Sună-mă, sună

Sună-mă, sună

RocketDial Dialer Contacte

Sună-mă, sună

Producător: Christophe Nys


Acest dialer permite utilizatorilor să uite de management familiar, deoarece se concentrează mai mult pe gesturi. Cu ceva timp va fi incomod, dar dacă sunt, de exemplu, cu ajutorul tastaturii Swype, Dialer Rocket va avea pe placul lor. Există mai multe software-ul de plug-in-uri pe care le puteți instala și extinde funcționalitatea acestei aplicații. Disponibil „listă neagră“ sau ecran cu o imagine completă atunci când apelați.Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Pentru iubitorii de toate aplicațiile sunt disponibile pentru a personaliza într-o varietate de skin-uri interesante și neobișnuite, astfel încât să puteți personaliza rapid aspectul dialer dumneavoastră. Cu toate acestea, eclipsează această oportunitate prin faptul că multe dintre temele sunt plătite, iar acest lucru poate descuraja unii utilizatori.

2GIS Dialer

Sună-mă, sunăNoi știu compania 2GIS ca un producător de carduri de calitate, pe care este convenabil să caute diferite organizații. Dar ei au mers mai departe și a făcut programul pentru apeluri cu accent pe companie. Aspectul programului a fost simplificată cât mai mult posibil, astfel că nu va fi dificil de înțeles. Există, de asemenea, un control de gesturi și materiale de proiectare moderne este prezent, esteți ar dori.

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Desigur, pentru utilizatorii obișnuiți, aceste funcții pot deveni un minus. La urma urmei, nu toată lumea vrea să fie dialer a fost, de asemenea, o referință. Pe de altă parte, unii reprezentanți de vânzări pentru sigur veni la îndemână. Dar definiția numărului de companii, desigur, este necesar pentru cei care primesc lotul zilnic de apeluri de la numere necunoscute și doresc să înțeleagă care îi aparțin. Și dacă a doua zi doar câteva apeluri, atunci această aplicație este puțin probabil să fie utilă.

Sună-mă, sună

Cost: Liber / 230 rubleExDialer Contacte - Dialer este o interfață foarte simplă și ușor de utilizat. Poate că singurul negativ pe care îl are - este un preț destul de mare pentru un astfel de program. Săptămâna puteți utiliza aplicația gratuit și apoi va apărea în mod constant reclame banner enervante care oferă pentru a cumpăra Pro-versiune. Desigur, nimeni nu deranjează să se oprească pur și simplu, acordând o atenție și să-l utilizeze programul în continuare. Osadochek Dar, cum se spune, rămâne.

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună


Dar să nu vorbim despre lucruri triste. Programul are suport pentru peste 30 de limbi, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru utilizatorii din întreaga lume. În plus, există destul de la îndemână T9 asistent, folosind care puteți introduce rapid mesaje prietenilor, rudelor sau colegilor.

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Direct de la ExDialer poate apela la Skype, Viber sau a scrie un mesaj în WhatsApp, telegrama, etc. Programul sprijină mai multe aplicații, dar acest lucru, desigur, ei trebuie să fie instalate. Există pentru acest dialer diferite teme și plugin-uri pe care le puteți utiliza pentru a personaliza aspectul și de a îmbunătăți datele. Dacă nu pentru costul acestui program, am putea numi în siguranță dialer perfect pentru Android.

PixelPhone

Sună-mă, sună

Cost: Liber / 30 ruble

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Problema PixelPhone este aceeași cu cea a ExDialer. Versiunea gratuită este disponibilă doar pentru șapte zile, iar apoi programul va cere bani. Cu toate acestea, acest program costă doar 30 de ruble împotriva 230 apelatorul precedent. Fire, plug-in-uri, toate acestea sunt, de asemenea, prezentă acum în aproape toate aplicațiile de acest tip are funcționalitate suplimentară.

Sună-mă, sună

Producător: Contacte Plus echipa


Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Adevărat apelant

Sună-mă, sună

Producător: Adevărat apelantSă trecem de la frumoasele programe pentru funcționale și neobișnuite. Adevărat apelant - este o aplicație care a fost mult timp prezentă pe piață, și a câștigat deja inimile multor utilizatori Android. Ideea de bază aici este similar cu cel implementat în 2GIS, cu singura diferență că programul poate afișa informații nu numai despre companie, ci și despre oameni. Toate datele sunt în domeniul public, astfel încât nu încălcări nu sunt aici. Dar doar imagina cat de convenabil este atunci când apelezi un străin (sau o cunoștință, dar ai un motiv sau altul nu a fost găsit în scris numărul său), iar pe ecran puteți vedea imaginea și numele lui. Desigur, în cazul în care datele persoană nu este acolo, vei vedea doar un număr, dar baza este în continuă expansiune, așa că eu personal sper că în curând totul va fi apeluri de la numere necunoscute.

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Foarte important, nu uita după instalare pentru a rula programul, în caz contrar nu va fi în măsură să determine numărul de fond al persoanelor care apelează. Din nou, nu faptul că acest program este util pentru cei care solicită foarte rar. Dar utilizatorii care au nevoie să lucreze pentru a face o mulțime de apeluri, vor aprecia cu siguranță această aplicație pe fond. Apropo, pentru formarea manuală nu au stabilit încă un program separat Adevărat Dialer, cu toate acestea, cererile de lucru foarte strâns, și nu ca Foursquare și Swarm, astfel încât să nu-ți fie frică.

Prietenii lui Frank

Sună-mă, sună

Producător: PhoneDeck GmbHPrietenii lui Frank - o nouă aplicație care folosit pentru a fi numit PhoneDeck Contacte. Poate ai ceva auzit despre el. Acest program nu este destul de dialer, ci mai degrabă aplicația necesită o analiză. Stochează informații program despre toate apelurile și mesajele anterioare, care permite să construiască statistici vizuale, cu care comunicați cu. Datele sunt furnizate sub formă de diagrame vizuale, astfel încât toate imediat clare.

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună

Sună-mă, sună
Sună-mă, sună