tomate Baku descriere, fotografii

roșii Baku consumatorii români se bucură de o popularitate enormă. fructe aromate, gustoase, foarte suculent și dulce ca în cazul în care umplut cu soare Azerbaidjan. Aroma lor unic bogat și gust nu pot fi comparate cu alte soiuri. roșii Baku, chiar ca un fel de mancare separat, frumos și mai multe fațete. Și, în plus față de cel mai bun kebab de legume pur și simplu nu a fost găsit, iar pizza este obținută cu o aromă și un gust complet diferit. De asemenea, este posibil să se prepare o salata excelent de tomate Baku.tomate Baku descriere, fotografii

tomate Homeland Baku

Astăzi, mulți furnizori de pe piață încearcă să vândă alte soiuri de tomate, transmiterea lor Baku. La urma urmei, cele mai bune, și cele mai atractive fructe suculente cultivate în decontare Zira, situat în apropiere de Baku, la 50 de kilometri spre est. mare gust de tomate este bine cunoscut pentru toți cei care trăiesc în capitala Azerbaidjanului.

Există unele versiuni în cazul în care au venit numele acestei așezări. De exemplu, ce așezare Zira a venit de la numele unui condiment popular cu același nume, care este cultivat aici destul de mult timp. Pe de altă parte, cred că originea numelui provine de la cuvântul arab „Ziraat“, care se traduce ca „agricultura“. Dintre cele două opțiuni este al doilea mai realist, deoarece solul în acest sat este foarte fertil, iar aerul dă o prospețime rară, care nu pot fi găsite în alte regiuni ale Absheron. Motivul pentru aceasta este faptul că Zira este separată de coasta lacurilor sărate din Marea Caspică că aerul curat și climatice dau de umiditate în plus.

Până în prezent, principala sursă de venit pe aceste meleaguri - aceasta este doar cultivarea legumelor, inclusiv tomatele Baku.

tomate Baku descriere, fotografii

experți observații

Baku de tomate nu ar trebui să fie dimensiuni impresionante, are o tentă roșie de lumină uniformă, și coaja subțire, dar puternic. În cazul de uscare este încrețită, dar nu va pierde integritatea capacului.

tomate Baku descriere, fotografii


tomate Baku costul și în cazul în care pentru a cumpăra

Tomatele pot fi atribuite în condiții de siguranță pentru legume cele mai consumate. Dacă aveți o dorință de a experimenta un adevărat și unic tomate aromă Baku, apoi du-te la cel mai bun loc pentru a cumpăra aceste legume în Baku - piața „Taza Bazar“. Este un centru comercial cu mai multe etaje și situat pe strada Samed Vurgun. Toate produsele din prețurile de calitate și rezonabile „Taza Bazar“ excelent.

Trecem prin standuri în căutare de tomate Baku. Oh, am luat-o! roșii Baku pe piață „Taza Bazar“ sunt o pereche de Manat pe kilogram, ceea ce reprezintă aproximativ șaptezeci de ruble pentru banii noștri. Nu este mult pentru legume incredibil de gustoase.

tomate Baku descriere, fotografii

roșii Baku, în piețele noastre

Dacă sunteți pe piața românească, și sunteți convinși că această tomate din Azerbaidjan, apoi clar îndoielile tale. Într-adevăr, din datele Rosselhoznadzor, doar șapte la sută din volumul total de roșii în România din Azerbaidjan.

În cazul în care, cu toate acestea, vânzătorul spune ca marfa sa din câmpurile azere, calea va reduce jumătate de tomate. roșii Baku a da el însuși aceeași culoare a cărnii și a pielii, și semințele sale sunt de culoare albă, nu verde. cumpărătorii ignoranți sunt convinși că, dacă există o tulpină, atunci acest produs este în stare proaspătă. Acest lucru nu este așa. Într-adevăr, în cazul în care tomate are o sucursală, aceasta înseamnă creștere într-o seră în interior, în timp ce roșii reale din Baku sunt cultivate în aer liber, iar maneta este separată, chiar dacă roșia nu este complet copt. Dacă vedeți pete albe sau pigmenți pe piele - aceasta înseamnă produse chimice de apă mult. Dacă culoarea interioară și exterioară neuniformă sau carnea este de culoare albă, este sigur să vorbim despre această legumă maturare cu produse chimice sau fructe a fost lovit de o infecție virală. Dar roșii Baku (foto atașat) nu este fertilizat, deoarece caldura si lumina ei sunt întotdeauna în scurt de aprovizionare. Pe lângă costul îngrășămintelor în Azerbaidjan este foarte impresionant.

tomate Baku descriere, fotografii

anumite soiuri de „intern“ și de gătit

Datorită suculență fructului sunt ideale pentru a fi utilizate în stare proaspătă și în fermentate. Aceste roșii fără inconveniențele pot fi coapte în cuptor.

Baku tomate: clasa

Aceasta este clasa de mijloc. Este cultivat în câmp și de film deschise adăposturi. Planta este determinantă. Este nevoie de jartiere obligatorii și formarea. Fructele sunt cărnoase, plat rotund, mare, cu o greutate de până la 300 g Color - Magenta. Varietatea aduce fluctuații de temperatură bune. Mare-roșii Baku, comentarii despre singurul pozitiv, care este utilizat pentru consum în stare proaspătă, prepararea de pasta de tomate, suc și ketchup.

Varietatea are dimensiuni mici, are o piele subțire și pulpă de suculent, cărnoase și dulce. tomate roz au de trei ori mai multa vitamina C si antioxidanti decat rosu.

tomate Baku descriere, fotografii

Pământul a fost creat din bulgărilor imens murdărie? Oamenii de știință încă nu știu cum să formeze planete asemănătoare Pământului. Cele mai multe sunt de acord, în opinia că totul începe cu pietrele care se rotesc.

tomate Baku descriere, fotografii