Soțul a primit o amantă cum să se comporte în așa fel încât să nu facă greșeli, cum ar fi factorul de creștere

La amanta soțului ei. Ce se va întâmpla acum?

Cum să se comporte, dacă a existat o amantă a soțului ei? Ai lucrat la construirea familiei păstrat vatra, a făcut totul să-l facă fericit, dar ... soțul meu are o amantă. Aceasta este o lovitură pentru ego-ul, având în vedere a lumii, pentru încrederea pe care ar putea submina în mod grav percepția relațiilor și mai mult, de altfel, nu numai cu soțul ei, dar și cu alte persoane.Prima întrebare care apare la soția lui a aflat că amanta soțului ei a apărut în mod exclusiv psihologic :. „Ce e în neregulă cu mine“

Dacă începe subconstient să caute cauze ale problemei în sine, este cel mai bine deja la început să caute ajutor de la un psiholog. O situație în care sunteți în căutarea pentru rădăcinile problemei în sine este acceptabilă, dacă ești bun în relația cu soțul ei, dar motivele pentru soțul ei să părăsească amanta lui se poate referi în totalitate la tine sau te ating ambele.

De ce a apărut amanta soțului tău?

Soțul a primit o amantă cum să se comporte în așa fel încât să nu facă greșeli, cum ar fi factorul de creștere

Relațiile de familie.

evaluați-le într-adevăr, având în vedere punctele de vedere și cu el și cu mâna. Sunteți - familia, în loc de 2 trai cu un om ca de multe ori există certuri și neînțelegeri și cât de grave sunt, indiferent dacă vă deplasați de la un an căruia i plângerile și resentimente, dacă aveți interese și obiective comune, indiferent dacă sunteți gata pentru a căuta compromisurile? Sau tu - două în mod constant în competiție pentru propria lor justețea umană? Intrebati-va maximum de întrebări despre relația ta. Cum te simți în legătură cu el? Greu pentru tine in ele? Este greu de reținut orice situație? Acumulați infracțiune? Este posibil ca soțul tău se simte la fel. conversație separată despre monotonia și viața de familie de rutina. Este plictisitor, dependență și distruge activitatea și dăruire. Există ceva în relația ta claritate, un stimulent de a face ceva pentru a dezvolta?

Soțul a primit o amantă cum să se comporte în așa fel încât să nu facă greșeli, cum ar fi factorul de creștere

Acest lucru este valabil și pentru spațiul interior și a manifestărilor externe. Cu extern - este clar: nu monitorizează o femeie devine mai puțin atractivă pentru bărbați, care au pus instinctiv pofta de fete atractive sexual. Prin urmare, chiar și la un nivel subconstient, va avea tendința de a doamnelor bine ingrijite care vede în afara casei. Aspectele interne ale complexului. Probleme psihologice, complexe, temeri parteneri afectează în mod direct relația.

Te simți complex de vinovăție în fața soțului ei? Te consideri nedemn? Din cauza propriilor lor sisteme să-i intimitatea sexuală neagă? Toate interesele au redus doar la familie și el - unul singur și cel mai important?

Soțul a primit o amantă cum să se comporte în așa fel încât să nu facă greșeli, cum ar fi factorul de creștere

Acest lucru nu este valabil numai pentru cercul de prieteni, multe maniere. Acesta poate fi un om de familie exemplară și un om, dar în absența familiei de a uita toate angajamentele pentru confirmarea masculinității și atractivitatea acestora. sete constantă pentru noi îl duce la trădare, pentru că pur și simplu nu înțeleg de unde să atragă chiar și emoțiile. Această nevoie de descărcare emoțională și fizică, o modalitate de a „da drumul la abur“ pentru a obține adrenalina dintr-o relație secretă. Cu toate acestea, unii oameni cred cu tărie că soția mea ei nu ieftin, deoarece acestea continuă să o iubesc, amanta ia în considerare, de asemenea, obiectul unui alt plan.

