Sânge în urină bărbaților cauze și diagnostic

cauzele

Sânge în urină bărbaților cauze și diagnostic
Sânge în urină penetrează toate organele sistemului urogenital. Factorii care contribuie la acest lucru, există o cantitate enormă de: fie corporale leziuni, infecții, tumori, pietre și așa mai departe. Spotting în timpul urinării și sunt datorate anomaliilor congenitale ale rinichiului, coagularea sângelui deficitară, fragilitate vasculară, necroza papilara.Scrieți cu sânge, oamenii pot, de asemenea, prin faptul că acestea sunt cistita bolnavi sau uretrita, dar, de asemenea, prin faptul că, în vezicii urinare sau rinichii lor au Bacillus tubercul sau în aceste organe au loc procese purulente, care au fost declanșate de bacterii. De asemenea, secreții de sânge din uretra poate rezulta din leziuni ale rinichilor sau vezicii urinare.

Apelarea toți factorii posibili pentru spotting în urină, trebuie remarcat, și efort fizic intens, tensiune arterială ridicată. Pe fondul unor astfel de evenimente creste fluxul sanguin renal și filtrare deranjat în glomerulii lor. Există cazuri care sângerează din uretra merge atunci când un om după efort fizic excesiv de el însuși a permis o vacanță lungă.

urinare Vinovați cu sânge poate fi cancerul de prostată, hiperplazia, boala de piatra la rinichi, pereții traumatisme uretrale și așa mai departe. Trebuie remarcat faptul că de foarte multe ori urina are o nuanță roșiatică, datorită faptului că au existat anumite alimente, cum ar fi sfeclă de zahăr din dieta. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că atunci când există sânge din penis sau este prezentă în timpul urinării, apoi, în orice moment, aceasta nu poate fi ignorat, și fără consultarea experților medicali, în acest caz, nu se poate face.

Dacă un om este de sânge în urină sau de la stânga la fața locului ei pe scurtmetrajele după contactul sexual, este o dovadă credibilă de cistita. Cauzele inflamații ale sângelui poate fi rece constipație, frecvent, de îngrijire de calitate slabă și un membru al anusului, Regular purtarea de lenjerie strans.

Sangerarea din uretra cistitei cauzate de tricomonade, Staphylococcus, Escherichia coli, fungi candidozică. De asemenea, aspectul lor este provocat utilizarea prelungită a medicamentelor, reziduuri care atunci când sunt livrate in vezica urinara iritat peretele acestuia, având ca rezultat inflamația și a format.Prostatita este o inflamatie a bolii de prostată. Dar este de remarcat faptul că sângele în urină sau selectarea unui membru - nu este principalul simptom al prostatita și prezența sa, atunci când nu este necesar. Dar au fost observate astfel de cazuri, cu toate acestea, atunci când există sânge din uretra - trebuie să fie vigilenți, deoarece acest lucru poate fi primul semn al prostatita.

Sângele din penis

Sânge în urină bărbaților cauze și diagnostic
Foarte des se întâmplă că oamenii, în plus față de aspectul de descărcare de sânge în timpul urinării, de sânge vine din penis este actul sau petele se pot vedea în mod constant pe pantaloni. Acest fenomen - aceasta nu este o trăsătură fiziologică, ci un semn al unei boli - urethrorrhagia - patologia canalului urinar.

Sau sânge vine cu sperma - este o boală specială în rândul bărbaților. Pentru a auto-medicate, în scopul de a elimina sângerarea din penis, în orice moment, nu poate fi, deoarece poate complica situația și nu duce la recuperare completă. Dacă te-ai dus la descărcarea de sânge din penis, este necesar pentru a vizita imediat urolog și să-l informeze în ce condiții sa întâmplat.

diagnosticare

Analizele de sânge și urină - un studii obligatorii de laborator cu acest fenomen. Examinarea in continuare este atribuit biopsie vezicii urinare organe eliminatoare, ecografie renală și a determinat nivelul de sângerare prin trehstakannaya eșantionului.

Observațiile care facilitează diagnosticul:

  • Sânge atunci când urinat sau pete vizibile pe pantaloni, și nu provoacă durere, se poate vorbi despre o varietate de tumori ale sistemului urinar;
  • În cazul în care urina este de culoare roșie sau maro, aceasta indică o problemă cu rinichii;
  • Urina cărămizie luminos - probleme in partea de jos a sistemului urinar;
  • Prea multă durere, cu efect de coacere sau urinare dificila pot indica pietre sau infecții ale vezicii urinare;
  • Dacă există o dorință de a urina în mod constant și această dorință nu este însoțită de un sentiment de golire - este probleme de prostata si de rinichi sau infecție în sistemul urogenital. De obicei, împreună cu principalele simptome apar încă frisoane și febră.

Deoarece prezența descărcării de sânge de la nivelul penisului în timpul urinării - este un semn al unei boli, tratamentul se efectuează de obicei în legătură cu tratamentul bolii principale. Pentru a porni opri sângerarea. În cazul în care ureter sau uretra au pietre, atunci pacientul numit antispastice și proceduri termice, facilitând expectorarea. În cazul în care pietrele nu ies pe cont propriu, atunci operatia se face. În funcție de boala de bază, pacientul poate face transfuzii de sânge, plasmă.

Trebuie remarcat din nou, că în cazul în care sângele este de la uretra sau resturile sale permanent vizibile pe scurtmetrajele - un apel de trezire care necesită vizite și consultări urolog.

Nu uitați: auto-periculos!