Sintetizator online - pentru a juca pe tastatura calculatorului, puteți chiar aici

Sintetizator online - pentru a juca pe tastatura calculatorului, puteți chiar aici

Progresul nu reprezintă încă și acum pentru toți cei care iubesc muzica de pe Internet este disponibil sintetizator on-line gratuit. permițându-vă să joace pe tastatură pentru oricine. Noi nu o să se ocupe de instrumente profesionale, și vorbesc despre sintetizatoare simple online pentru utilizatorii obișnuiți. Cu ajutorul lor, puteți practica muzica și petrece timpul pentru distracție distracție.Redarea tastatura on-line prezintă nici o mare dificultate. Puteți juca la fel ca în modul convențional, pianul și modul de sintetizator, care se adaugă melodie si ritm seturi. Dacă doriți să înțeleagă cum este posibil în sintetizator on-line pentru a juca tastatura și mouse-ul, du-te până la sfârșitul articolului. Există câteva instrumente de lucru, pe care le puteți juca pe dreapta aici.Câteva sintetizator on-line simplu pentru a juca tastatura

Mod sintetizator pian Online

Cel mai simplu sintetizator, care emite sunete specifice atunci când apăsați butonul cu mouse-ul. Poscholkayte butoanele și veți înțelege repede ce se întâmplă în acest instrument.

Aici puteți selecta piesa pe butonul «Song» și a asculta cântecul selectat și apoi încercați să-l execute tine, făcând clic pe butonul on-line sintetizator virtuale folosind tastatura. În acest caz, este posibil să se utilizeze un mod combinat, adică sintetizator on-line pentru a reda melodia, și tu - să se joace de-a lungul pe tastatură.

Există mai multe programe similare aici este una dintre ele

Citește mai mult: