Tocmai m-am uitat jurnalul sunchild - servicii de jurnale on-line

E amuzant. Un vietnamez (cea mai mare parte femei, dar aproape toate) sunt pe bandaje fata de tifon.
Am crezut ca au avut o epidemie de un fel atunci când a sosit. Sa dovedit tot mai interesant - au o culoare a pielii - un semn de noblețe. Și toată lumea vrea să fie albi.Asta este, se pare că acest lucru nu este un bandaj și o mască pe față?

Ei bine, da. Dar se pare ca un simplu respiratori de construcție.
Tipo astfel.

Tocmai m-am uitat jurnalul sunchild - servicii de jurnale on-line

Ei bine, nu ascunde toate ten piele.

Ei bine, se pare că într-un fel încă protejat. )

Oh Uf, au aparat de ras bărbierit drepte)

Ei sunt conștienți de faptul că există și alte metode de îndepărtare a părului?) Doar economisesc)
Deși despre o persoană care nu se poate spune, nu am nici o problema cu asta)

Acum mă întreb cum vor rade fețele lor în locuri greu accesibile. Ei bine, există tot felul de falduri și așa mai departe.
În general, există o suspiciune că acesta este un fals, inventat japonezilor nebun ca toate femeile devin ca Bigfoot: DCitat. SUNCHILD Ei bine, există tot felul de falduri și așa mai departe.
Ei bine, falduri - au avut chiar înainte de primul bărbierit, atunci toate Gorny. )))

Citat. Dart Ei bine, falduri - au avut chiar înainte de primul bărbierit, atunci toate Gorny. )))
Știi, de fapt, de asemenea, sa strecurat în această idee.

Hahaha.
Deci, de aceea pentru romani toti asiaticii arata la fel - l-au ras în mod egal. ))))

Citat. DART amuzant. Un vietnamez (cea mai mare parte femei, dar aproape toate) sunt pe bandaje fata de tifon.

Când am ajuns acolo, mi se părea că sunt una și toate în măști. Prin modul da, dacă China toate doamnele au fost în pantaloni scurți scurt, Hanoi și toate au fost obloanele pentru măștile faciale complete și la mâneci de jachete cusute în continuare că, atunci când o plimbare cu bicicleta sau motocicleta la mâinile nu au primit lumina solneny. În general, ideea este ultrofiolet corectă acolo zaboristy.

Citat. SUNCHILD Stai, ce putem spune despre „cânepă“? Ce nafig netezime daca parul creste foarte repede, și se taie după ras - „ciot“, care creează o rugozitate mai mare decât părul natural recrescut cu un vârf subțire.
Deci, este clar pentru toată lumea care nu ar trebui moda prost, și crede capul. Dar de ce ei continuă să facă - nu știu. efect minut, probabil, cum se spune. Am auzit că unele moft păros. Au luat părul făcut manual eliminat complet, de exemplu, așa cum avem cu picioarele.
Citat. SUNCHILD Cred că noi nu sunt mai buni.
Am folosit pentru a gândi la fel, dar nu este. Au luat o mulțime de plante. Plus a fost mai ieftin să utilizeze cărbune (se presupune). Așa că nou-veniți chiar și soarele nu întotdeauna în mod normal văzut cred că de ceață, și a fost în măsură să. Dar eu însumi nu a fost, astfel încât informația este subiectivă. De fapt, este întotdeauna atât)

Clear. Deci, recent, în cazul în care voi merge, este China.