Sheremetyevo Airport, București (cum se ajunge acolo cu mijloacele de transport public, metrou, Express aer,

Aeroportul Sheremetyevo clasat pe primul loc, printre alte porturi aeriene România cu privire la numărul de plecare și sosire de pasageri. Structura aeroportului este format din cinci terminale pentru pasageri, nivelul de serviciu care a adus până la cea mai înaltă clasă.niveluri multiple de securitate, de livrare de mare viteză a bagajelor la sosire, infrastructură bună cu multe magazine, hoteluri si cafenele - toate acestea pentru comoditatea și confortul pasagerilor.

Aeroportul este situat la 28 de kilometri nord-vest de capitala. De la Moscova la terminalele de pasageri vor trebui să conducă la aproximativ 10 kilometri.

Orar: în jurul valorii de ceas, fără pauze și la sfârșit de săptămână.

Sheremetyevo Airport, București (cum se ajunge acolo cu mijloacele de transport public, metrou, Express aer,

Aeroportul Sheremetyevo pe hartă (Map)

Moduri de a călători la Aeroportul Sheremetyevo

cu mașina

Cei care merg cu mașina proprie la aeroport, trebuie să ne amintim că Moscova Sheremetyevo pentru a conecta cele două drumuri: autostrada liberă M-10 autostradă cu taxă M-11. Indicații de orientare către M-11, de la Moscova la aeroport va costa șoferul într-un interval de 100-250 de ruble, în funcție de ziua săptămânii și timpul călătoriei.

  1. În orice caz, din centrul Moscovei la Leningrad autostrada, ieșiți și urmați în direcția Moscovei.
  2. În cazul în care mai important pentru tine pentru a ajunge la aeroport mai repede decât a salva pe un drum liber, apoi, după trecerea podului peste canalul râului Moscova dreapta pe dublura Ring Road, în cazul în care semnele trebuie să meargă la M-11.
  3. După traversarea râului Klyazma să păstreze dreapta și urmați semnele, virați la dreapta la intersecția cu Autostrada International.
  4. Autostrada va trebui să conducă la aproximativ un kilometru la destinație.

Pentru cei care prefera drumuri libere, de autostrada Leningrad nu ar trebui să fie oriunde pentru a opri, iar după șoseaua de centură Moscova vă va duce la M-10. Înainte de a alege un traseu viitor pe care vă deplasați la Sheremetyevo, decide care dintre cele cinci terminale care aveți nevoie pentru a ajunge acolo. Din această alegere va depinde de ruta. La terminalele D, E și F este necesară pentru a vira la dreapta pe Autostrada International. La terminalele B și C se vor întoarce la dreapta la autostrada Sheremetyevo.

Toate parcare în Sheremetyevo plătite, costul pe noapte porneste de la 100 de ruble.

de Aeroexpress

Cu stație Belorumynskogo la trenurile aeroportului Sheremetyevo rula compania de zi cu zi „Aeroexpress“. Călătorie în timp - 35 minute, pret bilet - de la 420 ruble.

  • Trenurile circulă de la 05:30 până la miezul nopții și jumătate. Opriri nu sunt efectuate în mod.
  • La Belorussky Gara de a merge la locurile de Aeroexpress este posibilă prin intrările 3 și 4.
  • Biletele pot fi achiziționate în numerar sau cu ajutorul unui card bancar.

Aeroexpress ajunge pe terminalul aeroportului specific platforma de cale ferată specială, în cazul în care la terminalele D, E și F se poate ajunge pe jos, printr-o galerie specială și la terminalele B și C se poate ajunge cu autobuzul gratuit, care prezintă un bilet de avion. Cum se ajunge la terminalele sau autobuze speciale vor ajuta la semnele de informare Orient.

cu trenul

Dacă aveți acces ușor la aeroport cu trenul, ține cont de faptul că, în plus față de tren Aeroexpress nu este nici unul vine direct la aeroport, astfel încât de transplant va fi inevitabilă. Opțiunea cea mai viabilă în acest caz este accesibil de la stația de cale ferată Savyolovsky la stația de cale ferată Lobnya cu trenul. Este nevoie de aproximativ o jumătate de oră.De la stația de Lobnya fără probleme se poate ajunge cu autobuzul sau taxiul №21. Tarif: 50 de ruble. De la frontal la aeroport pe drum va pleca de 20-30 de minute.

În cazul în care trenul se oprește la stația de cale ferată „Khimki“, de acolo este posibil să se meargă cu autobuzul №62 la aeroport. Tariful de 30 de ruble.

Cu autobuzul sau taxiul

Aproape toate dintre ele începe să lucreze la 5-6 dimineata si se termina la ora zece seara. Dar există trasee de noapte.

Bus # 851, pleacă de la stația de metrou „River Station“ la aeroport Sheremetyevo vă durează mai puțin de o oră, fără aglomerația din trafic. Acesta este un autobuz de zi cu zi. Tarif: 50 de ruble. Gama de mișcare de 15-30 de minute. Traseu deschis până după miezul nopții.