Relația ta sa terminat mult timp în urmă.

Atât tu și el nu au aproape, trăind împreună din obișnuință, angajament, frica de judecata sau teama comună de schimbare. În viața ta momente mai fericite intermitent, firul de legătură nu este tot rupt, aveți chiar și un plan general, dar, de fapt, nici unul din relația voastră pentru o lungă perioadă de timp nu au nevoie. Iar faptul că amanta soțului tău a apărut - mai mult decât o regularitate de eroare cuiva sau o întorsătură neașteptată a sorții. Este posibil ca acest lucru este modul său de a pune capăt relației sau să încerce să-mi dovedesc că încă te iubește. Sau e ceva banal a plăcut o altă fată.

În cazul în care, după analiza relația ta, afla cauza infidelității soțului ei și sunt de acord cu ea, vă decideți - să construiască relații sau să le completeze, pentru a experimenta durerea și de a construi propriile lor vieți fără el.

Cum să se comporte, dacă a existat o amantă a soțului ei

În funcție de caracterele noastre, putem fi neclintiți și ferme, să se grăbească de la negru la alb, dragoste și ură, frică să ia un pas în orice direcție. Fiecare persoană este unică, iar procesul de experiență infidelitate toate se întâmplă în mod individual. Mai mult decât atât - comportamentul în diferite relații de una și aceeași persoană poate varia semnificativ.

Dacă amanta soțului tău a apărut - acest lucru nu este sfârșitul vieții, este stadiul ei.

Și cum să se ocupe de acest lucru - să ia sau tăcere - pe care o alegeți. După vestea care a căzut pe cap și de a face picioarele cu bumbac, puteți face actele erupție cutanată și a spune un alt cuvânt, pentru că tot ceea ce motivează - este emoție și resentimente. Încercați să se calmeze și să evalueze situația cu luciditate.

Începeți cu întrebările ei înșiși. Deci, va fi mai ușor să dau seama cum să acționeze, cum să scape de suferință inutilă și nu te aduce la depresie. Și prima întrebare ar trebui să fie „Ce este în neregulă cu mine.“ și „Cum vreau rezolvat situația?“. Răspunsul la acest lucru vă va arăta calea de urmat. Înțelegeți că soțul tău a avut o alegere - pentru a menține loialitatea și să încerce să rezolve o problemă sau de a lua o amantă.Alegerea este, și tu, atunci când adevărul a ieșit la lumină neplăcută.

  • Vrei să fii cu soțul ei, pentru a păstra familia și sunt dispuși să uite de trădare?
  • Sau știi că nu-l poate ierta pentru un amant?

Orice ai alege - să se întoarcă amanta soțului ei, sau să caute o cale de ieșire de o astfel de relație, nu se retrag. Metan și gânduri returnări constante ceea ce sa întâmplat pe care ei înșiși la mila condamnarea acesteia, și este plină de probleme psihologice deja.

„Lasă-l să meargă pe toate cele 4 laturi“

Dacă înțelegeți că amanta soțului ei pentru totdeauna „blocat“ in relatiile tale, chiar dacă trebuie să se despartă, ca nici o actiune, iubitor de remușcare nu va reveni încrederea și iubirea, este mai bine să nu te chinui, nu pentru a afla motivele pentru schimbare și se încheie relația la acest neplăcut, dar soțul deja stabilit punct. Bineînțeles, trebuie să înțelegeți - vă sunt conduse de emoții, care va înceta mâine, sau sunteți într-adevăr gata să se încheie relația, fără explicații suplimentare, apeluri și taxe.

„Nu vreau să-l pierd, dar, de asemenea, cum să ierte - nu știu“

În cazul în care obiectivul dvs. - păstrați familia împreună, aveți nevoie de o minte sobră și o abordare conștientă a situației. nervozitate excesivă tine și relația ta va afecta numai. Start mici: Încercați să observe situația. Pentru a acționa pe frunte în acest caz - nu întotdeauna tactici de succes. Precum și o încercare de a merge împotriva tine, nu va fi capabil de a inversa atitudinea lor față de situația, indiferent de cât de puternic sentimentele tale.

