Sarcina Calculator - un calcul precis de zile și săptămâni, calendarul sarcinii

Sarcina Calculator - calcula data exactă on-line

Sarcina Calculator - un calcul precis de zile și săptămâni, calendarul sarcinii

Sarcina Calculator vă permite să calculeze și ora exactă a afla ce saptamana de sarcina esti chiar acum, precum și data preconizată a nașterii. Pentru calculul, selectați data primei zile a ultimei menstruatii la partea de sus a calculatorului și apoi faceți clic pe butonul „Calculeaza“. După aceea, calculatorul afișează automat săptămâna curentă de sarcină și data de livrare așteptată.Pentru fiecare săptămână de sarcină prezintă două data exactă: ziua începutul și la sfârșitul zilei. Diferența dintre ele este exact 7 zile. Puteți răsfoi săptămâni de sarcină cu ajutorul săgeților. Lista completa săptămâni de la 1 la al 40-lea se află în partea de jos a calculatorului. Făcând clic pe ele, puteți de asemenea, flip cursorul la săptămâna dorită. Trimestru de sarcină, la care în fiecare săptămână, notate cu cifre romane în partea de jos (în cursorul) și în colțul din dreapta sus al celulelor (lista completă de săptămâni). De asemenea, Trimestrele sunt marcate cu roz, portocaliu și albastru, respectiv. În general, trimestrelor conceptul de sarcină în sine este destul de arbitrară și limitele lor nu sunt clar definite. Am fost fondată pe clasificarea celor mai frecvente, în care al doilea trimestru începe de săptămâna a 14 și se termină pe 28. calcula Mai precis Trimestrele poate numai medicul ginecolog dupa ecografie.In imaginile pe care le puteți vedea o ilustrare aproximativă a copilului din interiorul uterului pentru fiecare săptămână. În stânga imaginii este o scurtă descriere a creșterii fetale pentru această săptămână. O informații mai complete și detaliate pot fi găsite făcând clic pe link-ul „Citește mai mult“, care se află sub fiecare descriere.

Metode de calcul al sarcinii

Sarcina Calculator - un calcul precis de zile și săptămâni, calendarul sarcinii

Calculatorul calculează așa-numitul „maternitate“ vârsta gestațională. Acesta diferă de perioada efectivă de aproximativ două săptămâni. Această metodă de calcul este utilizat în ginecologie, deoarece Este foarte dificil să se calculeze ziua exactă a concepției. Prin urmare, baza de calcul va fi prima zi a ultimului ciclu menstrual, care este data isi amintesc fiecare femeie. Pentru această zi, se adaugă 280 de zile sau 40 de săptămâni. Astfel, primele două săptămâni ale perioadei de obstetrică, nu sunteți gravidă, deoarece ovulația nu a apărut încă (bazată pe durata medie a ciclului menstrual de 28 de zile). Această metodă nu este complet corecte, deoarece unele femei au cu întârziere sau ovulația timpurie. Dar, în general, un calcul similar este destul de precisă pentru cele mai multe mame.

În orice caz, vă atragem atenția asupra faptului că sarcina de calculator vă permite să calculeze perioada de formula cea mai generală, care nu ia în considerare caracteristicile individuale ale corpului. Nu poate fi folosit pentru auto-diagnostic sau orice alte scopuri medicale, deoarece rezultatele calculelor sale sunt doar de orientare. Toate calculele exacte, precum și orice alte manipulări ar trebui să se ocupe doar cu medicul dumneavoastră.