Standard - definiție, tipuri, de căutare, cumpăra, descărca - certificate și standarde în Europa și în lume

Standardizarea - este stabilirea de reguli, cerințe și performanțele de siguranță și calitatea produselor. Acesta are ca scop de a realiza comandă în producție, îmbunătățirea calității produselor și creșterea competitivității produselor pe piețele mondiale. Standardizarea se realizează prin îmbunătățirea calității muncii sau a serviciilor. Rezultatul activităților de standardizare este dezvoltarea, producția și aplicarea standardelor și orientărilor în România, Europa și din întreaga lume.Standardul se numește documentul, care stabilește anumite cerințe privind siguranța produsului și caracteristicile sale minime, precum și alte norme juridice și tehnice de siguranță și de calitate.

tipuri de standarde

  • Standard deschis - un standard care este disponibil public oricărui consumator, dezvoltator. Nu este un secret orice cerințe documentația tehnică. De obicei, standard deschis nu este titularul de drept, sau este orice organizație publică deschisă sau asociație.
  • Standardul internațional - un standard dezvoltat de către organizațiile internaționale de standardizare. Standardele internaționale sunt disponibile pentru revizuire și de a folosi peste tot în lume. Engleză - Organizația Internațională de Standardizare, sau pur și simplu ISO.
  • standardul regional este adoptat Organizația regională de standardizare, participarea este deschisă autorităților competente din numai o regiune geografică sau economică a lumii.
  • standard de Organizație - un standard adoptat de o întreprindere, este un producător, distribuitor, și așa mai departe.
  • ,, societățile științifice standard tehnice de inginerie și - standardul acceptat de inginerie,, societăți științifice și tehnice și alte organizații publice.
  • Alte standarde de calitate și siguranță.


Căutare, cumpărare, descărcare și să cumpere standarde

Adesea, anumite standarde de calitate și de siguranță nu pot fi găsite în domeniul public. Acestea pot fi cumpărate în magazine specializate sau pe site-urile oficiale ale organizațiilor care dezvoltă aceste standarde. Pe câștigurile din vânzarea de bani plătite de activitatea experților.

Pe site-ul nostru puteți găsi unele dintre standardele de siguranță a produselor. De asemenea, pentru unele compensații, vă vom trimite oricare dintre standarde sau recomandări. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați la datele de contact postate pe site-ul web.

directivele europene CE

Directiva UE (Directiva engleză.) - altfel cunoscut sub numele de directivele noii abordări (Directiva privind noua abordare), acest tip de legislație a Uniunii Europene (UE), care a dezvoltat și implementat un sistem de standardizare.

Aceste linii directoare pot ajuta la protejarea sănătății consumatorilor și a lucrătorilor în producția, pentru a îmbunătăți siguranța și calitatea produselor și a bunurilor care sunt comercializate pe piața Uniunii Europene. Sistemul monitorizează, de asemenea, starea mediului. Pe site-ul nostru veți găsi informații detaliate despre Directivele Uniunii Europene.

standardul EN

RO standarde menționate la documentele adoptate de Comitetul European pentru Standardizare. În plus față de organizarea dezvoltarea de standarde și cerințe CEN pentru produsul implicat în organizații, cum ar fi CENELEC și ETSI. Toate cele trei comisii cooperează strâns între ele în materie de standardizare.

standardului GOST

IEC

standardele IEC - acestea sunt standarde, punerea în aplicare și adoptarea de către Comisia Electrotehnică Internațională, în limba engleză se pare că Comisia Electrotehnică Internațională (IEC).

alte standarde

Există multe alte standarde de calitate și siguranță, vom încerca să vă prezint pe site-ul nostru ProCertificate.Ru.