Tutoriale video cum să facă muie

Tehnica Muie de sex oral

Tehnici de sex oral

Pe ce este mai bine pentru a instrui pentru a face sex oral?

Tutoriale video cum să facă muie

Adesea femeile folosesc diferite simulatoare de fructe pentru a învăța cum să cocksucking. Desigur, acestea sunt distribuite pe scară largă. Cu toate acestea, este mai bine să tren pe un penis artificial, care este cât mai aproape de o viață.În acest caz, formarea are loc în toate punctele și zonele erogene, care sunt absente din fructe. În plus, acest membru de sex masculin este fixat într-un singur loc, și pur și simplu nu se poate pune într-o poziție confortabilă pentru tine.

„Sarutul Fecioarei“

Fa-o, de obicei, pe penis, nu erecte, nu trunchiate. Prepuțul este tras peste cap. În același timp, în uretra are loc înșurubarea limba. Nu în întregime, desigur. Apoi, el se transformă într-o spirală de la marginea cărnii. Apoi, continuă mișcările circulare ale limbii, cu mîngîierile simultană însăși capul penisului și regiunea carne.

De multe ori, acest lucru este modul de a stimula penisul pentru a ridica. De îndată ce a ajuns în sus, ne putem deplasa în siguranță pe la următorul exercițiu.

„Caracatiță Paws“

La capul penisului este plasat vârful limbii. penisul lui Sam îmbrățișat strâns buzele. Începe mișcări ale capului mărunțite în sus și apoi cu ejecție din gura penisului. Limba în acest caz se află pe cap, și de fiecare dată, ridicând capul sus, el împinge puterea penisului.

Exercitarea pentru o muie «spirala de retur“

Ea înclină spre umărul drept, a făcut trase mișcare în jos, cu rotirea spre umărul stâng. Iar când conduceți până se transformă din nou spre dreapta. Penisul vine de obicei undeva pe 2/3. Deși depinde de clasificarea membru.

În nici un caz nu ar trebui să închidă buzele dinți, deoarece se pare foarte dezgustător și, adesea, un om care nu din acest motiv se poate în condiții de siguranță și în timp pentru a veni.

Cum de a face o muie?

Dezvăluie maxilarului la maxim. Din buzele formează un fluier, așa cum este, de asemenea, numit „arcul“. Dintii se agata nu vor, pentru că maxilarului este dezvăluită cât mai larg posibil, iar buzele sunt comprimate foarte bine. Deci, face muie vei primi mult mai mult și cu cel mai mic efort. Dacă încalcă această regulă, atunci foarte repede va începe să doară buzele lui, pentru că le șterge prin propriile lor dinți.

„Paws caracatiță spirală“

Acestea sunt de obicei picioarele caracatiță, dar cu rotație, folosind spirala de retur. Este important ca limba a rămas întotdeauna pe membrul capului, nu alunecarea oriunde. Greșeală făcută de mai multe femei - ingrijire limbă până jos. Acest lucru nu ar trebui să fie! Limba este întotdeauna pe cap. Odată ce capul începe să se ridice în sus, el va începe să expulzeze cu forța penisul gura.

muie tehnica „Corolla“

El este, de asemenea, ca in masajul penisului masculin: mișcări operaționale ale marginii capului. Buzele sunt puse pe marginea capului și mișcarea apar alternativ în sus și în jos cu rotații ale capului dintr-o parte în alta.

„Intinzandu clasic“Membru al buzelor este luată în mijloc și du-te mișcarea în sus. În același timp, mâna se duce în jos. Exercițiul a permis utilizarea de lubrifianti. Notă: Capul și mâinile trebuie să se miște strict sincronă și întotdeauna întâlni doar în mijloc.

Utilizați această metodă poate fi împreună cu aspiratorul. Pentru a face acest lucru, penisul este tras ușor spre interior în gură și a făcut întindere mișcări. Fii foarte atent și doar licitație, aplicând vakuumku ca și în cazul în care un membru al unui cap de sensibil, și ai prea mult strânge, acesta poate fi format pe sinyachok. Se pare pupyrchatoy. În dimineața următoare, omul poate crede că-l ai cu ceva infectat. Și fugi.

