisicilor tratament este necesar. Din moment ce acest lucru ar putea fi un semn de boală acută sau cronică.

Mai multe patologii la pisici:

 • boli de rinichi polichistic. Pentru o lungă perioadă de timp boala nu se manifestă, ci se referă la reacții adverse grave. chist renal lucrări formate pe ele. Atunci când rulează, un caz dificil apare hematurie. În astfel de cazuri avansate, nu există măsuri radicale de vindecare, de multe ori rezultat fatal. Metodele de tratament se aplică acceptă numai.
 • boli genitale. Cel mai adesea, sângele animalului de companie intră în urină în boli inflamatorii sau cancer al sistemului de reproducere. La pisici ea Oncologie uterului sau ovarelor, iar barbatii sufera inflamatie sau de prostata patologie.
 • Sânge în urină a unei pisici apare in cistita acuta. Se determină boala este posibilă în cazul în care în timpul urinării finale apar pete roz sau picături de sânge.

Fiecare proprietar ar trebui să fie conștienți de faptul că toate procesele inflamatorii din animale însoțite de intoxicare. Cel mai adesea, animalul de companie nu va da un semn că are dureri în timpul inflamației. Otrăvirea - este aceeași intoxicarea, aceasta poate provoca motive interne.

Sânge în urină a unei pisici cauze si tratament

Metode de tratament hematurie

Cand pisica urina cu sange ar trebui să vadă un specialist, el va spune metoda corectă de tratament. În cazul în care diagnosticul corect, strategia de tratament ales.

Cel mai important lucru pentru a afla motivul pentru patologia animalelor a fost format.

Medicul veterinar va efectua un diagnostic complet, prescrie o dieta, ridica medicamente. Experții stabili cauza bolii, nu numai în aparență, dar, de asemenea, să ia în considerare rezultatele analizei efectuate în timpul studiului. Tactica de tratament este ales în mod individual de către animale de companie, după ce a devenit clar etiologie:

 • Cure sistemul urinar pacient.
 • Va rezolva problemele cu sistemul de reproducere.
 • Sarcina Veterinarian pentru a neutraliza consecințele, după o accidentare într-un animal. Dacă acest lucru nu este doar o vânătaie, și deteriorarea organelor interne sau o pauză el o intervenție chirurgicală.
 • Tratamentul suportiv este utilizat pentru pisici de rasa polichistic, deoarece acestea sunt supuse acestei boli. Cu un astfel de diagnostic necesită o îngrijire specială a animalelor. Complet polichistic nu este tratată, deci trebuie să monitorizeze în mod constant și de a sprijini droguri de animale.

Sânge în urină a unei pisici cauze si tratament

Metode de tratament castrat pisica

Motivele pentru tratamentul sângelui în urină a unei castrat pisica variaza. În unele cazuri, castrare - este prevenirea bolilor. Dar majoritatea proprietarilor castra animalele lor de a promova probleme cu reproducere. De asemenea, trebuie amintit că castrarea de prevenire a bolilor nu este valabil pentru toate speciile lor.

Urolithiază însoțește ca pisicile sterilizate si femele sterilizati. Acest lucru se datorează faptului că după o astfel de intervenție chirurgicală, uretra se îngustează.

Printr-o sare greu canal de ieșire îngust și nisip calcaros. Când gematurgii castrat pisici urina se închide la culoare. De asemenea, după astfel de operațiuni trebuie să fie hrana animalelor, pentru a se evita formarea de pietre la rinichi.

Acțiuni preventive la gematurgii

După analiza tuturor factorilor care duc la hematurie încerca să le elimine sau să reducă la minimum.