Din aceeași stație de metrou zboruri regulate spre aeroport face taxi №949. Ea călătorește mai frecvent decât autobuzul - la fiecare 15 minute, dar tariful este mai scump - 75 de ruble.

Cu Street Lake, situat în partea de sud-vest a capitalei, în fiecare noapte de la unu la cinci și jumătate dimineața la fiecare jumătate de oră o №N1 autobuz, lângă aeroportul Sheremetyevo. Tarif: 50 de ruble.

817 autobuz lea pleacă de la stația de metrou „planor“ la terminalul aeroportului pentru pasageri. Autobuzele în timpul zilei. Microbuz taxi №948 se execută, de asemenea, de la „plan“ Sheremetyevo. Tarif: 75 ruble.

Având în vedere faptul că Sheremetyevo este situat în afara orașului București, stații de metrou care se află la câțiva pași de terminale. Cea mai apropiată stație de metrou „River Station“ și „planor“ se află la aproximativ 15 kilometri de Sheremetyevo. Dar, pe fiecare dintre aceste stații în fiecare zi, puteți merge pe autobuz spre aeroport.

Stația de metrou „River Station“ se referă la linii de metrou Zamoskvoretskaya. Intră în ultima mașina de centru și de ieșire la construirea centrului comercial „Inter-Nord“ în fața ei este o stație de autobuz, unde autobuzele și №851 №949 microbuz de taxi la aeroport.

Dacă aveți de gând să luați un autobuz de la aeroport la stația de metrou „Glider“, apoi ajunge în prima mașina de centru. Pe autobuzele platforma de aterizare pentru a trece prin hub-ul de transport. Focus pe semne de informare. De la TPU „planor“ la serviciul de autobuz aeroport și taxi №817 №948.

Sheremetyevo Airport, București (cum se ajunge acolo cu mijloacele de transport public, metrou, Express aer,

de la Domodedovo

Acesta poate fi de la un aeroport la altul pentru a ajunge pe autobuze. „Stație de River“ de la Domodedovo cu autobuzul №308 ajunge în subteran la stația de metrou „Domodedovo“, în cazul în care metroul merge la stația. De la stația de "River Station" autobuze №851 și №949 microbuz de taxi

Vnukovo

Pentru cei care prețuiesc timpul lor și nu doresc să stea în blocaje de trafic din Moscova, Vnukovo Sheremetyevo mai ușor să ia Aeroexpress. Vnukovo la Kiev stația de tren Aeroexpress vă duce în 40 de minute și 470 de ruble.

De la stația de „Kievskaya“ du-te la metrou „Belorusskaya“ (50 ruble), du-te în stația Belorumynskogo clădirii, în cazul de Aeroexpress pentru aceleași 470 de ruble pentru o jumătate de oră cu mașina distanță de aeroport.

Dacă sunteți interesat de o opțiune de buget, apoi de la Vnukovo autobuz №611 vă duce la stația de metrou „Sud-Vest“. La metrou, evitând blocajele de trafic, ar trebui să ajungi la stația de metrou „River Station“ sau „Glider“. De la ambele stații puteți merge cu autobuzul №851 și №817, respectiv.

De la orice stație de capital

Fiecare moscovită vă va spune că este mai convenabil mod de călătorie la Moscova decât metroul nu este acolo. Prin urmare, dacă vii la capitala cu trenul, și aveți nevoie pentru a obține de la stația de la aeroportul Sheremetyevo, nu funcționează fără metrou. Desigur, dacă nu aveți de gând să ia un taxi.

Pentru a începe de la stația de tren merge în jos în metrou. De regulă, stația de metrou sunt aceleași nume ca și stațiile de tren, lângă care se află. Excepțiile sunt stații situate în Piața Komsomolskaya - Yaroslavl, Kazan și Leningrad. Pentru ei, statia de metrou este una - Komsomol.

Și asta e într-adevăr până la o stație de metrou pentru a merge - te decizi. Dacă doriți să ajungeți la aeroport cu Aeroexpress, apoi du-te la stația de metrou „Belorusskaya“ în cazul în care pentru a merge și de transplant de stația de tren Belorumynsky pe Aeroexpress. Dar unitatea de până la stația „River stația de“ metrou, care este deja în autobuz sau №851 №949 microbuz taxiul vă va duce la aeroport.

de la Zelenograd

Dacă trebuie să modalitate de la Zelenograd la aeroport cu mașina, urmați bulevardul Moscova pentru autostrada Leningrad, unde, în fața magazinului, „Leroy Merlin“ virați la dreapta. Continuarea pe autostrada Leningrad aproximativ 10 km pana la joncțiunea și la ieșire la autostrada Sheremetyevo, și că vă va duce la terminalul aeroportului.

Este posibil să se utilizeze transportul public. De la Zelenograd autobuz №400 iau autobuzul până la stația „Cherkizovo“, situat pe autostrada Leningrad, traversează carosabilul și pentru a trece de autobuz №851 la aeroport.

De la stația de cale ferată stația „Kryukovo“, să ia trenul spre zona plană unde autobuzul №817 conduce la Aeroport.

Serviciul de taxi va costa nu mai puțin de 800 de ruble.

Navigare în post