Resursa cea mai importantă, care va ajuta să facă față situației - conștientizarea unicității și valorii lor.

Nu e de mirare există expresia: „N-ar fi o binecuvântare în deghizare“ În cazul în care soțul are o amantă, o percep, în primul rând, ca un semnal că este timpul să atragă atenția asupra lor, personalitatea lor și cu propriile scopuri. Start îndeplini dorințele care sunt puse deoparte „pentru mai târziu“, se bucură de o carieră sau de a pune mâna pe o nouă direcție în activitatea, să pună în aplicare talentul și capacitatea de a opri ascunde.

Este greu de crezut, dar este o cale de ieșire din situație, cele mai eficiente. Principala dificultate este că, după vestea despre amanta unei persoane dragi te învăluie apatie și de reticența de a face ceva care ar ajuta să iasă din situația. Toate gândurile sunt adânc în problema, săpat în ea și caută cauzele. Dar dacă într-adevăr doriți să stabilească o situație, amintiți-vă că nici unul dintre lacrimile tale, fără incriminări, nu vă faceți griji și acuzații nu vor funcționa aici. Oricine, nu doar soțul tău nu vrea să fie într-o atmosferă grea psihologic.

Reversul acestei situații este faptul că întoarcerea soțului ei de la amanta sa poti doar atunci când va recăpăta identitatea, fără a lega viața cu el. Cu cât dedica timpul în sine, lăsând situația și a scăpa de sentimentele mai mult, cu atât șansele ca soțul ei va aprecia. În caz contrar, el are o alegere: înlăcrimată, deprimat soția, frustrat, cufundat în insulte, sau vesel, înțelegere și nu are nevoie de nimic în amantă a reveni. În această situație, alegerea oamenilor este evidentă.

„Sunt gata să-l ierte pentru tot, dar el e înapoi!“

Nu, nu este gata. Ești gata să înăbușe resentimente și neînțelegere, pentru a fi aproape. Apropo, următoarea doar fizic. Exodul tipic - toate se repetă.

Te ierte trădarea, ai fi stabilit pace în familie, pe timp de noapte să plângi în perna mea, dar situația este treptat stabilizându-se, vine o viață de familie familiară ... și în curând vei afla că soțul ei și-a schimbat din nou.

Psihologia unui bărbat căsătorit, care schimbă în mod sistematic este destul de simplu: „Sunt liber să aleagă, eu fac ce vreau, încă mă va ierta.“ Întoarcere om de amanta nu este dificil, dar cât de mult sunteți dispus să vă ani de chin cu îndoieli, la locul de muncă, el sau cealaltă fată, vina ei înșiși pentru suspiciuni, trageți sarcina constantă de plângeri?

„Mă doare să-și piardă, dar nu am vrut să, vreau doar să înțeleagă motivele pentru care nu a fost cazul“

Nu vor înțelege aceste motive, nu contează cât de greu de găsit, luându-l de tricou și preluând informații de la el. Cauzele adulter de sex masculin poate fi într-un plan diferit pentru înțelegere. Deci, soțul a spus că el a primit o amantă, pentru că „sa întâmplat“. - este puțin probabil să se întâlnească, iar celălalt nu vrea. O altă „conversație serioasă“, ați început, decât să complice situația în locul vinovăției sale, el va experimenta mânia pe tine, care nu îi va permite să realizeze ce se întâmplă.

Amanta inițială admirație apare din aura de mister in jurul întâlniri rare, spyware, dar trece repede, dacă nu este alimentat din exterior.

Încercați ceva „dig“ te va ajuta noul joc - „prietenia împotriva ta“ Soțul tău, cu privire la drepturile victimei acum soția în mod constant nemulțumiți, a venit la salvator-amantă, cu care se simte confortabil și ușor.

