tomate afaceri în creștere

Cum de a vinde roșii la piață. Afaceri pentru cultivarea de tomate. Cum de a face bani în creșterea și vânzarea de tomate.

Dacă aveți propriul teren și dorința de a face bani, începe cu cultivarea de tomate, este destul de legume cu randament ridicat și dacă vă poate crește o recoltă bună, puteți câștiga bani buni.tomate afaceri în creștere

Dar, înainte de a ajunge la cultivarea de tomate de vânzare, trebuie să decidă cu privire la piața de desfacere. De fapt, nu este atât de ușor să crească producția aceasta este doar jumătate din luptă, ar trebui să fie cum să-și vândă ceva.

Aprovizionare legume cultivate în supermarket este practic imposibil, există suficient de furnizorii lor, trebuie, de asemenea, să se înregistreze afaceri și să plătească taxe în consecință, întrucât toate calculele sunt non-numerar.

tarabe de legume mici pe care le pot lua roșii, dar la prețuri en-gros și în cantități mici, și cu livrarea este mai ușor să treacă de-a lungul același preț en-gros pentru angrosisti.

Puteți lua roșiile cultivate angrosiști, le puteți găsi pe piețele de legume, ei vor veni la propria lor de transport pe care, deși chiar pe teren, dar prețurile de achiziție au aproximativ de 3 ori mai mic decât prețul de vânzare cu amănuntul pe piață. Adică, dacă 1 kg de roșii pe valoarea de piață, să zicem 30 R, angrosiștii vor cumpăra roșii dvs. la 10p.

Modul cel mai realist de a pune în aplicare tomate cultivate pe prețul de vânzare cu amănuntul normal al pieței de legume.

Pentru a face acest lucru, fie singur stau în spatele tejghelei, sau angaja un furnizor, opțiunea ideală ar fi, dacă aveți rude sau prieteni care vând pe piață.

De asemenea, pentru a livra cutii cu roșii de pe piață, veți avea nevoie de transport la tipul de gazelă sau un vehicul comercial. Este posibil și un autoturism cu o remorcă, dar acest lucru este extrem de incomod în ceea ce privește intrarea pentru descărcarea mărfurilor.Comerțul cu piața de legume se poate face în două moduri:

  • Comerț cu mașina.
  • Comerț peste tejghea.

Comerțul cu masina, este atunci când apelați în zone special amenajate pe teritoriul pieței și a comerțului direct cu mașini gazelele, granulei sau remorcă. Această opțiune este foarte convenabil, nu trebuie să lug în jurul valorii de lăzi de tomate la tejghea, spațiu de vânzare cu amănuntul chiar lângă mașină a pus masa, și balanțelor comerciale. Costul taxei de piață (plata unice pentru utilizarea spațiului de vânzare cu amănuntul) este de câteva ori mai mare decât spațiul comercial de la tejghea.

A doua opțiune este de a tranzactiona la peste piața contra. Costul taxei de piață există mai puțin, dar în ceea ce privește descărcarea mărfurilor nu este foarte convenabil, cutii de roșii vor trebui să efectueze pe masina pentru a plasa un comerț.

Care este întruchiparea de tomate cultivate pentru a vă alege, dar în orice caz, cel mai profitabil să vândă produsele de pe piață.

Afaceri pentru cultivarea de tomate.

După cum sa menționat deja, pentru cultivarea tomatelor, au nevoie de terenuri cu sol fertil. In primul an, puteți începe cu un teren mic de 20 - 30 de acri, în cazul în care lucrurile se dovedesc, este posibil să se extindă zona de plantare, cât de mult oportunități, suficient.

tomate afaceri în creștere

Tehnologia de tomate în creștere, nu voi descrie pe deplin informațiile de pe Internet, dacă doriți, puteți explora de la A la Z, nimic complicat dorința principală.

Este mai bine să crească roșii de înaltă calitate decât hibrizi, hibrizi sunt mai susceptibili de a manei, au nevoie de un tratament suplimentar cu preparate, în plus față de hibrizi, nu este posibil să se colecteze semințe pentru recolta următoare, semințele trebuie să cumpere din nou sezonul următor. Costul de soi de semințe hibride este de obicei mai mare. Dacă pui roșii de înaltă calitate, recolta va fi nici mai rău, iar semințele pot fi colectate și să se pregătească pentru sezonul următor. De asemenea, puteți face și vinde semințele de tomate, semințe de înaltă calitate este întotdeauna un preț.

Crestere mai multe soiuri, asigurați-vă că la soiurile timpurii, deoarece primele roșii de pe piață este întotdeauna în preț, precum și soiuri de medii și târzii, pentru a maximiza durata de colectare a culturilor.

Rosiile sunt un buy foarte bun la inceputul sezonului, a spus ea pentru salate, iar la sfârșitul sezonului de conservare.

Cum de afaceri profitabile în creștere roșii?

Noi numim această afacere extrem de profitabilă imposibil, dar pentru a face bani pe roșiile pot fi destul de o mulțime de bani. Randamentul de tomate este o medie de 30 t / ha.

tomate afaceri în creștere