Seria Efrosinya Taozhnaya dragoste pentru a viziona on-line gratuit (Sezonul 3, 239 series)

Seria Yefrosinya 3: taiga dragoste on-line

Despre seria: „Yefrosinya. Taiga dragoste „- al treilea sezon al unui favorit al poveștilor de public despre o fată care a crescut în taiga și în 22 de ani de viata aproape niciodată întâlnit alte persoane. viata Eufrosina schimbat dramatic - este un oras mare, care inițial atras de frumusețea și noutatea. Dar pentru stresul fațadă atractivă, problemele și alte probleme. Yefrosinya cade într-o rețea de bârfe și intrigi dușmanilor lor, și învață că viața în oraș nu este atât de simplu. Cu toate acestea, se deschide fata adevarata valoare a dragostei adevărate.

Opinii despre spectacol vizitatorii Yefrosinya: Taiga dragoste:

Scrie opinia ta

Cum pot sprijini dezvoltarea site-ului, precum și apariția și traducerea noii serii?

Oricare dintre aceste acțiuni vă va oferi asistență de neprețuit în dezvoltarea proiectului.

Poate că sunt, de asemenea, interesat în seria:

„Mă trezesc împreună?“ - o drama despre bucuriile și necazurile de treizeci de ani moderne, a căror tineret a avut loc în spulberând anilor nouăzeci. La modă, apoi a avut ambitia, cariera, cinismul, dar nu iubesc. Eroina principală a seriei - trei femei tinere care locuiesc în vecinătate într-un oraș mare. Lena crook încercarea de a scoate din închisoare tatălui său, care strălucește prin termenul de închisoare vina. La Julia mărunțire căsătorie, doare.Seria „O noapte de dragoste“ va transfera privitorul în epoca domniei lui Nicolae I. Personajul principal - în vârstă de 18 de ani, Sasha Zabelin, o fată din familie nobilă săracă, care, împreună cu tatăl său sa mutat dintr-o proprietate la țară în București și apare instantaneu în mijlocul vârtej capitalei de evenimente și intrigi. Sasha întâlnit cu Mihailom Vorontsovym, care este bine primită în familia regală din cauza prieteniei sale cu.

Seria Yefrosinya 2 - o continuare a unui favorit al poveștilor de public despre o fată care a crescut în taiga și în 22 de ani de viata aproape niciodată întâlnit alte persoane. viata Eufrosina schimbat dramatic - este un oras mare, care inițial atras de frumusețea și noutatea. Dar pentru stresul fațadă atractivă, problemele și alte probleme. Yefrosinya se încadrează în.

Seria Efrosinya Taozhnaya dragoste pentru a viziona on-line gratuit (Sezonul 3, 239 series)

Prokhorov și Pauline trăiesc într-o casă abandonată vânători în taiga. Ei trăiesc în vârstă de 22 de ani, nepoata Yefrosinya. După ce, la un moment dat, în perioada sovietică soarta grea a adus paza Prohorov prizonieri politici Pauline. Se încadrează în dragoste, Prohorov a ajutat să scape. De atunci, au fost liniștit și aproape retras. Totul se schimbă odată cu sosirea în grupul lor cartier de geologi care încearcă să găsească o mină de aur.