Membru se angajează un pumn la bază și să înceapă mișcarea, similare cu cele care in timpul masajului penisului: Urca degete în sus, cât mai curând stoarce Pinky, inel, de mijloc și indicele - capul merge în sus și se duce în jos. Tehnica de vid pot fi folosite aici, dar puteți face fără ea.

Recepția „Butterfly“

Buzele se va deplasa de-a lungul suprafeței laterale a elementului tată. Limba trebuie să fie strâns presat împotriva penisului. Buzele prea strâns îmbrățișarea el însuși un membru.

Recepția "Smack-jart"

În primul rând, trebuie să încercați următoarele: îmbrățișare un membru al buzelor și ridicați capul pentru a forma un sunet caracteristic de „Smack“ brusc. Apoi, continuă să se miște mai repede cu spirele capului. Se recomandă în acest caz, pentru a adăuga mai multe și de mână. Acest lucru va da un efect special, chiar mai mare. Mâna trebuie să se deplaseze în sincronizare cu capul.

Tutoriale video cum să facă muie

Lecția gât buna muie

Micul secret. complet a scăpa de acest reflex nu va reuși niciodată. Nu există nici o garanție că veți fi întotdeauna îndeplinite în acest mod muie.

Sexul oral - o artă specială, există mai multe opțiuni pentru formare în sex oral. Prin urmare, există diferite forme de a executa tehnica de muie. Următoarea discuție se axează pe cel mai usor - pentru incepatori.

Inițial, pentru a stăpâni această tehnică este mai bine cu vibrator și nu încearcă să prezinte. Primul cap înclinat înapoi cât mai mult posibil, ceea ce face gât complet netedă. Acest lucru evită membru de îndoire în cursul gâtului. Data viitoare când luați această plăcere cu ușurință deja în orice poziție dorită.

De multe ori în literatura de specialitate se afirmă că femeia este mai bine să se întindă cu fața în sus pe pat, bascularea capul înapoi în jos. Obiectivul omului devine intrarea din spate și elementul de inserție independent. Este general acceptat faptul că este într-o poziție mai ușor de învățat. Cu toate acestea, acest lucru nu este în întregime adevărat. În ceea ce pentru femei - este poziția absolut inconfortabil. Nu are capacități complete de control ale întregului proces, este probabil să provoace reflexe de vomă.

Este mai bine să folosească bine-cunoscutele „69“.
Amintiți-vă că „Deep Throat“, pentru a nu transforma un penis mic vreodată. El pur și simplu nu se poate ajunge până la gât, și nu va fi în stare să se bucure de această tehnică.

Încercați să păstrați penisul pe cerul gurii de sus și relaxați-vă gât. Laringele relaxeaza cu ușurință folosind căscat. În cazul în care nu funcționează, doar respira adanc de stomac. Atunci când laringele este relaxat, este posibil să se procedeze direct la art.

Consiliului stele porno. nu o fac niciodată „gât adânc“ la mișcarea de frecare. Este foarte greu. Nu imediat obișnuiți cu acest om. Este mai bine să facă două frecare mișcare în jos și una superficială - adâncime. Apoi, va fi mai ușor de configurat și restaurat. Efectuarea tehnica de muie profunda, mai bine închide ochii.

Astfel, elementul de susținere de la baza, capul aruncă înapoi și se face astfel încât traiectoria a fost perfect drepte. Acum puteți începe!

Cum să se angajeze în sex oral?

fotografie muie

Surpriza persoana iubita. Barbatii iubesc doar un loc de muncă lovitură, nu ezita, încercați să-l - experiment.

Ați devenit interesați de întrebarea cum să faci o muie? Lecții de sex oral pentru tine! În iubire nu există nici o rușine!

Gât

El muie gât, acest tip de sex include apariția orală a falus în gât în ​​sine.

Tutoriale video cum să facă muie

Cum de a face o muie?

Obțineți ajutor pe site-ul nostru, nu doar să citească și să studieze-l! Constrângerea pus deoparte - încercați și să experimentați cu partenerul tau. GATA! Acum te întorci capul unui om, iar el va fi gata pentru tine, la toate.

Sex-oral.ru

lovitură tehnica de locuri de muncă - sex oral! Contacte