Dă un om o alegere - să rămână cu tine și de a construi o relație pe partea, dar fără tine în viața lui. Această alegere este probabil să fie în beneficiul nu al familiei tale. Și asta e bine. Intelege, acum, el nu este mișcat de argumente raționale, el știe doar că tu prost - este bine. Ia-l și lăsați-l în pace.

Deci ai priva soțul într-o relație cu amanta sa grânele conexiune principală - întâlniri misterioase. Dă timpul omului să realizeze că ești în viața lui nu este mai mult, și să evalueze această viață. Cu mare probabilitate comparând noua pasiune cu tine va fi în favoarea ta, și va încuraja încercările lui să se întoarcă. Apoi, va trebui să decidă dacă poți trăi fără amintindu-ne de trădare și nu se tem de noi schimbări.

Dar nu se așteaptă la o revenire rapidă a soțului ei, nu a mers adânc în gândire, de ce nu a sunat, iar ideea a fost o prostie să dea drumul. A fost decizia corectă. Rolul dvs. în destrămării - să facă totul pentru a restabili propriul lor spațiu, conduce eforturile familiei în general privat dumneavoastră.

„O să-l dau familiei cu orice preț“

Și de ce? Pentru a dovedi el însuși sau amanta lui, că ești cel mai bun? Și apoi se invinovatesc pentru umilirea și scandalul sau - pentru trădare și că „ți-a făcut?“ Vă puteți întoarce soțul amantei sale în familie, dar să continue să-l distrugă, pentru că scopul ca ea este făcută, dar situația nu a supraviețuit psihologic. Nu se concentreze pe modul în care te simți rău fără ea, nu cerșesc să se întoarcă, argumentând că „acum totul va fi diferit“, nu de a impune, nu șantaj. Toate acestea se vor agrava situația și va duce în cele din urmă la o reticență de a fi cu tine.

Amintiți-vă, umilire, rugămințile și amenințările nu vă va ajuta să se întoarcă la familia omului.

Release. Psihologia iubirii la amanta lui de un bărbat căsătorit se bazează pe misterul, Forbidden, și elemente ale jocului. Dupa despartirea de sotul ei, care și-a schimbat, da-te timp: zilele cele mai de vârf după dezmembrare - primele două săptămâni. În următoarele șase săptămâni, starea dumneavoastră se va îmbunătăți treptat. Da, va fi în continuare dificil, dar o durere ascuțită va dura, mai ales dacă vrei să scapi de ea. În caz contrar, riscul de a le aduce în mod ilegal la stres si depresie, nu încercați să dau seama ceva ce a ratat, în mod constant defilare sa întâmplat în capul meu.

Doar acum, după rupere în sus, sarcina dumneavoastră - pentru a restabili propria sa valoare, începe treptat „construi“ ei înșiși, urmați propriile lor interese, pentru a realiza chiar și ținte mici și se va opri chiar mental să-și trăiască viața.

Nu „dorisovyvat“ atitudinea sa față de tine și femeie, la care stânga. Înțelege că pentru că voi distruge tine si provoca probleme psihologice suplimentare. ei înșiși Distanța maximă de la el. Nu-l aștepta, nu fac ceva din ciudă sau de dragul de el. Indiferent de modul în care doriți să se întoarcă la soțul ei, puteți face acest lucru doar dându-i o alegere. Și apoi - decizia ta dacă să-l ia înapoi, atunci când starea emoțională a fost restaurat și viața fără ea îmbunătățită, fie că este vorba aveți nevoie în continuare.

Nu este totul pierdut

Orice relație poate fi reconstruit, în cazul în care interesat de acest ambii parteneri. Acordați-vă timp să se răcească în jos, și soțul meu și cred. Înscrieți-vă pentru o consultare cu un psiholog pentru a înțelege exact în situația dumneavoastră - fără recomandări abstracte, fără a lupta cu ei, fără lichidare. Caută să înțeleagă, în primul rând, el însuși, și nu să dea vina sau justifica soțul ei.