semne de nuntă și superstiții

semne de nuntă și superstiții - cine să asculte?

Astăzi, există prea multe tradiții, astfel încât cuplul este foarte dificil de a determina ordinea care dintre ele merită o atenție și care nu. Dificultățile încep deja cu alegerea rochii de mireasa.În unele surse, trebuie să fie flori roz (simbol al iubirii ofertei), și într-un alt - aur (simbol al bogăției), etc.

Marea problemă astăzi este în așteptare atunci când aleg tinerii căsătoriți tradițiile pe care le observă, așa cum este cunoscut acum obiceiurile și superstițiile din diferite țări ale lumii. Și păstrați-le tot ceea ce este de fapt imposibil.

Dacă doriți să faceți o nunta nu este doar o sărbătoare frumoasă, și anume să respecte toate tradițiile, apoi urmați câteva reguli:

 • în primul rând, decide cu privire la ce naționalitate ai parte (care poate fi normal pentru țara noastră, nu înțeleg întotdeauna alte naționalități);
 • Citiți și să înțeleagă tradițiile sunt oamenii (în cazul în care familia a decis să-și onoreze tradițiile strămoșilor noștri, este necesar să se efectueze toate ritualurile în mod corespunzător, fără a împrumuta vamale străine);
 • în conformitate cu ceea ce înveți, și planificați petrecerea;
 • Rețineți că, indiferent cum vă decide să urmeze tradiția și cât de mult sunt superstițios, nunta - ziua ta norocoasă, și nu întotdeauna ceea ce pentru alții este un „semn rău“, ai rănit într-adevăr mai târziu în viață.

Cele mai frecvente semne cu inele

 • Tinerii casatoriti nimeni nu ar trebui să dea în mâinile lor inele. Păstrați-le poate fi doar un copil mic care nu posedă încă o rezervă de energie negativă. El dă, de asemenea, inele de nunta tânăr.
 • Inele ar trebui să aleagă aceeași culoare și formă, este de dorit ca acestea au fost netede - și apoi trăind împreună, vor fi netede, fara probleme.
 • În afară de prietena necăsătorit și un prieten al soților nimeni nu ar trebui să atingă pad, pe care pune un inel sau o cutie de sub ele.
 • În mâinile cuplului trebuie să fie nici un alt decoratiuni in timpul ceremoniei. Acest lucru poate împiedica schimbul de energie.

Bad pentru semne nunta - ceea ce nu face?

În nici un caz nu picătură verigheta. Dacă se întâmplă acest lucru, înseamnă că cuplul poate diferi în viitorul apropiat. Pentru a elimina impactul negativ pe care este necesar să se treacă printr-un atribut căzut al firului pe care toate negativitatea du-te.

Firul folosit asigurați-vă că pentru a arde după ceremonia de nunta va avea loc. Arderea se face numai pentru cei care au fost responsabili pentru accident. În timp ce arderea firului, (e), el ar trebui să spună:

Alungați focul toate necazurile și suferințele mele.

A pierdut sau brusc rupere de decor vorbește despre separare, divorț, pauză.

În cazul în care, în timpul nunta fetei în timp ce în picioare la altar, ea scade o batistă. va rămâne o văduvă.

Mireasa călcâi rupt la nunta promite probleme în viața de familie.

În cazul în care mireasa va tăia sau înțepa mâna - toată viața în certuri cu soțul ei trăiesc.

ziua nuntii - principalele semne pentru tinere

Din diversitatea riturilor și să accepte există mai multe de bază. Efectuați aceste instrucțiuni este important, deoarece acestea sunt prezente în tradițiile multor popoare.

Atributele inerente ale miresei

Nu contează ce se însoare cu. Principalul lucru este că ei iubesc fiecare arc, și, prin urmare - va fi fericit.

Aceasta este de fapt frază adevărată. Pentru că este important să se condiția umană însăși în timpul ritualului de conduită. În cazul în care o persoană este inconfortabil să fie în rochie tradițională, mascotele obveshanom, ce fel de viață fericită este vorba?Dar dacă doriți să respecte toate regulile de rochia de mireasa, trebuie să:

 • Rochie (nou, de preferință cusute prieten croitoreasă care are totul bine în viața privată);
 • voal (simbol al purității, nevinovăție);
 • kerchief (legat-o pe capul fetei in loc de un voal, pentru a arăta că nu este acum mireasa și soția);
 • ceva vechi (o bijuterie de familie, care este transmis din generație în generație este de dorit ca a fost un decor.);
 • ceva împrumutat (luat singurul lucru pe care cuplurile fericite, astfel încât acestea par să împărtășesc cu voi bucuriile de lucru Imprumut vieții de familie, în cuplu nefericit, va avea grijă de toată energia negativă ..);
 • ceva albastru (de obicei, o jartieră sau decor, care simbolizează puritatea și sensibilitate).

Cum de a alege momentul potrivit?

 • Expertii recomanda sa nu alege să se căsătorească 13 număr, promite să eșec.
 • Ceremonia trebuie să aibă loc înainte de prânz. Se crede că, în acest caz, căsătoria va dura foarte mult timp.
 • Există semne speciale cu privire la luna nunta.
 • Este de dorit să se căsătorească într-un an bisect.

Nunta - semne de vechi ritual

Data de nunta ritual nu este obligatorie, dar este în continuare cel mai bine să-l dețină. Odată ce este umplut cu un ritual străvechi, cuplul va fi sub protecția Domnului, și el va trebui să păstreze unirea iubitorilor.

Terminate această unire este imposibil, din moment ce nu este încheiat în lumea muritorilor, și în cer. Există o serie de semne. care trebuie urmate în timpul nunta:

 • în nici un caz, cei care dețin coroana peste capetele tinerilor, nu ar trebui să omită sau să schimbe mâini;
 • pantofi de mireasa nu poate fi schimbat în timpul ceremoniei (mai ales în cazul în care face un străin);
 • a cărui lumânare va arde în jos primul dintre soți, de fapt, și viața va fi mai scurt;
 • ambele ar trebui să arunce în aer în cuplu lumânări împreună. Dacă se întâmplă să facă acest lucru în sincronizare, ei vor avea o viață lungă împreună.

semne de nuntă și credințe după celebrarea

 • În cazul în care tinerii se va face oglinda imediat după nuntă, și ei se vor uita în ea, Uniunea va fi puternic.
 • Lăsând biroul de registru, mireasa trebuie să dea oamenilor o monedă. Acest lucru va proteja familia de sărăcie și mizerie.
 • Un punct important - spargerea sticlei. În cazul în care piesele obține mai mult, primul copil va fi de sex masculin, dacă mic - femela.
 • În cazul în care tinerii sunt populate într-o casă nouă, după nuntă, mirele trebuie să se deplaseze peste pragul unei femei în brațe. Acest lucru înseamnă că, casa va prevala respectul, iar mireasa sa poarte pe mana va dura o viață întreagă.
 • Părinții mireasa si mirele ar trebui să devină cu siguranță un covor. Se spune că de acum încolo ei erau o familie.

Folk Omens o căsnicie fericită

Pentru fericire în familie a fost bine off, buchet de mireasa nu trebuie să se desprindă. Acest atribut de important este plasat în fața fetei în timpul unui banchet, și apoi dus în dormitor.

În cazul în care ziua nuntii este ninge sau ploaie - bani si fericire.

viață lungă căsătorit poate fi realizat, în cazul în care mirele va lua mireasa peste pod.

La masa, care este destinat tinerilor, ar trebui să existe o bancă. Cuplu stând singur pe ea și nu pe scaune.

La ieșirea din registratorul este obligat să stropească tinere de grâu, dulciuri și cereale.

Monede stivuite într-un mire de sticlă sunt ținute în casa tînărului departe de ochii indiscreti.

Pe parcursul întregului ritualul și celebrarea nu ar trebui să devină proaspăt căsătoriți Mezhuyev. Chiar și părinții.

Pentru noaptea nuntii este necesară pentru a pregăti noi perne. Fețe de pernă pe ele trebuie să fie în contact unul cu celălalt.

În timpul banchetul pe banca de rezerve, în cazul în care acestea vor rămâne tineri, aveți nevoie pentru a pune blana. Acest lucru va aduce prosperitate în familie viitoare.

Că nimic nu a avut nevoie de familie, dreptul de pantofi mire pus moneda. Ia-l va fi posibilă numai după finalizarea completă a ceremoniei.

Cuplu de dans la o nunta cu altcineva este interzisă. Singurele excepții sunt părinții. Și apoi, acest dans să fie de scurtă durată.

În prezent, are nevoie doar de identitatea unui număr impar de persoane.

Sub perna de mireasa in noaptea nuntii ar trebui să se bazeze pe oglindă, aceasta va oferi o relație de dragoste de lungă și puternică.

superstiții mai puțin obișnuite de nunta

 • Mireasa inainte de nunta nu ar trebui să fie nimic pentru a lega sau coase favorit. Acest lucru va duce la o separare rapidă sau trădare.
 • Oaspeții de la celebrarea nu ar trebui să fie îmbrăcat în rochii negre.
 • Pentru mireasa, atunci când ea părăsește casa, nu se spală pragul. În caz contrar, se va întoarce în curând înapoi acasă.
 • tânără Băut nevoie de fiecare ultima picătură. Dacă ceva este pe partea de jos a sticlei, este până la lacrimi.
 • Dacă o fată la o nunta palma stângă senzația de mâncărime - la bani, dreapta - pentru oaspeții frecvente.
 • Dacă ți-a dat un cuțite și furculițe nunta, sau să refuze o astfel de cadou, sau sa-l dea câteva monede.

Semne de nunta, obiceiuri și tradiții trebuie respectate, ca un tribut adus strămoșii noștri. Cu toate acestea, nu depind de ei pentru a promova fericirea familiei tale, și dacă persoana pe care o iubești, că lângă tine sau nu.